F.C. BAYERN MÜNCHEN – ATLETICO MADRID

A 2020/2021-es idény Bajnokok Ligája idény 2. játéknapján egy igazi rangadót tekinthetünk meg . A Bayern München az A csoportban az Atletico Madridot látja vendégül. A tavalyi BL győztes a Szuperkupa elhódítás után ismét rendkívül erős kerettel vág neki a Nemzetközi szintérnek is. A csoportban e két együttes kiemelkedik ám a Salzburg talán megszorongathatja az Atletico Madridot. A mai mérkőzés esélyese egyértelműen a Bayern München. Jó mérkőzés előtt állunk.


Bayern München: Neuer;Hernandez;Alaba;Süle;Pavard;Kimmich;Goretzka;Coman;Tolisso;Müller;Lewandowski


Atletico Madrid: Oblak;Trippier;Savic;Felipe;Lodi;Carrasco;Koke;Herrera;Llorente;Suarez;Felix


A mérkőzést a Bayern München kezdte. 1.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 5.perc: Felipe sárgult be. 15.perc: hazai szöglet melyet követően Süle lövése a kapufáról pattant ki. 18.perc: Tolisso lövését Oblak védte bravúrral. 21.perc: Müller sárgult be. 23.perc: Carrasco lövését Neuer védte. 26.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 28.perc: Kimmich lőtt közelről a kapuba 1:0! 39.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 41.perc: Goretzka lőtt szép gólt 2:0! 43.perc: Lodi és Koke sárgultak be. 45.perc: Herrera sárgult be. Ezzel ért véget a félidő. 


A második félidőt az Atletico Madrid kezdte. 47,perc. vendég fól de lesről. 52.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 60.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: vendég szöglet melyből Carrasco hagyott ki nagy helyzetet. 66.perc: Tolisso lőtt okos gólt 3:0! 70.perc:  vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 72.perc: okos hazai játékot követően Coman lőtt a hálóba 4:0! 73.perc: Coman helyére Costa állt be majd Pavard helyére Sarr; illetve Suarez helyére Correa majd Carrasco helyére Vitolo. 79.perc: Llorente helyére Lemar érkezett illetve Koke helyére Torreira; majd Lewandowski helyére Coupo-Moting és Goretzka helyére Martinez. 88.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Torreira sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben a vendégek kezdtek jól, majd 15 percig a hazaiak nem tudtak mit kezdeni a jól záró vendég védelemmel. A 20. perctől egyre inkább a hazaiak vették át az irányítást majd meg is szerezték a vezetést s még egy gólt ezt követően is tudtak lőni. A második félidőben kijött a hazaiak tudásbeli fölénye. Összességében az eredmény realitásához nem fért kétség a mérkőzés során. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.