EVERTON F.C. – CRYSTAL PALACE F.C.

A Premier League 7. fordulóját rendezik meg a hét végén.  A  fordulót egy pénteki mérkőzés nyitja melyet a liga meglepetés csapata az Everton játssza a Crystal Palace ellen. A hazaiaknál Ronald Koeman lett a vezetőedző s ez láthatóan felspanolta  a játékosokat az eddig 6 mérkőzésből 4-et nyertek meg 1 döntetlen és 1 vereség mellett, gólarányuk 10:4! Jelenleg 5.-ek a bajnokságban megelőzve többek között a Manchester United-et. A keretből Baines ;Besic Gibson és Pennington minden bizonnyal kimarad melynek oka sérülés. A vendégek nem kezdték ennyire fényesen a szezont 6 fordulót követően 3 győzelmük van 1 döntetlen és 2 vereség mellett gólarányuk 10:7! A sérültek listáján Remy ;Dann és Souare szerepel. A mérkőzés esélyese a hazai együttes ám a vendégek bárki ellen képesek egy döntetlent kiharcolni. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Everton: Stekelenburg;Ovideo;Williams;Jagielka;Coleman;Cleverley;Barry;Gueye;Barkley;Lukaku;Bolasie

Crystal Palace: Mandanda;Ward;Tomkins;Delaeny;Kelly;Ledley;McArthur;Towsend;Puncheon;Zaha;Benteke

A mérkőzést a hazai együttes kezdte. 6.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 7.perc: újabb két vendég szöglet következett de helyzet ezekből sem alakult ki. 9.perc: Lukaku fejelt centikkel a hazai kapu mellé. 13.perc: Bolasie lőtt távolról a kapu fölé. 16.perc Zaha lövését védte Stekelenburg. 17.perc: Oviedo sárgult be. 23.perc: vendég szabadrúgás mely a sorfalban akadt el. 27.perc: Lukaku lőtt közelről de a vendég védelem blokkolni tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult. 34.perc: hazai szabadrúgás következett melyet Lukaku lőtt a kapu bal oldalába 1:0! 42.perc: egy csodás hazai támadás végén Gueye beadását blokkolták a védők, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 46.perc: Tomkins sárgult be az ezt követő szabadrúgásból nem alakult ki. Ezzel ért véget az elő félidő.

A második félidőt a a vendégek kezdték. 50.perc: egy jobb oldalról érkező labdát Benteke fejelt a kapuba zseniális mozdulattal 1:1! 52.perc: két egymást követő lövést védett Stekelenburg. 57.perc: Delaney kapott egy kitűnő labdát melyet fejjel juttatott a hálóba de ismeretlen okból a bíró érvénytelenített. 60.perc Gueye lőtt a kapu mellé távolról. 66.perc Punchon menetett a gólvonalról Barry fejesét követően. 67.perc: újabb hazai szöglet melyet követően 68.perc: Barry sárgult be, ezt követően Towsend lőtt a sorfalba. 75.perc: Zaha lőtt bal lábbal a hazai védőkbe, az ezt követő szögletből Ward lőtt a kapu fölé ám Cleverley blokkolt így újabb vendég szöglet következett s ebből Tomkins fejelt kapura.  77.perc: Barkley helyére Mirallas állt be. 78.perc: Gueye sárgult be. 79.perc: McArthur helyére Cabaye állt be. 80.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 81.perc: Oviedo helyére Funes-Mori érkezett. 82.perc: Coleman lőtt kapu fölé Lukaku labdáját követően. 88.perc. Bolasie sárgult be. A hosszabbítás 4 perc, 91.perc: hazai szögelt melyből helyzet nem alakult ki. 93.perc: Towsend helyére Jon érkezett a vendégeknél. 94.perc: Cleverley is besárgult. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a hazai együttes irányított végig melyet jól jelzett a helyzetek száma. A vendégek kulcsjátékosát Benteké-t teljesen kikapcsolta a hazai védelem így gyakorlatilag helyzetük sem volt. Az Everton sokkal jobban játszott s teljesen megérdemelten vezetnek 1:0-ra. A második játékrészben a vendég együttes kezdett el focizni melynek köszönhetően ki is egyenlítettek sőt egy érvényesnek tűnő találatot elvettek tőlük. A hazaiak nem tudtak ismét felpörögni így egy igazságosnak mondható döntetlen született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.