F.C. REAL MADRID-LIVERPOOL F.C.

A Bajnoko Ligája 4. Fordulóját rendezik meg a hét közben. A keddi nap csúcsrangadóját a Real Madrid és a Liverpool vívja a Santiago Bernabeu Stadionban. A tabellára nézve a hazaiak az első helyen állnak eddigi 100%-os teljesítményüknek köszönhetően míg a vendégek a 3.helyen állnak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően holtversenyben a Ludogorec-el valamint a Basel csapatával. A hazaiak a bajnokságot illetve nemzetközi mérkőzéseket tekintve kitűnő formának örvendenek és jelen pillanatban szinte már verhetetlennek. A vendégekről ugyanez nem mondható el sőt,a bajnokságban nagyon rosszul szerepelnek és ugyan úgy igaz ez a nemzetközi színtérre tekintve. A ma esti összecsapás egyértelmű esélyese a hazai gárda éppen ezért már az is nagy meglepetésnek számítana ha a Liverpool akár csak egy pontot is el tudna hozni a Spanyol fővárosból.

Real Madrid: Casillas;Ramos;Arbeola;Varane;Marcelo;Ronaldo;Rodriguez;Kroos;Isco;Benzema;Modric

Liverpool: Mignolet;Manquillo;Skrtel;Toure;Moreno;Lucas;Lallana;Allen;Can;Markovic;Borini

A mérkőzést a vendég együttes kezdte. A 4.percben Rodriguez lőtt 16 méterről kapura de Mignolet hatalmasat védett,a szögletet követően helyzet nem alakult ki. A 10.percben Mignolet védett ismét hatalmasat ezúttal Ronaldo bal oldali lövését követően,a szögletet követően helyzet nem alakult ki. A 14.perceben Mignolet jött ki jól a kapujából és szerezte meg a labdát. A 27.percben egy jobb oldali passzolgatást követően Marcelo döntött úgy,hogy középre játsza a labdát ahol menetrend szerűen érkezett Benzema aki higgadtan a kapuba lőtte a játékszert 1:0! A 31.percben vendég szabadrúgás következett a 16-os bal oldaláról,a szabadrúgást Lallana ívelte középre de a haza védők könnyedén kifejelték azt. A 32.percben egy gyönyörű passzjátékot követően Arbeola lőtte Toure lábába Rodriguez lekészített labdáját. A 34.percben hazai szabadrúgás következett melyet Ronaldo lőtt a labdát kapura de Mignolet védeni tudta azt. A 36.percben Varane nagyszerű indítását Benzema ívelte kapura de Toure beleért labdájába így gól helyett szöglettel jöhettek a hazaiak. A 399.percben Modric ugratta ki Ronaldot aki azonban Mignolet kezébe rúgta a labdát,ezt követően rögtön visszaszerezték a hazaiak a labdát majd Benzema lőtt megint Mignoletba. A 44.percben Isco lőtt 28 méterről a kapu fölé. Ezzel véget ért az első játékrész.

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 47.percben Skrtel sárgult begy egy szabálytalan becsúszást követően,a szabadrúgást Ronalo lőtte laposan de a védők leblokkolták azt. A 49.percben Benzema passzolt Ronaldo elé aki kapura is lőtte a labdát ám Mignolet ismét megfogta  a lövését. Az 52.percben Rodriguez sárgult be. Az 56.percben Casillas fogta meg Lucas próbálkozását. Az 58.percben Lallana lőtt a bal kapufa mellé pár centivel. Az 59.percben Rodriguez középre ívelését Ronaldo fejelte a kapu fölé. A 60.percben Ramos sárgult be egy csúnya belépőt követően,a szabadrúgást Lallana lőtte a sorfalra így a vendégek jöhettek szöglettel. A szögletből helyzet nem alakult ki. A 62. percben Bale állt be Rodriguez helyére a hazaiaknál. A 68.percben Toure lépett bele Ronaldo lövésébe s így hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 69. percben Marcelo középre tett labdáját Benzema lőtt éles szögből a kapu fölé. A 70.percben Gerrard állt be Lucas helyére valamint Can helyére Sterling állt be a vendég oldalon. A 71.percben Bale lövése csattanat a kapufán majd Ronaldot rúgták meg a 16-os vonala előtt így a hazai szabadrúgás következett. A szabadrúgást Ronaldo lőtt a kapu közepébe Mignolet azonban kiöklözte azt. A 73.percben újabb hazai szöglet következett melyet a hazai védelem fejelt ki. A 74.percben megint hazai szöglet következett melyből Kroos lőtt kapura e a játékszer a keresztléc fölött hagyta le a játékteret. A 75.percben Coutinho lépett Can helyébe. A 76.percben Marcelo sárgult be. A 83.percben Arbeola helyére Nacho állt be. A 85.percben Moreno állította meg szabálytalanul Bale-t így hazai szabadrúgás következett melyet a sértett lőtt kapura de Mignolet ismét hatalmasat védett. A 87.percben Benzemát Hernandez váltotta. A hosszabbítás 3 perc a mérkőzés végén melyben helyzet nem alakult ki így marat az 1:0-ás végeredmény.

Egy izgalmakban nem bővelkedő ugyanakkor a papírformának megfeleő hazai győzelmet láthattunk. Az első félidőben a Real madrid el akarta dönteni a mérkőzést és mint kiderült ez sikerült is nekik. Ronaldo igyekezett megszerezni a 71.gólját a BL-ban ám ez ma nem jött neki össze. A vendégek a második félidőre feléledtek és több veszélyes helyzetet is kialakítottak de gólt ebből nem tudtak lőni így újabb vereséget szenvedtek el. Összességében egy sima mérkőzést láthattunk ahol az erősebb csapat a várakozásoknak megfelelően győzni is tudott.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.