F.C. BAYERN MÜNCHEN- S.C. PADERBORN 07

A Német Bajnokság 5. fordulójának rangadóját rendezik meg ma este 20:00-ás kezdettel ahol a listavezető Paderborn látogat a rekordbajnok Bayern München otthonába. Az tidén feljutott „kiscsapat” lendületesen kezdte az idényt hiszen 4 fordulót követően 8 pontot szerzett s a gólkülönbségének köszönhetően vezeti a Bundesligát. A bajorok némi meglepetésre nehezen kezdték a szezont s két döntetlent is játszottak holott mindkét mérkőzés favoritjai ők voltak,a tabella 4.helyét foglalják el de csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően. Guardiola legénysége kissé összeszokatlan csapat képét mutatja ám a keret erősségét ismerve e kialakult helyzet rövidesen változni fog,főképp annak tudatában,hogy a bombaerős Manchester City-t meg tudták verni a BL első körében. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol ma a vendégek megmutathatják mit is tudnak valójában egy gazi gigász ellen.

Bayern München: Neuer;Lahm;Boateng;Dante;Alaba;Müller;Alonso;Rode;Robben;Lewandowski;Götze

Paderborn: Kruse;Heinloth;Strohidek;Hünemeyer;Brückner;Rupp;Ziegler;Stoppelkamp;Wemmer;Kachunga;Ouail

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 4.percben Kachunga lőtt a kapu fölé 14 méterről félollózó mozdulattal. Az 5.percben hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A 8.percben egy gyönyörű kiugratást követően Müller elé került a labda aki Götze elé passzol a támadó pedig a kapuba löbbölte a labdát. 1:0! A 9.percben Lewandowski lőtt távolról a kapu mellé. A 11.percben ismét hazai lehetőség de Kruse útját állta a labdának. A 13.percben Alaba játszotta vissza a labdát a 16-oson belülre ám az érkező Götze Kruse kapus ölébe lőtte a labdát. A 14. percben Lewandowski lőtt 18 méterről nagy erővel a hálóba 2:0! A 16.percben egy jobb oldali beadást követően Lewandowski lőtt kapura de a védőkről szögletre pattant a labda. A 17.percben egy bal oldali beadást követően a vendég védőknek kellett nagy nehézségek árán felszabadítaniuk. A 18.percben Lewandowski lőtt a jobb oldalról éle szögből a kapu fölé. A 20.percben egy gyönyörű kiugratást követően Götze elől mentett a kifutó Kruse kapus. A 22.percben Alaba bal oldali beadásába piszkált bele Kruse így a vendégek hozhatták a labdát. A 23.percben Alaba középre adását követően a vendég védelem mentett ismét,a kontra támadást követően Ouali-t kapott jó kiugratást ám Neuer könnyen fogta a labdát. A 28.percben hazai szabadrúgás melyet Alonso ívelt középre de Hünemeyer szögletre. csúsztatott,Robben szögletét követően Götze lőtt egy lecsorgó labdát közelről a kapu fölé. A 32.percben Robben lőtt a kapu mellé centikkel a 16-os vonaláról. A 36.percben Robben tüzelt ballal a jobb kapufa mellé 25 méterről. A 38.percben egy vendég kontrát fülelt le Neuer jó kijövetelével. A 39.percben Müller kapáslövése pattant le a földre majd Lewandowski feje felett húzott el a labda. A 41.percben Robben jobb oldali beadásáról Lewandowski maradt le centikkel. A 42.percben Götze tüzel 14 méterről de egy védő lábán megpattant a játékszer így szöglet következett. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Több helyzet már nem alakult ki az első félidőben.

A második játékrészt a vendégek kezdték. A szünetben Koc érkezett Heinlothelyére a vendégeknél illetve Rafinha érkezett Boateng helyére a hazaiaknál. A 49.percben Robben fejelt le egy középre érkező labdát Lewandowski elé aki azonban a kapu mellé lőtte azt. Az 57.percben Müller középre adásába léptek bele a vendég védők így hazai szöglet következett melyet követően Robben lőtt rosszul kapura,az ezt követő vendég kontra végén Alonsa mentett óriásit a kapu torkából. A vendég szögletből helyzet nem alakult ki. A 60.percben Robben lőtt a kapu fölé bal lábbal. A 61.percben egy gyönyörű passzjátékot követően Alaba passzolt a kapu előtt keresztbe de labdájába senki sem ért bele. A 62.percben Götze lőt kapu mellé,e percben vendég csere Ouali helyére Vrancic érkezett. A 64.percben Koc lőtt a kapu fölé egy szép cselt követően. A 67.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 68.percben hazai szabadrúgás következett melyből végül helyzet nem alakult ki. A 69.percben Robben középre adásáról maradt le Lewandowski. A 70.percben Kachunga fejelt kapura de Neuer nagy bravúrral védeni tudott,a sarokrúgást követően helyzet már nem alakult ki. A 72.percben Neuer egy bal oldali beadást ejtett ki a kezéből majdnem az érkező Kachunga elé. A 75.percben Robben húzott el a jobb oldalon majd beadását követően Lahm lőtt a kapu mellé. A 76.percben Bernat érkezett Lewandowski helyére illetve Ducksch érkezett Rupp helyére a vendégeknél. A 78.percben ismét Robben ment el a jobb szélen majd adott középre szinte az alapvonalról melybe Müller beleért de végül Götze lőtte azt a kapuba 3:0! A 80.percben Alonso helyére Hojbjerg a hazaiaknál. A 84.percben Bernat bal oldali középre adását követően Götze lőtt a kapu mellé szép mozdulattal. A 85.percben hazai szabadrúgás következett melyet Alaba végzett el a labda Robben elé került aki megint az alapvonalról adott középre de ezúttal nem Götze hanem Müller érkezett és lőtt a kapuba ezzel 4:0! A 87.percben Lahm lőtt kapura de lövését blokkolták,az ezt követően sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 88.percben ismét Lahm került helyzetbe de Kruse kapus lábbal menteni tudott. A 89.percben újabb hazai szöglet melyet Götze végzett el a labda Robben elé került aki távolról lőtt de egy vendég védő beleért így Kruse kapus bravúrja is kellett,hogy az állás nem változzon. Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Egy rendkívül sima mérkőzést láthattunk melyen a Bayern megmutatta miért is tartanak úgy tőle európa szerte. A Paderborn mindent kiadott magából és ennek köszönhetően több veszélyes helyzetig is eljutott. Összességében a hazaiak megérdemelten nyertek és a mérkőzés képe alapján a 4:0 nem túlzó eredmény.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.