FRANCIAORSZÁG – NÉMETORSZÁG

Az Európa Bajnokság első csoportkörének utolsó mérkőzését rendezik meg ma este ami egyben egy előrehozott EB döntőnek is beillene. Franciaország az aktuális világbajnok küzd meg a korábbi VB győztes Németországgal. Elképesztő erők feszülnek ma egymásnak, hiszem mindkét válogatott tele világbajnokokkal BL győztesekkel.  A keretek értéke a csillagos eget veri. Ráadásul a csoportban még Portugália is bekerült a Magyar válogatott mellett. Elképesztően nagy csaták várhatóak mind a négy válogatott között. A továbbjutást illetően nehéz lenne akárcsak egy válogatottat is kiemelni. Az esti meccsnek nincs egyértelmű esélyese, talán a formát tekintve Németország kicsit élesebbnek tűnik, ám a Francia válogatott első 3 kerete is EB résztvevő lehetne a játékosok kvalitásai alapján. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Franciaország: Lloris;Hernandez;Kimpembe;Varane;Pavard;KAnte;Rabiot;Pogba;Griezmann;Benzema;Mbappe

Németország: Neuer;Ginter;Hummels;Rüdiger;Gosens;Kroos;Gündogan;Kimmich;Havertz;Müller;Gnabry

Az első félidőt Németország kezdte. 7.perc: Kimmich sárgult be. 16.perc: francia szöglet helyzet nélkül. 17.perc: Mbappe próbálkozását Neuer védte nagy bravúrral. 18.perc: újabb francia szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 20. perc: Pogba pazar keresztlabdáját Griezmann tette középre ahol Hummels szerencsétlenül ért bele így öngóllal Franciaország szerezte meg a vezetést. 36.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 38.perc: Gündogan lőtt kevéssel a kapu mellé. 42.perc: Havertz lövését a gólvonalról tisztázta a francia védelem. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt Franciaország kezdte. 52.perc: Rabiot lövése csattant a kapufán. 54.perc: Gnabry lőtt kevéssel a kapu fölé.  62.perc: két német szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Mbappe lőtt gólt lesről, maradt a 0:0! 70.perc: két német szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Werner állt be Bnabry helyére illetve Sane állt be Havertz helyére. 85.perc: Mbappe passzát Benzema lőtte a kapuba lesről így maradt a 0:0! 88.perc: Volland állt be Gosens helyére illetve Ginter helyére Can állt be majd Tolisso váltotta Benzemát. 89.perc: német szöglet helyzet nélkül. 94.perc: Rabiot helyére Dembele állt be. ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészt Németország aktívan kezdte, ám gyorsan kiderült a francia válogatott rendkívül éles. A vezetést is meg tudta Deschamps együttese szerezni. A német válogatott kinyílt hátul így  a franciak kontrák nagy veszélyt hordoztak magukban. a második félidőben akadtak német helyzetek ám a francia válogatott akár több találattal is nyerhetett volna. Az EB eddigi legnagyobb rangadóját a Francia válogatott nyerte s egyben be is jelentkeztek a Kupáért.

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.