F.C. PORTO – JUVENTUS F.C.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek utolsó odavágós mérkőzéseit rendezik meg ma este. Ezúttal egy portugál és egy olasz együttes párharcába tekintünk bele nevesül a Porto Juventus mérkőzésbe. A Porto együttese jelenleg 2 . hazája bajnokságában 1 ponttal lemaradva a Benfica mögött. Eddigi 22 mérkőzésükből 16-ot nyertek meg 5 döntetlen és mindössze 1 vereség mellett. Legutóbbi 5 mérkőzésükön 5 győzelmet arattak. Hazai környezetben 12 mérkőzésből 11-et nyertek meg 1 döntetlen mellett, legutóbbi 5 hazai mérkőzésüket megnyerték. A bajnokok ligájában a G csoportból jutottak tovább a Leicester City mögött, 6 mérkőzésükből 3-at nyertek meg 2 döntetlen és 1 vereség mellett. Sérültjeik: Costa. A vendég Juventus az olasz bajnokságot vezeti 7 ponttal a Roma előtt, a zebrák eddigi 25 mérkőzésükből 21-et nyertek meg 4 vereség mellett. Legutóbbi 5 meccsüket megnyerték. Idegenben 12 mérkőzésből 8-at nyertek meg 4 vereség mellett, legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzésükön 4 győzelem mellett 1 vereséget szenvedtek. A keretük teljes senki sem sérült. A Juventus a H csoportot nyerte meg a bajnokok ligájában a Sevillát megelőzve. A mérkőzés esélyese a vendég egyesület.

Porto: Casillas;Telles;Marcano;Felipe;Pereira;Pereira;Bahrimi;Neves;Herrera;Silva;Soares

Juventus: Buffon;Lichtsteiner;Barzagli;Chiellini;Sandro;Pjanic;Khedira;Cuadrado;Dybala;Mandzukic;Higuain

A mérkőzést a Porto kezdte. 5.perc: hazai szabadrúgás melyet követően a labda az alapvonalon ment ki. 10.perc: vendég szabadrúgás következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 14.perc: Higuain lövését blokkolta a hazai együttes. 18.perc: Higuain ugrott ki veszélyesen ám lövését blokkolták, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 23.perc: Khedira labdáját Dybala lőtte a kapu fölé.  25.perc. Telles sárgult be. 27.perc. Telles csúszott be brutálisan így megkapta második sárga lapját és piros lappal vonult az öltözőbe. Az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. 30.perc: Silva helyére Layun érkezett. 39.perc: Higuain vezette a kapusra a labdát majd lőtte de  Casillas  nagyot védett, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 46.perc: Dybala lőtt a kapufára. 48.perc: Perira kapott sárga lapot.

A második félidőt a Juventus kezdte. 47.perc: Dybala lőtt 4 méterről a kapuba de lesen helyezkedett így a találat érvénytelen. 50.perc: Lichtstiner sárgult be. 53.perc: Dybala távoli löketét védte Casillas. 55.perc: Pjanic lövését blokkolták, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 56.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki.60.perc: Khedira lőtt kapura távolról de lövése a kapu mellé ment. 61.perc: Neves helyére Corona állt be a hazaiaknál. 63.perc: Higuain kicsavart mozdulattal lőtt a kapu mellé. 66.perc: Higuain lőtt parádés mozdulattal a kapu mellé centikkel. 67.perc: Pjaca váltotta Cuadradot a vendégeknél. 71.perc: Pjaca kapott kitűnő labdát majd lőtt 12 méterről a kapuba 0:1! 72.perc: Alves váltotta Lichtsteiner helyére illetve Brahimi helyére Yotta állt be. 74.perc: egy vendég akciót követően Alves elé került a labda aki 6 méterről lőtt a kapuba 0:2! 78.perc: vendég szöglet melyet követően újabb sarokrúgás következett helyzet nélkül. 84.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 85.perc: Herrera sárgult be. 86.perc: Dybala helyére Marchisio állt be a vendégeknél. 87.perc: Khedira kapott kitűnő labdát melyet követően ha centikkel is de a kapu mellé lőtt. 89.perc: Marcano sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészben a hazaiak igyekeztek a Juventus-t saját kapuja elé szorítani de egy-egy kisebb helyzetet tudtak csak kialakítani. A vendégek a félidő második felében átvették az irányítást s a piros lap után akár több találatot is szerezhettek volna. A második félidőben a két együttes közti tudás és létszámbéli különbség is kirajzolódott. A vendégek akár 5-6 góllal is nyerhettek volna ám Casillas szenzációsan védett valamint Higuain szinte mindent kihagyott. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

F.C. BAYERN MÜNCHEN – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 26. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Borussia Dortmund látogat az edzőváltáson áteső Bayern Münchenhez. …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.