F.C. BARCELONA – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A szerdai játéknap egyik legnagyobb rangadójára az F csoportban kerül sor ahol a Barcelona a csoportmásodik Dortmund együttesét látja vendégül. Az eddigi 4 fordulóban a barca némi meglepetésre két döntetlent is játszott s még semmi nem garantálta eddig csoportelsőségüket sőt továbbjutásukat sem. Egy esetleges ma esti meglepetés mely a barca vereségét eredményezné akár Valverde edző bukását is előidézhetné. Hiszen a klub szurkolói sőt a vezetőség is kissé elégedetlen a mutatott játék láttán. A spanyol bajnokságban mindezek ellenére élen állnak a gránát vörös kékek megelőzve ősi riválisukat a Real Madridot. A dortmundiak az utóbbi hetekben nem a csúcson teljesítenek igaz temetni sem kell a sárga tengeralattjárót. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.


Barcelona: Ter Stegen;Junior;Lenglet;Umtiti;Roberto;De Jong;Busquets;Rakitic;Messi;Suarez;Dembele


Bosrussia Dortmund: Burki;Piszczek;Lenglet;Akanji;Schulz;Witsel;Weigl;Hakimi;Brandt;Guerrero;Reus


A mérkőzést a Barcelona kezdte. 2.perc: Schulz lőtt kapásból kapura Ter stegen bravúrral hárított. 3.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 22.perc: Suarez szerzett érvénytelen tallatot. 23.perc: Schulz próbálkozását védte Ter Stegen ismét. 26.perc: Dembele helyére sérülés miatt Griezmann állt be. 29.perc: Suarez lőtte messi passzát a kapuba 1:0! 32.perc, előbb Griezmann alakított ki helyzetet ám büntető gyanús szituáció ett belőle, a büntető emaradt ám Messi pontos labdát kapott a 16-oson belül s ezt a kapuba lőtte 2:0! 47.perc: Griezmann kapott jó kiugratást ám végül szerelni tudták.


A második félidőt a Dortmund kezdte. A félidőben Schulz helyére Sancho állt be. 46.perc: Griezmann lövését Burki védte nagy bravúrral. 51.perc: Messi sárgult be. 61.perc: Brandt próbálkozását Ter Stegen hárytotta. 66.perc: Roberto lőtt kevéssel a kapu mellé. 67.perc: Messi vette észre Griezmannt s lövette meg vele a meccs harmadik találatát 3:0! 71.perc: Busquets sárgult be illetve Guerrero is. 75.perc: Messi tévedett centiket maradt a 3:0! 76.perc: Piszczek helyére Zagadou állt be. 77.perc: Brandt passzolt Sancho elé aki a kapuba lőtt 3:1! 78.perc: Rakitic helyére Vidal állt be. 85.perc: Weigl helyére Götze állt be. 87.perc: Sancho került helyzetbe majd lőtt centikkel a kapu mellé. 91.perc: Wague állt be Suarez helyére. Ezzel ért véget a találkozó.


Az első játékrészben a vendégek jól kezdte, ám a hazaiak átvették az irányítást s jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően meg is szerezték a vezetést. A második félidőben még nagyobb nyomaást helyzett a Barca a vendégekre s ennek eredmények képpen további két találatot szereztek. A vendégeknek a szépítésre futotta a mérkőzés végén. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.