Fogadás pszichologiája

Nagyon fontos minden egyes fogadásnál, hogy előre átgondoljuk mire teszünk, miért tesszük pont azt, és mennyit. Körülbelül 30.000 ft kiváló az induláshoz, persze ha nem áll ennyi rendelkezésünkre, akkor is vágjunk bele, mert mindig fontos a tapasztalat gyűjtése. Ekkora összegnél érdemes nagyobb tétekkel indulni minimum 10 ezer ft, de ha jó fogadást találunk akkor érdemes ennél is nagyobb tétet tenni, ugyanis mindig a kezdés a legnehezebb, az első 100 ezer ft megkereséséhez, muszáj az elején kockáztatnunk. Ha elmenne az első befizetésünk, nem kell elkeseredni, ez előfordul, ilyen kis pénzből nehéz elindulni, de ha minket garantálom, hogy hamar eléred az első 100 ezredet.

Ha elértük az első 100 ezret, akkor a téteket lecsökkenthetjük, 15-20%-t elég feltenni a pénzünknek. A következő cél a fél millió, ha néha merünk kockáztatni, akkor ezt a pénzt 2-3 hét alatt könnyedén elérhetjük. Én az első milliómat, még anno 20 ezer ft-ból csináltam 2 hét alatt, persze ehhez hozzájárult, az 5 év tanulmányozás, és stratégiák tesztelése.

A legfontosabb dolog, hogy indulatból sohase fogadjunk, ha vesztettünk egy nagyobb összeget, aznap már ne fogadjunk, nyugodjunk meg, gondoljuk át a vesztés okát, és másnap higgadtan folytassuk a munkát. Ha veszítünk, nem szabad, hogy az foglalkoztasson minket. Soha ne úgy tekintsünk a bent lévő pénzre, mintha már a miénk lenne, hanem játék zsetonként tekintsünk rá, ez a legfontosabb, ha ebből szeretnénk megélni.

Ha felvittük a pénzünket fél millióra, és egy nap alatt elveszítünk ebből 300 ezret, akkor nehéz nyugodtnak maradni, és ésszel dönteni, pedig ez fontos. Egy ilyen helyzetben azt javaslom, keressünk 1 db tökéletes fogadást, semmiképen ne foci legyen, akár várhatunk erre 1 hetet is, és tegyük fel a maradék pénzünket (200ezret). Egy fogadásból, egy 2.00 szorzóval majdnem vissza is jöttünk a régi kerékvágásba, és ugyanott folytathatjuk a dolgot. Persze benne van a pakliban az is hogy, veszítünk, ebben az esetben sem kell elkeseredni, mert csupán 30 ezret fizettünk be, és ezért a pénzért rengeteg tapasztalatot kaptunk, és ha valaki egyszer eljutott a fél millióig kisebb tétekből, az máskor is képes lesz erre.

Aki képes fél milliót csinálni, az képes 10 millát is elérni, ez persze hihetetlenül hangzik elsőre, de egyáltalán nem lehetetlen. Fontos, hogy tanulni mindig lehet, mindenki véleményét meg kell hallgatni, mert lehet hogy mond egy olyan trükköt, amit mi tovább tudunk gondolni, és sikerre visszük. Én már túl vagyok jó pár millión, de mindig tanulok ujjat, amit felhasználhatok.

A másik legfontosabb dolog, az érzelmeket teljes mértékben ki kell zárni a fogadásból, persze lehet kedvenc csapatod, de ha nem bírsz pártatlan maradni egy meccsen, akkor inkább ne fogadj. Nincs olyan hogy két élvonalban lévő csapat, vagy játékos között akkor különbség lenne, hogy az egyik mindig legyőzné a másikat, mindig el kell ismerned a legjobbakat, ha szimpatikusak, ha nem. PL: nincs olyan , hogy csak a Barcát, vagy csak Madridot szeretem, vagy esetleg egyiket sem. El kell ismerned, hogy mind  a két csapat zseniális, és egyik irányba se lehetsz elfogult. Ha ebből szeretnél megélni, nem szurkolnod kell, hanem élvezni a mérkőzéseket, és jó időben a megfelelő fogadást megtenni.

Elsőre nem könnyű persze ezeket a dolgokat betartani, ezért kell kihasználnod, most ezt a lehetőséget, hogy mi segítünk neked, a kezdésben.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.