FRANCIAORSZÁG-HONDURAS

Ma este 21:00-kor rendezik meg a Vb E csoportjának második mérkőzését Franciaország és Honduras között. A csoport első mérkőzését ha nehezen is de Svájc meg tudta nyerni így a Franciákon ott a nyomás,hogy a papíron gyengébb Hondurast meg kell,hogy verjék ső ha lehet minél többel a csoport elsőség miatt. Honduras részéről nagy bravúr,hogy egyáltalán kijutottak a Vb-re míg a Franciák az előző évek sikertelen szereplése után most igazi sötét lovakként várják,hogy újra nagyot alakíthassanak egy világeseményen. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Franciaország: Lloris;Sakho;Debuchy;Varane;Evra;Pogba;Valbuena;Matuidi;Cabaye;Benzema; Griezman;

Honduras: Valladeres;Beckeles;Figueora;Bernardez;Izaguirre;Espinosa;Palacios;Garrido;Najar;Costly;Bengston

Az első félidőt a Honduras kezdte. Az első percben egy távoli hondurasi próbálkozás pattant le Debuchy lábáról. A 6. percben Valbuena ívelte a jobb oldalról középre a labdát de ott a vendég védelem tisztázni tudott. A 8. percben Evra szabálytalankodott és sárgult be az ellenfél 16-osánál. A 10. percben Valbuena harcolt ki szabadrúgást a 16-os jobb oldalánál,a középre ívelt labdát benzema fejelte a kapu mellé. A 11. percben újabb hazai szabadrúgás szinte ugyan onnan mint az elmúlt percben,Valbuena beívelését a vendég védelem fejelte a mezőnybe. A 14. percben Valbuenat buktatták a jobb oldalon újfent; a szabadrúgást Varane ívelte be ahol Matuidi elé került a labda majd 24 méterről lőtt kapura de Vallaredes a kapufára tolta a labdát,a szögletből helyzet nem alakult ki. a 22. percben Cabaye lőtt távolról a kapu mellé. A 23. percben Evra adott középre a bal oldalról ott Debuchy érkezett és fejelt a felső lécre. a 24. percben egy vendég akciót követően a hazaiak kontrázhattak mely végén Valbuena adta középre a labdát ahol Benzema érkezett és fejelt a kapu fölé. A 26.percben Pogba rúgott ellenfele után. Az esetet követően Palacios besárgult és Pogba is csak sárgát kapott. A 34. percben Debuchy fejelte a labdát a kapura de Valleredes könnyedén fogta azt. A 37. percbe egy Matuidi középreadását blokkolt a hondurasi védelem. A szögletből helyzet nem alakult ki. A 41. percben Pogba ment el a jobb szélen majd tálalt Debuchy elé azonban a vendég védelem tisztázni tudott. A 42. percben francia szöglet következett, de helyzet ebből sem alakult ki. A 43. percben Pogbát rúgták fel a 16-oson belül. a szabálytalanságot Palacios követte el aki így megkapta 2. sárgáját,tehát piros lappal mehetett zuhanyozni. A büntetőt Benzema végezte el s lőtte a labdát a kapu közepébe ezzel 1:0 a franciáknak. A hosszabbítás 3 perc,a 47. percben Cabaye sárgult be egy szabálytalanság miatt. A 48.percben Matuidi középre tett labdáját vágta ki a vendég védelem,még ebben a percben Evrát rúgták fel a 16-os bal oldalánál,a szabadrúgást Valbuena tekerte a kapura de Vallaredes védte a próbálkozást. Ezzel véget ért az első félidő.

A második félidőt  a franciák kezdték. Garcia és Chaves állt be Bengston és Bernardez helyére. A 49.percben Benzema elé került a labda a jobb oldalról aki a kapufa segítségével lőtt a gólvonal mögé ezzel 2:0! Az 55. percben Benzema lövését védte Valladares nagy bravúrral. Az 57. percben Pogba helyére Sisokko érkezett. Az 59.percben Najar helyére Carlos érkezett. A 64. percben Evra tört előre a bal szélen majd tálalt Matuidi elé aki azonban az oldalhálóba lőtte  a labdát. A 65. percben Mavuba váltotta Cabeyet. a 67. percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 68. percben egy hazai védelmi megingást használt ki Figueroa de lövése Lloris kezében akadt el. A 69. percben Varane végzett el szögletet melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. a 71. percben Valbuénát buktatták a 16-os jobb oldalán így hazai szabadrúgás következett,a sértett végezte el a szabadrúgást melyből végül Benzema talált be egy lepattanó labda után cinballon szögből 3:0! A 75. percben egy vendég próbálkozás ment el a kapu fölött. Hazai szöglet a 76. percben,de helyzet ebből nem alakult ki. A 77. percben Giroud érkezett Valbuena helyére. a 83. percben Garrido sárgult be. A 84. percben hazai szöglet melyet követően Honduras szerezte meg a labdát. A 86. percben Varane hibázott egy egyszerű labdánál ám Lloris végül meg tudta fogni a labdát. A 87. percben egy Grizman szabadrúgást követően a hondurasi védelem fejelte ki a labdát a mezőnybe. A hosszabbítás 3 perc,a 91.percben Benzema ugratta ki hosszan Giroudot. a 92. percben Matuidi lőtt távolról a kapu fölé. Ezzel véget ért a mérkőzés.

A Vb talán eddigi legunalmasabb meccsén vagyunk túl. A franciák a biztosra mentek és kihasználták a hondurasiak hibáit. A z első játékrészben a piroslap és büntető gyakorlatilag eldöntötte a találkozó sorsát. A második játékrészben a franciák továbbra sem erőltették túlzottan a támadásokat de így is Benzema jóvoltából igaz vitatott körülmények között sikerült növelni előnyüket majd még egyszer betalálni. Összességében egy gyenge iramú ugyanakkor nagyon sima találkozót láthattunk.

Check Also

REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 17. fordulójának rangadójának csúcsrangadóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A listavezető Real …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.