HONDURAS – ECUADOR

A világbajnokság 9. napjának utolsó mérkőzésén Honduras mérkőzik meg Ecuadorral. Az első fordulóba mindkét gárda vereséget szenvedett a nálánál esélyesebbnek tartott csapatoktól,Honduras Franciaországtól míg Ecvador Svájctól szenvedett vereséget. A ma esti mérkőzés az „életben maradásért” fog zajlani. A meccsnek nincs egyértelmű esélyese de nagy csata várható.

Honduras: Valladares;Figueroa;Bernardez;Izaguirre;Beckeles;Carlos;Espinosa;Garcia;Garrido;Costly;Bengtson

Ecuador: Domingez;Frickson;Ayovi;Guagua;Paredes;Minda;Montero;Noboa;A.Valencia;Caicedo;A. Valencia

A mérkőzést Ecuador kezdte. Az 1. percben egy ecuadori szabadrúgást követően Domingez kapusnak kellett védenie. A 4. percben egy bal oldali ecuadori akciót követően Valladaresnek kellett megfognia a labdát. Az 5. percben egy jobb oldali hondurasi akciót követően az ecuadori védelemnek kellett blokkolnia egy lövést. A 7. percben Bernardez sárgult be egy szabálytalanságot követően. A szabadrúgást 26 méterről a sorfalban akad el a labda. A 11. percben egy hosszú lefolyású hondurasi támadás futott középen, de végül az ecuadori védelem ki tudta rúgni a labdát a mezőnybe. A 13. percben Montero adott középre egy labdát, de helyzet nem alakult ki belőle. A 15. percben Cosat lőtt távolról a kapu mellé. A 17. percben Costly indítását kapta el a jól kijövő Domingez. A 20. percben E. Valencia elé került a labda, aki 11 méterről ziccerben a kapu elé lőtte a labdát. A 21. percben ecuadori szöglet következett, melyet A. Valencia lőtt középre, melyből mégegy szöglet jött létre, melyből egy újabb szöglet alakult ki, melyből végül nem alakult ki helyzet. A 23. percben Paredes jobb oldali középre adását Valladares húzta le. A 26. percben E. Valencia rontott el egy passzt az ecuadori kontra végén. A 27. percben Espinoza lövését blokkolta az ecuadori védelem, így szöglet következett. A szögletet követően Bernardez 13 méterről a kapu mellé fejelt. A 31. percben egy ecuadori védelmi hibát követően Costli lőtt a hálóba 18 méterről, ezzel 1:0! A 33. percben E. Valencia egy jobb oldalról bejövő kereszt labdát követően talált a hálóba, ezzel 1:1! A gólt óriási védőhiba előzte meg. A 41. percben ecuadori szöglet következett, melyet Montero ívelt középre, de helyzet nem alakult ki belőle. A 43. percben ecuadori szabadrúgás, de a beívelést követően a labdát a védelem fejelte ki szögletre. A sarokrúgást követően helyzet nem alakult ki. A 45. percben hondurasi szabadrúgás, melyet Bernardez lőtt a kapu közepébe, de Domingez szöglete ütötte a labdát. A sarokrúgásból nem alakult ki gólveszély. A 47. percben egy oldalról beívelt labdát Costli fejelt a kapufára, a kipattanót Benson a kapuba juttatta, de kézzel, így érvénytelen. 2 perc a hosszabbítás. Más már nem történt, a félidő eredménye 1:1!

A második félidőt Honduras kezdte. A 46. percben Bernardez lőtt 19 méterről kapura, de Domingez a levegőben úszva fogta a labdát. A 48. percben a 16-os vonaláról ecuadori szabadrúgás következett, melyet E. Valencia harcolt ki. A szabadrúgást Ayovi adta középre, de helyzet nem alakult ki belőle. Az 52. percben Noboa rúgta a labdát messziről a kapura, de de azt a védők jól blokkolták. Még ebben a percben Valencia jobb oldali középreadását fejelte ki a védelem. Az 54. percben ecuadori szöglet következett, melyet Ayovi végzett el, de helyzet nem alakult ki belőle. Az 57. percben A. Valencia sárgult be. Az 58. percben Caisedo jutott el a labdával az 5-ös előteréig, de egy szabálytalanságot követően, nem tudott többet rúgni, szöglet következett. A sarokrúgásból nem alakult ki helyzet. A 60. percben Bengtson lőtt a 16-os vonaláról a kapu jobb alsó sarkára, de Domingez védeni tudott. A A 61. percben A. Valencia végzett el szögletet, Paredes beadását követően a labda a kapu fölé ment. A A 63. percben Espinosa kapott egy jó passzt a 16-oson belül, de passzát követően a játékvezető lefújta a támadást les miatt. A 64. percben Montero harcol ki szabadrúgást, melyet Ayovi végzett el, és a középre ívelt labdáját E. Valencia fejelte a kapuba, ezzel 1:2! A 71. percben Garrido helyére M. Martinez érkezett. A 72. percben E: Valencia sárgult be. A 74. percben 30 méterről következett hondurasi szabadrúgás, melyet Figueroa végzett el, és lőtte a labdát a lelátóra. A 76. percben hondurasi szabadrúgás, M. Martinez ívelte középre a labdát, ami két védőben akadt el. A 77. percben honduraszi szöglet, de helyzet nem alakult ki belőle. A 81. percben Montero sárgult be. A 82. percben E. Mendez érkezett Caicedo helyére, és Boniek helyére Chavez jött pályára. A 83. percben Minda helyére Gruezo érkezett. A 85. percben ecuadori szabadrúgás, melyet E. Valencia végzett el, de a lövését Valladares megfogta. 4 perc a hosszabbítás. A 91. percben G. Achilier érkezett Montero helyére. A 92. percben A. Valencia rúgott kapura a 16-oson belül, de a bíró lefújta les miatt. Még ebben a percben ecuadori szöglet, melyből nem született gól. Más már nem történt, a végeredmény 1:2!

Az első és második félidő között nem sok különbség akadt teljesítményben. Mind a két válogatott kihajtotta magát, és igyekezett gólt rúgni, de a középpályán nagyon sok volt az eladott labda, így megnehezítették a saját dolgukat. Rengeteg szabálytalanság volt, aminek köszönhetően a játék egyáltalán nem volt folyamatos, de mindezek ellenére egy igen pörgős mérkőzést láthattunk az éjszaka folyamán, ahol a végeredmény 1:2! lett Ecuador javára.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.