HORVÁTORSZÁG – SPANYOLORSZÁG

Elérkeztünk a mai nap utolsó összecsapásához ahol a D csoportban szereplő Horvát válogatott mérkőzik meg a Spanyol válogatottal a csoport elsőségért. A Horvátok az első csoportkörbe Törökországot győzték le majd a második körben némi meglepetésre 2:0-ás előnyt leadva 2:2-őt játszottak a cseh válogatottal. Ennek köszönhetően jelenleg csoport másodikok mai ellenfelük a spanyol válogatott mögött. A spanyolok az első körben szoros meccsen győzték le a cseh válogatottat majd egy meglepően sima mérkőzésen a törököket. Ennek köszönhetően 6 ponttal már továbbjutottak s jelenleg csoportelsők. Amennyiben ma a spanyolok győznek csoportelsők így továbbjutnak, ha döntetlent játszanak akkor is csoportelsők, ha kikapnak akkor pedig csoport másodikként jutnak tovább. A Horvátok ha nyernek csoportelsők, döntetlen esetén másodikok ha kikapnak a másik meccstől függ hol végeznek. Jó mérkőzés előtt állunk.

Horvátország: Subasic;Vrasjko;Jedvaj;Corluka,Srna;Rog;Badelj;Pjaca;Rakitic,Perisic;Kalinic

Spanyolország: De Gea;Juhanfran;Pique;Ramos,Alba;Iniesta;Busquets;Fabregas;Silva,Morata;Nolito

A mérkőzést a spanyol válogatott kezdte. A 7.percben Fabregas passzát követően Morata került helyzetbe s lőtte a labdát a kapuba 0:1! Morata ezzel három gólos és vezeti az Eb góllövő listáját. A 9.percben spanyol szöglet következett melyet követően Silva lőtt a kapu mellé. A 12.percben Kalinic lövését De Gea védte bravúrral. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 14.percben Rakitic bombája a felső lécen pattant. A 16.percben spanyol szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 18.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 23.percben Silva távoli lövését Subasic védte. A 28.percben ismét spanyol szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 29.percben Rog sárgult be. A 39.percben Perisic lőtt a kapu fölé. A 42.percben spanyol szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 45.percben Persic labdáját követően Kalinic lőtt a spanyol kapuba 1:1! A hosszabbítás 1 perc, de itt helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a horvát válogatott kezdte. A 54.percben Morata lőtt a bal kapufa mellé ziccerből. Az 57.percben horvát szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 60.percben Btuno állt be Nolito helyére. A 67.percben Morata helyére Aduriz érkezett. A 68.percben két spanyol szöglet követte egymást de találat egyikből sem született. A 69.percben Ramos lőtt a kapu jobb oldala mellé, nagy helyzet volt. A 70.percben Vrsajko szabálytalankodott a 16-oson belül így spanyol büntető következett melyet követően Ramos lőtte a labdát Subasic kezébe maradt az 1:1! Az esetet követően Vrsaljko és Srna is besárgult. A 79.percben spanyol szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 82.percben Kovacic érkezett Rog helyére. A 84.percben Thiago érkezett Fabregas helyére. A 87.percben Kalinic passzolt Perisic elé aki kilőtte a jobb alsó sarkot 2:1! De Gea hibázott a gólnál. A 88.percben Perisic túlzott gólörömért besárgult. A hosszabbítás 3 perc, a 92.percben Cop állt be Pjaca helyére valamint a 94.percben Perisic helyére Kramaric állt be. A 95.percben Silva kapott jó labdát de lövését blokkolták. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a spanyolok kezdtek jobban s rögtön meg is szerezték a vezetést sőt több nagy helyzetet is kialakítottak de több találatot, sőt ezt követően éledt a horvát válogatott s az idő előrehaladtával egyre inkább átvették a mérkőzés irányítását, amelynek a végén egy egyenlítő gól formájában látszata is lett. A második játékrészben mindkét együttes igyekezett pontosan játszani. A spanyolok sok helyzetet alakítottak ki melynek köszönhetően 11-est is kaptak de ezt nem tudták belőni. A büntetés nem maradt el s a horvátok Perisic révén a mérkőzést megnyerték. Összességében kitűnő mérkőzést láthatunk. A Horvátok a csoport élén míg a spanyolok a csoport második helyén jutottak tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.