Hosszútávú fogadások!

Én magam ezeket a fogadásokat előnyben részesítem. Sokan nem használják ki ezt a fogadástípust, de ezzel lehet igazán milliókat szakítani. Ezt a fogadástípust, csak akkor érdemes használni, ha nagyobb tőke áll rendelkezésünkre, vagy ráérünk, és nem akarunk gyorsan meggazdagodni, hanem inkább a biztosra megyünk. Ezek a fogadások változó hosszúságúak, de 1 évnél soha nem várjunk tovább, nem érdemes ennél hosszabb időre pénzt lekötni, mert többet tudunk vele keresni, ha naponta forgatjuk.

Említek pár példát. Forma1: Kinek lesz több pontja az év végéig Alonso vagy Massa, amikor egy csapatban voltak az odds Alonsora 1,2 körül volt. Ez a fogadás majdnem 100%, kivéve ha Alonsóval valami baj történik, de addig is összegyűjthet annyi pontot, amit már Massa nem tud behozni. Kb.: fél évre kötjük le ezzel a fogadással a pénzünket, ha bankba tennénk ott csupán 5 % kamatot kapnánk, itt egy évre kivetítve ez 40%-os kamat. Ezt természetesen, csak akkor érdemes megtenni, ha nagy tőkével rendelkezünk, és 1-2 milliót könnyedén tudunk nélkülözni fél évre.

A másik sport, ahol érdemes ezt megtenni, az a tenisz.
pl: Ki nyeri meg az Ausztral opent, Djokovicra az odds 2.00. 2 hét alatt lezajlik a torna. Az első pár mérkőzést könnyedén fogja hozni, a vége felé lehet maximum egy nehézkes meccse. Na és itt jön ki az előnye, hogy előre megtettük. Jelenleg Djokovicnak a legjobbak az oddsai bárkivel szemben is. Ha a döntőben Djokovic elveszíti az első szettet, még akkor is 2.00 oddsal lehet megtenni az ellenfelét, és ekkor, ha ezt megteszünk le tudjuk venni a fogadást. Tehát a veszteségünk nulla, de ha hozza az első szettet, onnantól kezdve nyugodtan benn hagyhatjuk a fogadást, és már dupláztuk is a pénzünket. Ezzel a módszerrel tökéletesen be tudjuk biztosítani a fogadásunkat. Eleinte érdemes kisebb tétel játszani (10-20 ezer), hogy ráérezzünk a dologra.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.