F.C.BAYERN MÜNCHEN-F.C.PORTO

A Bajnokok Ligája negyeddöntőit rendezik a héten. A mai két összecsapás közül a Bayern München-Porto tartogat rendkívüli izgalmakat számunkra. Az odavágón óriási meglepetésre a Porto csapata gyorsan elhúzott 2:0-ára, majd a mérkőzés végén 3:1-es előny tudatában vonult le a pályáról. Ennek oka, többek között az, hogy a Bajorok 5 kulcsjátékosa is sérült volt azon a mérkőzésen. Amennyiben a ma este folyamán a Müncheniek tovább szeretnének lépni elképesztően nagy akaraterőre, valamint kitűnő játékra lesz szükségük a felspanolt Portugálokkal szemben. A hazai csapat bajnokiait tekintve jó formának örvend ugyanis elmúlt 6 mérkőzésükből 5-öt győzelemmel abszolváltak egy vereség mellett. A Gardiola jelenlegi sérültjei a következők Alaba,Robben,Benatia;Schweinsteiger;Ribery valamint Martínez. A vendégek is kitűnő formának örvendenek, bajnokiaikat sorrendre nyerik. A vendégeknél sárga lapok miatt egyik legnagyobb sztárjuk Danilo valamint Sandro nem léphet ma este pályára. Rendkívül izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Bayern München: Neuer; Bernat; Badstuber;Rafinha; Boateng; Lahm; Alonso; Alcantara; Götze; Lewandowski; Müller

Porto: Fabiano; Reyes; Maicon; Marcano; Martins Indi; Herrera; Casemiro; Torres; Quaresma; Martinez; Brahimi

Az első félidőt a hazaiak kezdték. A 3.percben Lahm jobb oldali beadását Lewandowski fejelt Fabiano kezébe. A 4.percben Lewandowski lövése pattant le a vendég védelemről,a labdát Alcantara készítette le. A 10.percben egy hazai kontra végén Fabiano védett nagyot majd a kipattanó labdát Lewandowski lőtte a jobb oldali kapufára,hatalmas helyzet volt. A 14.percben egy bal oldali beadást követően Alcantara fejelt a kapu jobb oldalába 1:0! A gólpassz Bernat nevéhez fűződött. A 21.percben Müller távoli próbálkozását védte Fabiano könnyedén. A 22.percben hazai szöglet következett melyet követően Boateng fejére ívelték a labdát aki a bal alsó sarokba fejelte a játékszert 2:0! A 25.percben hazai szabadrúgás következett a bal oldalról melyet Badstuber lőtt a kapu előtt el keresztbe. A 27.percben egy elképesztő jobb oldali akciót követően Lewandowski fejelt a kapu bal oldalába 3:0! A 30.percben vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 32.percben Rexes helyére Ricardo érkezett. A 34.percben Herrera sárgult be. A 36.percben Müller lőtt távolról melybe a vendég védők is beleértek s ennek következtében a labda irányt változtatott s így vágódott a hálóba 4:0! A 38.percben Martinez sárgult be műesésért. A 39.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 40.percben egy jobb oldali labdát követően Lewandowski elé került a labda aki a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát 5:0! A gólpassz Müller nevéhez űződött. A 42.percben Badstuber sárgult be. A 46.percben Lahm lövését védte Fabiano. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki így 5:0-ás eredménnyel ért véget a félidő.

A második játékrészt a vendégek kezdték. Az 56.percben Maicon blokkolta Lewandowski lövését. Az 57.percben hazai szabadrúgás következett melyet 22 méterről Alonso lőtt centikkel a kapu mellé. Az 67.percben Brahimi jött le Evandro állt be a helyére. A 71.percben Lahm szabadított fel egy jobb oldali beadást követően. A 72.percben Rafinha helyére Rode érkezett a hazaiaknál. A 73.percben egy jobb oldali beadást követően Martinez érkezett a kapu elé s lőtt a hálóba 5:1! A 77.percben Martinez lövése ment el a kapu mellett kicsivel A 78.percben Lewandowski lőtt a jobb kapufa mellé 18 méterről. A 82.percben hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből nem alakult ki. A 85.percben Lewandowski-t szerelték a 16-oson kívül minta szerűen. A 86.percben Weiser állt be Götze helyére. A 87.percben Marcano kapott sárga lapot egy szabálytalanságot követően így mehetett zuhanyozni miután neki már volt egy. A szabadrúgást Alonso lőtte erőből a kapu jobb oldalába 6:1! A 90.percben dante váltotta Alcantarát. A hosszabbítás 3 perc, a 91.percben egy jobb oldali akció végén Weiser passzolt középre de a védők két lövési kísérletet is blokkolni tudtak. Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Egy rendkívül jó iramú mérkőzést láthattunk ahol a két együttes közül ezúttal is a hazai csapat érvényesítette akaratát. A Bayern München lefocizta már az első félidőben ellenfelét a pályáról s így el is döntötte a továbbjutás sorsát. A port a második játékrész közepétől ugyan egy rövid ideig képes volt diktálni a tempót s ebből gólt is tudott szerezni de erejéből nem futotta többre.A hazaiak megérdemelten jutottak a legjobb 4 közé.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.