INTERNACIONALE F.C. – F.C. BARCELONA

A Bajnokok Ligája a naptári évet tekintve az utolsó fordulójához érkezett. A 6. csoportkörben kiderül mely együttesek tudják kivívni a továbbjutást a már továbbjutott együttesek mellé. A keddi játéknap egyik legérdekesebb mérkőzésén az Internacionale játszik hazai pályán a Barcelona együttese ellen. A Barcelona  csoportelsőként továbbjutott az előző fordulóba, ám az Inter illetve a Dortmund nagy csatát vív a továbbjutást jelentő második helyért. Jelen állsá szerint az Inter a továbbjutó s mivel hazai poályán fogadja a minden bizonnyal tartalékos Barcelonát így jó esélyei vannak a továbbjutásra. A Dortmund a Praha együttesével játszik hazai pályán, ám hiába győz ha ma este ezt az Inter is megteszi akkor az olaszok jutnak tovább. A Barcelona gyakorlatilag ma „pihentethet” a sztárokat illetően. Érdekes összecspás előtt állunk.


Inter: Handanovic;Skririnar;De Vrij;Godin;D’Ambrosio;Vecino;Brozovic;Valero;Biraghi;Martinez;Lukaku


Barcelona: Neto;Wauge;Tobido;Lenglet;Umtit;Kunior;Alena;Rakitic;Vidal;Griezmann;Perez

Az első félidőt az Inter kezdte.5.perc: D’ambrosio lőtt kevéssel a kapu fölé. 7.perc: Lukaku lőtt lesdről a álóba. 8.perc: vendég kontra Perez lőtt éles szögből Handanovic kezébe. 10.perc: Lukaku hibázott nagyot ziccerben. Az rzt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 19.perc: Biraghi lövését Neto védte magabiztosan. 23.perc: Perez egy kipattanót követően lőtt a hálóba 0:1! 32.perc: vendég szöglet melyet követően Lenglet került helyzetbe ám a ziccert a kapu mellé lőtte. 35.perc: Lenglet sárgult be. 36.perc: hazai szöglet melyet követően D’Ambrosi lőtt kevéssel a kapu mellé. 44.perc: Lukaku lőtt távolról amkapuba 1:1!  Lukaku szokásától eltérően ezúttal nagynevű együttes ellen is betalált. A 46.percben túlzott gólörömért be is sárgult  a csatár. Ezzel ért véget az első játékrész.


A második félidőt a Barca kezdte. 49.perc: Junior sárgult be. 52.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 61.perc: hazai szöglet melyet követően Lukaku hagyott ki nagy helyzetet. 63.perc: Griezmann helyére Suarez állt be illetve Rakitic helyére De Jong. 69.perc: Lazaro állt be Biraghi helyére. 72.perc: MArtinez lőtt kevéssel Neto kapuja mellé. 74.perc: MArtinez lőtt a kapuba lesről. 75.perc: Politano állt be D’Ambrosio helyére. 77.perc: Valero helyére Esposito állt be. 78.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Martinez lőtt ismét érvénytelen találatot. 85.perc: Fati állt be Perez helyére. 87.perc: Fati távolról lőtt a kapuba 1:2! 88.perc: De Vrij sárgult be. A hosszabbítás 5 perc, 92.perc: Godin is besárgult. Több helyzet nem alakult ki a mérkőzésen.


Az első játékrészben mindkét együttes erősen kezdett. Az inter több helyzetet dolgozott ki míg a vendégek kevés helyzetükből jól gazdálkodtak s meg is szerezték a vezetést. A félidő végéig a hazaiak nyomtak s meg is szerezték az egyenlítést.A második félidőben is a hazai együttes helyezett nagyobb nyomást a vendég kapura ám találatig illetve érvényes találatig nem jutottak. A vendégek ifjú titánjuk révén megnyerték a mérkőzést s így a Dortmund jutott a legjobb 16 közé. Kitűnő mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.