F.C. BAYERN MÜNCHEN – FRANKFURT F.C.

Elérkezett a 2017-2018-as Német klubfoci szezon utolsó mérkőzése. A kupadöntőben a bajnok Bayern München ellenfele az idén kitűnő szezont futó Frakfurt lesz. A bajorok zsinórban 6. alkalommal nyerték meg a Bundesligát s ezzel saját rekordjukat döntötték meg, míg a Frankfurt az utóbbi évek legjobb teljesítményét nyújtva jutottak el a kupadöntőig. Az előzetes esélyek szerint a döntőt akár le sem kellene játszani hiszen a Bayern München annyival erősebb kerettel és rutinosabb játékosokkal rendelkezik, ám szerencsére nem a statisztikák döntik el a döntők sorsát hanem a játékosok akik a pályára lépnek. A Frankfurtnak egyébként sincs mit vesztenie hiszen ha a papírforma érvényesül akkor sem történik semmi, ha pedig megverik a rekordbajnokot akkor gyakorlatilag a világ fölött érezhetik magukat. Érdekes jó mérkőzés előtt állunk.

Bayern München: Ullreich;Kimmich;Süle;Hummels;Alaba;Martinez;Rodriguez;Müller;Thiago;Ribery;Lewandowski

Frankfurt: Hradecky;Salcedo;Hasebe;Abraham;De Guzman;Mascarell;Wolf;Boateng;De Costa;Rebic;Willems

A mérkőzést a Frankfurt kezdte. 5.perc: Müller lőtt a kapu mellé kevéssel. 7.perc: Salcedo sárgult be. 9.perc: Lewandowski szabadrúgása csattant a keresztlécen. 1.perc: hazai szöglet melyet követően Rebic lőtt a kapuba közelről 0:1! 17.perc: Müller lőtt közelről a kapu mellé. 25.perc: vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. 33.perc: Müller lövését védte könnyedén a kapus. 37.perc: Lewandowski sárgult be. A hosszabbítás 3 perc, 47.perc: Hasebe és Willems sárgult be. Ezzel ért véget a félidő.

A második játékrészt a Bayern München Kezdte. 47.perc. Boateng lőtt kevéssel a hazai kapu mellé. 49.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 53.perc: Kimmich passzolt Lewandowski elé aki a kapuba lőtt 1:1! 60.perc: wolf helyére Gacinovic állt be. 64.perc: Thiago helyére Tolisso állt be. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 66.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Müller helyére Coman állt be. 72.perc: Lewandoski lőtt a kapu fölé. 74.perc: De Guzman helyére Russ állt be. 76.perc: Lewandowski lőtt a kapu mellé. 77.perc: hazai szöglet melyet követően Hummels fejelt a keresztlécre. 80.perc: újabb két hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Rebic csapott le egy labdára s lőtt a bal alsó sarokba 1:2! 84.perc: Rebic sárgult be. 86.perc: Coman sárgult be. 87.perc: Ribery helyére Wagner állt be. 89.perc: Rebic helyére Haller állt be. 89.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 4 perc, 91.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 93.perc: újabb Bayern szöglet helyzet nélkül. 94.perc: Wagner lőtt kevéssel a kapu mellé. 96.perc:hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki ám vendég kontra igen melynek végén Gacinovic lőtt közelről a hálóba 1:3!!!! Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazaiak kezdte sokkal aktívabban s alakítottak ki több helyzetet ám a kapuba nem sikerült betalálniuk. ellenben a vendégek egyetlen helyzetüket váltották gólra. A második játékrészben a hazaiak ugyan ki tudtak egyenlíteni ám nem tartott örömük túl sokáig. A vendégek ismét megszerezték a vezetést. A hazaiak nagy nyomást helyzetek a frankfurti védelemre ám nem sikerült azt áttörniük. A mérkőzés végén pedig ismét a Frankfurt lőtt gólt. A 2017-2018-as Német Kupát megérdemelten nyerte a Frankfurt!!

 

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.