HULL CITY – ARSENAL F.C.

A Premier League 5. Fordulójához értünk. A hétvége már a tagnap este folyamán elkezdődött ahol hatalmas meglepetésre a Liverpool idegenben 2:1-re verte a Chelsea együttesét. A mai napon további 5 mérkőzést rendeznek s ezek közül a Hull city és az Arsenal csatájába tekintünk . A hazai együttes jelenleg a tabella 6. helyén áll 2 győzelemmel 1 döntetlennel és 1 vereséggel. A szezont kitűnően kezdték s első két mérkőzésüket megnyerték s ezt követően egy utolsó perces góllal kaptak ki a Manchester United-től. A sérültek listáján McGregor;Dawson;Obubajo;Bruce;Luer és Lenihan szerepel. A vendégek a tabella 7. helyén állnak 2 győzelmet 1 döntetlent és 1 vereséget begyűjtve. Wenger tanítványai rosszul kezdték a szezont így lemaradtak a tabella elejétől, s jelenleg a Manchester City-től 5 pont a lemaradásuk. A hét közben némi meglepetésre 1:1-es döntetlent harcoltak ki a PSG ellen. A sérültek listáján Mertesacker;Paulista;Welbeck;Jenkinson és Ramsey szerepel. Az eredmények alapján egy igazi rangadót kellene ma látnunk ám a csata esélyese az erősebb kerettel rendelkező Arsenal, Természetesen mint azt már korábban is láthattunk nem szabad leírni a Hull City-t sem.

Hull City: Jakupovic;Mohammady;Livermore;Davies;Robertson;Meyler;Huddlestone;Cluas;Diomande;Hernandez;Snodgrass

Arsenal: Cech;Bellerin;Mustafi;Koscielny;Monreal;Couqulein;Casorla;Iwobi;Özil;Walcott;Sanchez

A mérkőzést a hull City kezdte. 6.perc: a hazai együttes ment el a bal oldalon majd az ezt követően vendég védelem tisztázott. 14.perc: hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki. 17.perc:egy távoli lövést követően Jakupovic mér hárítani tudott de az ismétlést Iwobi már a kapuba lőtte 0:1! 24.perc: egy hazai kontra végén Snodgrass lőtt a kapu mellé. 27.perc: egy vendég támadás végén Özil lőtt centikkel a kapu fölé. 34.perc: Casorla sárgult be. 36.perc: Snodgrass lőtt közelről de Cech hárította lapos lövését. 40.perc: Livermore kezezett a 16-oson belül így vendég 11-es következett sőt a tettest szándékos kezezésért állították ki. A 11-est Sanchez lőtte kapura de Jakupovic hárítani tudta. 42.perc: Diomende helyére Maguire állt be. 43.perc: vendég szöglet melyet követően Jakupovic védett hatalmasat Mohammady csúsztatását követően. 44.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 46.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki sőt az Arsenal tudott kontrát vezetni de helyzet végül nem alakult ki. A hosszabbítás 3 perc, melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt az Arsenal kezdte. 47.perc:vendég szabadrúgás következett de helyzet nem alakult ki belőle. 55.perc: egy szép támadás végén Walcott lőtt a hálóban 0:2! Ezzel minden bizonnyal eldőlt a találkozó. 58.perc: Mason érkezett Huddlestone helyére a hazaiaknál. 59.perc: Casorla távoli lövése kerülte el a kaput. 65.perc: egy jobb oldali beadást követően a vendég védelem tisztázott majd ezt követően hazai szabadrúgás következett melyet Snodgrass a sorfalba lőtt a a kipattanó Hernandez elé került aki ugyan lesről de a keresztlécre ollózott. 67.perc: Casorla helyére Xhaka érkezett a vendégeknél. 77.perc: Hernandez helyére Bocani érkezett valamint Iwobi helyére Elneny érkezett. 79.perc: Cech hozott össze egy 11-est melyet Snodgrass lőtt magabiztosan a hálóba 1:2! 83.perc: Sanchez kapott kitűnő labdát Walcott-tól melyet Sanchesz lőtt a léc alá 1:3! 87.perc Mohammady lőtt Cech kezébe. 88.perc Walcott helyére Perez érkezett, ezt követően vendég szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc: Xhaka lőtt elképesztően nagy gólt 25 méterről 1:4! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben mindkét együttes vezetett egy-egy veszélyes támadást ám ezekből találat nem született. Az Arsenal alakított ki ezt követően több helyzetet de valódi veszélyt nem jelentettek a kapura.A félidő második felében azonban a hazaiak is felpörögtek így több kisebb helyzet is kialakult. A vendégek vezető gólját szép támadás előzte meg majd nemsokkal ezt követően büntetőt rúghattak ám ez kimaradt. A piros lap miatt a hazaiak nagy hátrányba kerültek. A második félidőben az Arsenal hamar eldöntötte a találkozó sorsát, ugyan a hazaiak még 10 emberrel is szépíteni tudtak ám az ágyúsok végül még 2 gólt tudtak szerezni. Összességében egy jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.