HULL CITY A.F.C.-MANCHESTER UNITED F.C.

A Premier League 38. Fordulóját rendezik mg a hét végén. A táblázat alapján a legfőbb kérdés már eldőlt a bajnokságot a Chelsea nyerte. Ám ezen kívül egy-egy nyitott kérdés maradt még a kiesőket valamint a kupaindulókat tekintve. Ma délután a Manchester United látogat a Hull City otthonába.  A hazai együttes jelenleg a 17. kieső helyen tartózkodik ám egy esetleges győzelemmel elkerülhet erről a helyről. Az elmúlt 6 mérkőzésükön 2 győzelem mellett 4 vereség szerepel. A sérültek listáján  Snodgrass;Davies;Diame;Ramirez valamint eltiltás miatt Livermore nem léphet ma pályára. A vendég együttes 2 győzelem mellett 1 döntetlent és 3 vereséget szenvedett el. A vendégek sérült listáján Carrick;Rafae és Shaw neve szerepel.  A vörös ördögök már biztos negyedik helyen zárják a szezont hacsak az Arsenal 6 góllal nem kap ki hazai pályán valamint nem nyer Van Gaal csapata legalább 4 góllal. A korábbi összecsapásokra visszatekintve a vörös ördögök erőfölénye rajzolódik ki.  Érdekes összecsapás előtt állunk.

Hull City: Harper;Chester;Dawson;McShane;Muhamadi;Meyler;Huddlestone;Quinn;Brady;N’Doye;Jelavic

Manchester United: Valdes;valencia;Smalling;Jones;Rojo;Herrera;Blind;Di Maria;Mata;Rooney;Young

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 2.percben Valdes védte Jelavic közeli fejesét. A 3.percben Rooney távoli lövése csattant a felső lécen. A 4.percben Di Maria középre tett labdáját tisztázták a védők a kapu elől. A 6.percben Valdes jött ki rosszul a kapujából és átemelték fölötte a labdát de Blind végül mentetni tudott. Az esetet két szöglet követte de helyzet nem alakult ki belőle. A 9.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 10.percben vendég szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki veszélyes szituáció. A 18.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően Valdes ejtette ki a kezéből a labdát ami a hálóba került ám les miatt érvénytelenítették a gólt. A 19.percben egy jobb oldali beadást követően Jelavic fejelt kapura de Valdes hatalmasat védett. Az ezt követő sarokrúgásból megszerezték a hazaiak a vezetést de mivel ez a gól is lesről született így maradt a 0:0! A 22.percben Januzaj érkezett Di Maria helyére. A 25.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 37.percben hazai szabadrúgás következett de végül helyzet nem alakult ki. A 40.percben Rojo tört előre majd megpattanó lövését Harper védte. A 44.percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc a félidő végén, a 46.percben Herrera tört be a 16-oson belülre de Harper végül megfogta a labdát. Ezzel véget ért az első félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. Az 51. percben hazai szabadrúgás következett, melyből helyzet végül nem alakult ki. Az 59.percben Harper szedte fel a labdát Rooney elől,még e percben Fellaini váltotta Young-ot. A 60.percben Jones tisztázott a 16-oson belülről,majd a túloldalon Herrera lőtt távolról a kapu mellé. A 61.percben hazai szöglet következett melyből Valdes újbóli rossz kijövetelének köszönhetően óriási helyzet alakult ki. A 63.percben hazai szöglet következett melyet követően Meyler fejelt a kapu mellé. A 65.percben N’Doye lőtt centikkel a kapu mellé. A 68.percben Januzajt szerelték a 16-oson belül. A 70.percben N’Doye helyére Aluko állt be valamint Hernandez váltotta Chestert. A 73.percben Mata helyére Wilson érkezett. A 74.percben Valdes védett hatalmasat egy jobb oldali beadást követően. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki ám rögtön még egy szöglet következett melyet a védők vágtak ki. A 76.percben Fellainit állították ki egy durva szabálytalanságot követően. A 83.percben egy kapu előtti keveredés végén Hernandez lőtt jó helyzetből a kapu fölé. A 84.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően Valdes húzta le a levegőből a labdát. A 87.percben Robertson váltotta Meyler-t. A 88.percben Quinn lőtt Valdes ölébe. A 90.percben vendég szabadrúgás következett a 16-os vonaláról. Az esetet követően Dawson sárgult be. A szabadrúgást Rooney lőtte kapura de Harper szögletre tolta azt. A hosszabbítás 7 perc. A szögletből helyzet nem alakult ki. A 92.percben Smalling sárgult be. A 93.percben Valdes védett egy közeli fejest. A 94.percben ismét Valdes hatástalanít egy távoli próbálkozást. A 96.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés.

Egy nem túl izgalmas mérkőzést láthattunk. Az első játékrészben a hazaiak ugyan mindent megtettek a vezetés megszerzésért de lesgólnál tovább nem jutottak. A vendég együttes ne pörgött maximumon ami meg is látszott mind a védekezésükön valamint a pálya többi részén is. A hazaiak ezzel az eredménnyel kiestek az első osztályból,a vörös ördögök pedig a 4.helyen végeztek a tabellán. Ezzel a mérkőzéssel véget ért a 2014-2015-ös szezon melynek győztese a Chelsea a második a Manchester City a harmadik az Arsenal valamint a negyedik a Manchester United. A Tottenham indul az Európa Ligában valamint a Liverpool játszik majd Európa Ligás selejtezőt.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.