HULLY CITY A.F.C. – MANCHESTER CITY F.C.

A Premier League az ünnepek alatt sem pihen. A Boxing Day mai záró mérkőzésén a Hull City fogadja a Manchester City gárdáját. A hazaiak jelenleg a 20 az az utolsó helyen tanyáznak a tabellán, eddigi 17 mérkőzésükön mindössze 3 győzelmet arattak 3 döntetlen és 11 vereség  mellett. Legutolsó 5 bajnokijukon 2 döntetlen mellett 3-szor kaptak ki. Hazai pályán eddig 8 mérkőzést játszottak melyek közül 2-őt nyertek meg 2 döntetlen és 4 vereség mellett. Utolsó 5 hazai bajnokijukon 1 győzelem mellett 2 döntetlent és 2 vereséget értek el.  Sérültjeik: Luer;Keane és Hernandez. A vendégek jelenleg a tabella 3. helyén állnak megelőzve az Arsenalt s 3 pontra a második Liverpool mögött. Eddigi 17 mérkőzésükből 11-et nyertek meg 3 döntetlen és 3 vereség emllett. Utolsó 5 bajnokijukon 3 győzelem mellett 2 vereséget szenvedtek el. Idegenben 8 mérkőzést játszottak ebből 6-ot megnyertek 2-n kikaptak. Utolsó 5 idegenbeli mérkőzésükön 3-szor nyertek 2 szer kaptak ki. Sérültjeik: Delph;Gündogan és Kompany . Aguero eltiltott. A mérkőzés esélyese a vendég együttes.

Hull City: Marshall;Maguire;Dawson;Davies;Robertson;Clucas;Huddlestone;Livermore;Elmohamady;Snodgrass;Mbokani

Manchester City: Bravo;Clichy;Stones;Otamendi;Sagna;Toure;Fernandinho;Silva;De Bruyne;Sterling;Nolito

A mérkőzést a Manchester City kezdte. 3. perc: a hazai védelem De Bruyne elől tisztázott. 6.perc: vendég szabadrúgás következett melyet követően Toure lövését Marshall tolta a kapu fölé szép mozdulattal. 7.perc: vendég szöglet melyet követően a hazaiak szerezték meg a labdát rövid időre. 9.perc: De Bruyne lövése vágódott le egy hazai védőről, a szögletből helyzet ezúttal sem alakult ki. 16.perc: Stones sérült meg helyére Kolarov állt be a vendégeknél a csere oka sérülés. 21.perc: Livermore lőtt kicsivel a kapu fölé. 22.perc: ismét Livermore próbálkozott most Bravo kezébe lőtt. 29.perc. vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 34.perc: Nolito távoli gurítását fogta Marshall. 37.perc: Sterling lőtt a lelátóra 22 méterről. 39.perc: Nolito lőtt a kapu fölé 17 méterről. 41.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 43.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Snodgrass ívelését vágták ki a vendég védők. 46.perc: hazai szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. a hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Hull City kezdte. 47.perc Sagna blokkolta Livermore lövését, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 49.perc: hazai szöglet melyet követően Clichy kezét is érintette a labda, igaz nem volt szándékos. 53.perc : De Bruyne lövése csattant a jobb kapufán szép lövés volt. 57.perc: Nolito helyére Icheanacho állt be a vendégeknél. 58.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Snodgrass ívelését a vendég védelem szögletre tisztázta, az ezt követő szögletből Sagna mentett a gólvonalról. 63.perc: Huddlestone helyére Mason állt be a hazaiaknál. 64.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 67.perc: De Bruyne lőtt a kapu mellé távolról. 70.perc: Icheanacho próbálkozását Marshall fogta. 72.perc. vendég büntető Sterling buktatásáért, a 11-est Toure lőtte a kapu közepébe 0:1! 74.perc. Henriksen állt be Livermore helyére. 76.perc: Otamendi lövését blokkolták így vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. 78.perc: egy szép vendég akció végén Icheanacho kapott Sivától jó passzt s gyakorlatilag az üres kapuba lőtt 0:2! A mérkőzés eldőlt. 82.perc. Mason sárgult be. 86.perc: hazai szabadrúgás melyből ezúttal sem alakult ki helyzet. 87.perc: Fernando váltotta Silvát a vendégeknél. 90.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Snodgrass lőtt Bravo ölébe.. A hosszabbítás 3 perc, 93.perc: Sterling ment el a bal oldalon majd cselezett a 16-oson belül végül lőtt s lövését Davies lőtte saját kapujába. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek kezdte némileg aktívabban de a hazai kontrák sem maradtak el. A félidő közepén mintha a hazai együttes élesebb lett volna igaz a kisebb helyzeteket a vendégek dolgozták ki. A 40.percet követően két szabadrúgást végeztek a hazaiak ám ezekből nagy gólhelyzet nem alakult ki. Lapos félidő volt. A második játékrészben a hazai együttes játszott jobban egészen a félidő feléig. Ezt követően a vendégek megszerezték a vezetést majd még egy találattal meg is toldották. AA hazaiak ezt követően tehetetlenek voltak. A hab a manchesteriek tortáján a 3. találat volt. Összességében egy nehezen nézhető mérkőzésen a papírforma érvényesült.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.