F.K. ROSZTOV – MANCHESTER UNITED F.C.

Az Európa Liga küzdelmei is elérkeztek a nyolcad döntőkhöz. Az odavágó mérkőzések közül az egyik legérdekesebb párosítás a Rosztov Manchester United. Az angolok minden képen szerették volna elkerülni az orosz utazást mivel a hét végén az FA kupában a Chelsea vendégeként szerepelnek majd. A Rosztov az orosz bajnokságban mindössze a 7. helyen áll, 18 mérkőzésből 8-at nyertek meg 4 döntetlen és 6 vereség mellett, utolsó 5 bajnokijukon 2 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak és 1 alkalommal kaptak ki. Hazai körülmények között 9 mérkőzésből 7-et nyertek meg 2 döntetlen mellett, utolsó 5 hazai bajnokijukon 4 győzelmet arattak zsinórban és 1 döntetlent értek el. A keret teljes sérülésről nem érkezett információ. A Manchester United jelenleg 6. a Premier League-ben mindössze 1 ponttal lemaradva az 5. Arsenal együttesétől, igaz a vörös ördögök 1 mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Eddigi 26 mérkőzésükből 13-at nyertek meg 10 döntetlen és 3 vereség mellett. Utolsó 5 bajnokijukon 2 győzelem mellett 3 döntetlent játszottak. Idegenben 12 mérkőzésükből 7-et nyertek meg 3 döntetlen és 2 vereség mellett, utolsó 5 idegenbeli bajnokijukon 4 győzelem mellett 1 döntetlent játszott.  A mérkőzés esélyese a Manchester United.

Rosztov: Medvedev;Kudryashov;Garanat;Navas;Mevjila;Kalachev;Noboa;Erokin;Gatskan;Poloz;Baukharov

Manchester United: Romero;Rojo;Jones;Smalling;Blind;Pogba;Herrera;Mkhitaryan;Fellaini;Young;Ibrahimovic

A mérkőzést a Rosztov kezdte. 2.perc: Noboa távoli próbálkozását Romero fogta magabiztosan. 6.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Medvedev húzta le a labdát. 18.perc: Granat helyére Trentyev állt be a hazaiaknál. 20.perc: hazai szöglet melyet Romero húzott le a levegőből. 21.perc: Mkhitaryan sárgult be. 25.perc: Gatskan sárgult be. 26.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 36.perc: Ibrahimovic játszotta a bal oldalról a kapu elé a labdát melyet Mkhitaryan lőtt a kapuba 0:1! 37.perc: Noboa próbálkozását Romero fogta. 40.perc: hazai szabadrúgás melyet követően ismét Romero kezében kötött ki a labda. 41.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 44.perc: Baukharov sárgult be. A hosszabbítás 2 perc, 4 Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt a Manchester United kezdte. 47.perc: Ibrahimovic lőtt 16 méterről a kapu fölé. 52.perc: szép vendég kontra végén Young lőtt a kapu mellé 17 méterről. 53.perc: egy tért ölelő indítást követően Bukharov lépett ki jól a védők közül s 5 méterről lőtt a kapuba 1:1! Szép találat volt. 54.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 58.perc: Ibrahimovic elől Medvedev húzta le a játékszert. 59.perc: Noboa sárgult be. 65.perc: Erokin lőtt 13 méterről a kapu mellé. 66.perc: vendég szöglet melyet követően Fellaini fejelt Medvedev kezébe. 67.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Navas fejelt a kapu mellé., ezt követően Martial váltotta a sérülésből visszatérő Mkhitaryan-t. 74.perc: Kalachev lőtt a kapu mellé, ezt követően Bukharovo-t Azmoun váltotta. 76.perc: vendég szabadrúgás melyet követően a hazai védelem szögletre mentett, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 78.perc. Herrera sárgult be. 82.perc: Martial lövése a blokkról pattant le. 88.perc: Gatskan lőtt távolról Romero kezébe. 90.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 3 perc 91.perc. hazai szabadrúgás következett a bal oldalról melyet követően vendég szabadrúgás következett. 92.perc: Valencia és Carrick érkezett Fellaini és Herrera helyére a vendégeknél. Ezzel ért véget a mérkőzés.

 

Az első játékrészben egyik együttes sem erőltette túl magát. A hazaiak nem tudtak többet nyújtani míg a vendégek összeállítása is sugallta nem kell kápráztató játékra számítani. A mérkőzés és a pálya minősége között szoros párhuzam vonható negatív értelemben. A második félidőben a hazaiak magukhoz tértek s egy szép akciót követően kiegyenlítettek. A vendégek nem erőltették meg magukat.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.