HULL CITY F.C. – TOTTENHAM HOTSPUR

A Premier League 38. az az záró fordulóját rendezik meg a hét végén. A vasárnapi játéknapon gyakorlatilag már nem rendeznek a bajnoki cím szempontjából érdekes mérkőzést sőt a főbb kérdések is eldőltek a BL valamint EL indulással kapcsolatban így egy várhatóan szórakoztató mérkőzést választottunk ahol a Hull City hazai pályán fogadja a Tottenham együttesét. A hazaiak már az előző fordulóban eldőlt,hogy búcsúznak a Premier League-től, 37 mérkőzésükből 9-et nyertek meg 7 döntetlen és 22 vereség mellett. Utolsó 5 mérkőzésükből 1 győzelem mellett 1 döntetlent értek el és 3-szor kaptak ki. hazai pályán 18 mérkőzésből 8-at nyertek meg 4 döntetlen és 6 vereség mellett, utolsó 5 hazai meccsükön 2 vereség mellett 3 győzelmet arattak. A Tottenham együttese a második helyen végzett mely szintén már a korábbi fordulóban eldőlt. Pochettino együttese eddigi 37 meccséből 25-ot nyert meg 8 döntetlen és 4 vereség mellett. Utolsó 5 mérkőzésükből 1-szer szenvedtek vereséget 4 győzelem mellett. Idegenben 18 mérkőzésből 8 győzelem mellett 6 döntetlent és 4 vereséget szenvedtek el. Utolsó 5 idegenbeli bajnokijukon 4 győzelem mellett 1-szer kaptak ki. A mai összecsapás esélyese a vendég gárda.

Hull City: Marshall;Davies;Dawson;Ranocchia;Elabdellaoui;Huddlestone;N’Diaye;Tymon;Culcas;Bowen;Niasse

Tottenham Hotspur: Lloris;Trippier;Alderweireldt;Vertonghen;Davies;Wanyama;Dier;Eriksen;Alli;Son;Kane

A mérkőzést a Tottenham együttese kezdte. 7.perc: Niasse lőtt kapura egyből de találat nem született a lövést követően. 11.perc: Kane lőtt a jobb alsó sarokba ezzel megszerezte 27. találatát a ligában 0:1! 13.perc: Son kapott jó labdát majd ziccerben tört kapura ám Marshall a próbálkozását még bravúrral védte ám Kane a kipattanót a kapuba lőtte. 17.perc: Alli lőtt a kapu jobb oldala mellé. 21.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 35.perc: Son lövését bravúrral védte Marshall. 38.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc, Alli kapott pontos labdát melyet követően nagy erővel lőtt a kapura 0:3! A mérkőzés eldőlt s a félidő vége pedig elérkezett.

A második félidőt a Hull City kezdte. A félidőben Davies helyére Grosicki érkezett. 51.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 55.perc: Előbb Eriksen lövését blokkolta a hazai védelem majd Son próbálkozását ezúttal is Marshall védte. 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Niasse lőtt ezúttal a kapu bal oldala mellé. 62.perc: Alli lövését védte Marshall. 65.perc: Culcas távoli lövését Lloris védte. 66.perc: Culcas ezúttal már a kapuba lőtt Niasse passzát követően 1:3! 67.perc: Eriksen lőtt kapura de Marshall ezúttal is bravúrral védett. 69.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Wanyama elé került a labda aki a kapuba lőtt 1:4! 72.perc: Kane lőtt egy beadást követően a bal kapufa mellé 1:5! 72.perc: Elmohamady érkezett Bowen helyett illetve Robertson Tymon helyére. 73.perc: Dembele érkezett Dier helyére valamint Alli helyére Sissoko. 79.perc: Janssen érkezett a gólkirály kAne helyére. 84.perc: Davies lőtt a hazai kapuba 1:6! 87.perc: vendég szöglet melyet követően Alderweireld lőtt a hálóba 1:7! Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazaiak jól kezdtek ám a 15.percre gyakorlatilag elvesztették a mérkőzést. Kane-t követően Alli is betalált a félidő végén. A második félidőben a vendégek ellenállhatatlanul támadtak s lőtték szebbnél-szebb góljaikat. Kane végül 29 találattal lett gólkirály ami angol játékosnak Rooney óta nem sikerült. Összességében jó mérkőzést láthattunk. Az idei év kiemelkedő együttese a Chelsea volt kiknek gratulálunk a bajnoki címhez. A BL-ben továbbá a Tottenham Manchester City és a Liverpool indulhat. Az Európa Ligában az Arsenal Manchester United valamint az Everton együttese. A kiesők a Sunderland, Midlesbrough és a Hull City. Kitűnő idény volt reméljük a következő szezon hasonlóan jó mérkőzéseket tartogat!!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.