F.C. BARCELONA – RALLYO VALLECANO

A Spanyol Bajnokság 1. fordulóját rendezik meg. A Barclona ez első fordulóban simán nyert csakúgy mint mai ellenfele a Rayo Vallecano. Az anyagi nehézségek ellenére úgy fest az összes játékost sikerült hivatalosan is engedélyeztetni. Lewandowski első játéka miatt óriási az érdeklődés. A Rayo érdekes ellenfélnek ígérkezik ám ha a Barcelona játékoskeretére tekintünk ideális első forduló béli együttesnek tűnik. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Garcia;Christensen;Araujo;Gavi;Busquets;Pedri;Dembele;Lewandowski;Rapinha

Rayo Vallecano: Dimitrievski;Balliu;Lejenue;Catena;Garcia;Lopez;Ciss;Palazon;Trejo;Camello;Garcia

A mérkőzést a Rayo kezdte. 13.perc: Lewandowski lőtt gólt lesről. 14.perc: Dembele sárgult be. 21.perc: Dembele lövése kerülte el a kaput. 35.perc: Dembele hagyott ki nagy helyzetet. 38.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 46.perc: Trejo sárgult be. 47.perc: Garcia lövését Ter Stegen hárította. 48.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül.

A második játékrészt a Barcelona kezdte. 47.perc: Rapinha szögletéből helyzet nem alakult ki. 52.perc: Camello lőtt kevéssel a kapu mellé. 55.perc: Lejeune sárgult be. 55.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 61.perc: Rapinha helyére Fati állt be majd Christensen helyére Rodri majd Lopezt Valentin váltotta és Camello helyére Falcao állt be. 69.perc. Falcao sárgult be. 70.perc: Dembele szögletéből helyzet nem alakult ki. 74.perc: Busquets sárgult be. 79.perc: Lewandowski hagyott ki helyzetet. 82.perc: Aubameyang helyére Alba állt be majd Trejo helyére Pozo állt be. 82.perc: Aubameyang hagyott ki helyzetet. 86.perc: Ciss sárgult be. 88.perc: érvénytelen hazai gól. 89.perc: Dimitrievski sárgult be. 93.perc: Busquets ismét sárga lapot kapott így piros lappal hagyta el a pályát. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak kezdtek sokkal jobban sőt Lewandowski be is talált ám les címén érvénytelenítették. A félidő további részében is nyomtak a hazaiak ám végül találatig nem jutottak. A második játékrészben a Barcelona mindent megtett hogy megszerezze a vezetést ám végül maradt a döntetlen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.