F.C. BARCELONA – REAL MADRID F.C.

A Spanyol Szuperkupa hagyományosan az előző évi bajnokságra épül. A Bajnok és a Kupagyőztes mérkőzik meg egymással két összecsapáson s így döntik el ki nyeri az előszezont záró sorozat első kupáját. A Real Madrid ez európai szuperkupát megnyerte a BL győzteseként a Manchester United-et győzték le az El győztesét. A két spanyol óriás ellentététes nyarat tudhat maga mögött. A királyiak ezúttal inkább eladtak s tulajdonképpen nyugodt maradt mind a keret mind Zidane . Persze Perez-t ismerve még egy nagy név érkezése várható a blancok-nál. A Barcelona ezzel ellentétben a címlapokra került Naymar eligazolását illetően sőt azóta pedig a pótlása miatt keringenek pletykák. Egy bizonyos a katalánokat nem érte ekkora csapás az elmúlt 8-10 évben. A keret kijelenthető kissé meggyengült ami persze nem azt jelenti,hogy ettől kezdve bárki átgyalogolhat a katalánokon ám mind a bajnokságra mind a BL-re kisebb az esélyük jelen állás szerint. A mai összecsapás kitűnően szemléltetheti Neymar valamint Arda Turan hiányát. Minden bizonnyal egy nagy nevet igazol a Barca de,hogy kit nem tudni, Coutinho és Dembele is szívesen csatlakozna a klubhoz ám jelenlegi egyesületük nem engedné őket. A legutóbbi összecsapásukat a Barcelona nyerte Madridban a bajnokság végén ám jelentősen nem befolyásolta az eredmény a bajnokságot. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Umtiti;Pique;Vidal;Rakitic;Busquets;Iniesta;,Deulofeou;Suarez;Messi

Real Madrid: Navas;Carvajal;Varane;Ramos;Marcelo;Casemiro;Kroos;Kovacic;Isco;Bale;Benzema

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 6.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 10.perc: Suarez közeli lövését Navas védte könnyedén. 18.perc: Isco került helyzetbe ám a kapu bal oldala mellé lőtt. 20.perc: Casemiro sárgult be. 25.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 27.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 28.perc. Pique sárgult be. 30.perc: Ter Stegen védte bravúrral Casemiro lövését. 34.perc: hazai szöglet ezúttal is helyzet nélkül. 36.perc: hazai szöglet gólveszély nélkül. 37.perc: Bale lőtt izomból kapura de lövéséből végül nem született gól. 38.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 40.perc. Messi sárgult be. 41.perc. Bale sárgult be illetve Carvajal is. 45.perc: egy vendég sarokrúgást követően Bale lőtt a kapu mellé. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt a Rela Madrid kezdte. 49.perc. vendég szöglet melyet követően Pique lőtt saját kapujába becsúszni 0:1! 53.perc. vendég szöglet melyet követően  helyzet nem alakult ki. 54.perc Deulofeu lőtt kevéssel a kapu mellé. 55.perc: Carvajal lövését blokkolta a vendég védelem. 57.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 58.perc. Busquets sárgult be. 59.perc: Ronaldo állt be Benzema helyére majd Suarez érkezett Deulofeu helyére. 60.perc: két egymást követő hazai szögletből helyzet nem alakult ki. 63.perc: vendég szöglet következett Ronaldo lövését követően, helyzet a sarokrúgásból nem alakult ki. 64.perc: hazai szögletek sorozata következett melyekből helyzet nem alakult ki. 68.perc: Kovacic helyére Asensio érkezett illetve Iniesta helyére Sergi Roberto érkezett. 69.perc: két hazai szöglet egymást követően helyzet nélkül. 72.perc: Marcelo lövését Ter Stegen védte. 73.perc: Denis Suarez lövését Navas védte. 74.perc: Busquets lőtt egy kipattanót követően a kapu mellé. 75.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Navas hárította Messi lövését. 76.perc: Navas mozdult ki rosszul így hazai büntető következett és a Navas be is sárgult. Az eset következtében reklamálásért Marcelo is besárgult. Messi a büntetőt belőtte 1:1! 80.perc: Ronaldo kapott kitűnő labdát melyet a hálóba is lőtt 1:2! Ronaldo a gólöröm miatt besárgult. 81.perc: Bale helyére Vazquez állt be. 82.perc: Ronaldo színészkedésért újabb sárga lapot kapott sőt a bírót is meglökte, piros lappal vonult az öltözőbe. 83.perc: Rakitic helyére Alcacer állt be. 90.perc. vendég kontra melynek végén egy szenzációs lövéssel Asensio találat a kapuba 1:3! a hosszabbítás 3 perc melyben helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészben mindkét együttes igyekezett kapura veszélyesebben játszani. Sok kisebb helyzet alakult ki itt is ott is ám talán a vendégek álltak közelebb vezető találat megszerzéséhez. A második félidőben hatalmas harc alakult ki a két együttes között. Pique öngólját követően mindkét együttes nagyobb tempóra kapcsolt. A hazaiak ki is tudtak egyenlíteni ám a vendégek gyakorlatilag azonnal szereztek még egy találatot sőt a végén 10 emberrel is a Real Madrid szerzett találatot amellyel gyakorlatilag meg is nyerték a Szuperkupát.

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.