INTERNACIONALE F.C. – JUVENTUS F.C.

A Serie A 18. fordulójának csúcsrangadóját ezúttal Milanóban rendezik ahol az Inter a Juventus együttesét fogadja. A hazaiak kitűnően szerepelnek a tabellán 2. helyen állnak 3 ponttal városi riválisuk mögött a Milan mögött s mai ellenfelüket 4 ponttal előzik meg. Igaz a hazaiak utóbbi 2 mérkőzésükön nem tudtak nyerni de formájuk így is jónak mondható. A Juventus mindössze a 4. helyen áll a tabellán igaz egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak mint a vezető hármas a tabellán. Pirlo együttese egy nagyobb hullámvölgyet követően kezd magára találni, utóbbi 3 mérkőzésöket megnyerték s többek közt a ligaelső Milan együttesét is megverték idegenben. E párosítás inkább a Juventus sikereit mutatja ám az idei szezonban az Inter legalább akkora eséllyel vág neki e meccsnek mint nagynevű ellenfele. Érdekes jó mérkőzés előtt állunk. 

Inter: Handanovic;Bastoni;De Vrij;Skririnar;Hakimi;Barella;Brozovic;Vidal;Young;Martinez;Lukaku

Juventus: Szczesny;Danilo;Bonucci;Chiellini;Frabotta;Ramsey;Rabiot;Bentancour;Chiesa;Morata;Ronaldo

A mérkőzést a Juventus kezdte. 11.perc: Ronaldo találatát érvénytelenítették. 12.perc: Vidal lőtt szabályos gólt 1:0! 20.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 24.perc: Lukaku került helyzetbe ám végül találatot em tudott szerezni. 36.perc: Bonucci sárgult be. 38.perc: Lukaku lövését Szczesny hárította. Több nagy helyzet nem alakult ki a félidőben.

A második félidőt az Inter kezdte.  49.perc: Brozovic szögletéből helyzet nem alakult ki. 52.perc: Barella lőtt a hálóba 2:0! 55.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 58.perc: Ramsey helyére Kulusevski állt be majd Bernardeschi állt be Frabotta helyére és Rabiot helyére McKennie állt be. 60.perc: Young sárgult be. 62.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Morata sárgult be. 66.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Barella sárgult be. 72.perc: Young helyére Darmian állt be. 76.perc: Vidal helyére Gagliardini állt be.  79.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 86.perc: Martinez helyére Sanchez állt be. 87.perc: Chiesa szögletéből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás során helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek jobban. Ám az első negyedóra végére mér a hazaiak vezettek. A félisőt a hazaiak uralták. A második félidőben a hazaiak sokkal összeszedetettebben játszottak. Meg is szerezték második góljukat amivel el is döntötték a mérkőzést. Összességében megérdemelten nyert Conte együttese. 

Check Also

REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 17. fordulójának rangadójának csúcsrangadóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A listavezető Real …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.