Feröer Szigetek-Magyarország

Az Európai Selejtezők 3. körét rendezik meg a mai este folyamán is ahol Feröer Szigetek válogatottja fogadja Magyarország válogatottját. A két válogatott ellentétes előjelekkel várja a ma esti mérkőzést ugyanis a hazaiak az elő fordulóban Finnországtól kaptak ki 3:1-re majd hazai környezetben majd idegenben az Észak Írektől szenvedtek 2:-ás vereséget. A Magyar válogatott az első fordulóban meglepetésre hazai környezetben kapott ki Észak Írországtól majd ezt követően bravúros döntetlent ért el Bukarestben Románia ellen. A hazaiak jelenleg az F Csoport 6. az az utolsó helyén állnak míg a Magyar válogatott a 4. helyen. Dárdai Pál érkezése úgy fest eddig helyre rakta az öltözőben a játékosok gondolkodását ám,hogy mennyire végzett jó munkát az a ma esti összecsapás során ki fog derülni. A mérkőzés esélyese a magyar válogatott ám ami intő jel lehet a vendégekre nézve,hogy sok esetben fordult az elő,hogy a győzelmi kényszer „agyonnyomta” a játékosokat.

Feröer Szigetek: Nielsen;Naes;Davidsen;Gregersen;Nattestad;Hannson;Benjaminsen;Holst;Vatnhamar;Olsen;Edmundsson

Magyarország: Dibusz;Korhut;Kadar;Varga;Juhász;Simon;Dzsudzsák;Tőzsér;Gera;Szalai;Nikolic

A mérkőzést a Magyar válogatott kezdte. Az első percben Juhász fejelt egy Dzsudzsák által beívelt szabadrúgást a hazai kapu mellé. A 4.percben Dibusz védett nagyot egy középről érkező hazai lövésnél,ezt követően hazai szöglet következett melyet követően Juhász tisztázott. A 8.percben Nikolc volt lesen így a hazaiak jöhettek kirúgással. A 12.percben Kádár blokkolt Hannson közeli kísérleténél. A 19.percben egy jobb olali hazai beadás után Kádár fejelte ki a 16-oson kívülre a labdát. A 20.percben Gregersen vágta szájba Szalait így a hazai védő besárgult valamint a Magyarok jöhettek szabadrúgással a 16-os elől,melyet Dzsudzsák zúdított a jobb alsó felé de Nielsen védett nagyot. A sarokrúgást követően egy kisebb kavarodás tört ki a kapu előtt a labda Szalai elé került aki üresen helyezkedett a kapu torkában és 2 méterről az üres kapuba lőtte a labdát ezzel 0:1! A 24.percben Tőzsér távoli lövését védte Nielsen. A 28.percben Tőzsér távoli lövését védte a hazai hálóőr majd Nikolic közeli próbálkozását is hárítani tudta majd ezt követően a hazai védők felszabadítottak. A 31.percben Hannson sárgult be reklamálásért a hazaiak közül. A 35.percben Korhut távoli lövése kerülte el a hazai kaput,jó próbálkozás volt. A 42.percben Hannson lőtt 17 méterről a kapu mellé. Nikolic helyére Fiola állt be a magyar oldalon.A hosszabbítás 2 perc a félidő végén melyben már helyzet nem alakult ki így maradt a 0:1-es Magyar vezetés.

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 47.percben Dibusz fogta meg a labdát egy hazai beadást követően. A 48.percben Gera sárgult be reklamálásért. Az 54.percben Dzsudzsák lövését blokkolták a hazai védők. A 56.percben Benjaminsen sárgult be egy szabálytalanságot követően. Az ezt követő szabálytalanságól helyzet nem alakult ki. Az 55.percben Dzsudzsák középre adását követően Juhász fejelt a hazai kapura de helyzet végül nem alakult ki belőle. A 60.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 69.percben Holst helyére Bartstalson állt be a hazaiaknál. A 72.percben Szalai jobb oldali lövését hárította a hazai kapus. A 73.percben Tőzsér helyére Kalmár érkezett a Magyar oldalon. A 74.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 75.percben Edmundsson helyére Hannsen érkezett a hazaiaknál. A 78.percben egy hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 81.percben Vatnhamar helyére Sorensen érkezett a hazaiaknál. A 83.percben Dudzsák lőtt távolról kapura de Nielsen védeni tudott. A 84.percben Szalai helyére Priskin érkezett a Magyar oldalon. A hosszabbítás 4 perc a mérkőzés végén. A 91.percben hazai szöglet következett melyet egy újabb követett,de helyzet ebből sem alakult ki. A 93.percben egy Magyar kontra végén Dzsudzsák lőtt a kapu fölé. Több helyzet már nem alakult ki így a Magyar válogatott 1:0-ra legyőzte Feröer Szigetek válogatottját.

Egy rendkívül egyhangú mérkőzésen a vendég Magyar válogatott 1:0-ra diadalmaskodott és ezzel a csoport 4.helyén maradt holtversenyben a Finn válogatottal. Összességében a Magyarok a kötelezőnek tartott 3 pontot elhozták,így szempontukból ezen mérkőzés sikerként kezelendő.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.