INTERNACIONALE F.C – NAPOLI

A tabella másdoik illetve harmadik helyeztettje találkozik ma este. A két együttes ugyanannyi pontt gyűjtött eddig ám a Napoli együttesét megbüntették mert nem jelentek meg a Juventus ellen a Covid vírus miatt. Mindkét együttes kitűnő formának örven mi sem jelzi ezt jobban, hogy az imént említett Juventust megelőzik. A mai napon szinte megjósolhatatlan kinek jön ki jobban a lépés. A keretekre tekintve talán Conte bizakodóbb lehet ám mint tudjuk ez olykor éppen hátrányként jelentkezik. Kitűnő összecsapás előtt állunk.


Inter:Handanovic;Skririnar;De Vrij;Bastoni;Young;Gagliardini;Brozovic;Barella;Darmian;Lukaku;Martinez


Napoli: Ospina;Di Lorenzo;Manolas;Koulibaly;Rui;Bakkayoko;Demme;Lozano;Zielinski;Insigne;Mertens

Az első féldőt a Napoli kezdte. 2.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Mertens sérült meg helyére Petagna állt be. 17.perc: MArtinez lőtt centikkel a kapu mellé. 23.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 29.perc: vendég szöglet ám helyzet ebből sem alakult ki. 34.perc: Zielinski lőtt kevéssel a kapu mellé. 41.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 45.perc: Lukaku lőtt a kapu mellé kevéssel. A hosszabbítás 2 perc, melyben egy hazai szöglet elvégzésére került sor. Ezzel fejeződött be a félidőben. 


A második félidőt az Inter kezdte. 57.perc: Bakayoko illetve Insigne sárgult be. 63.perc: Lozano lőtt a kapu fölé centikkel. 67.perc: Brozovic helyére Sensi állt be. 69.perc: Insigne került helyzetbe ám handanovic hárítani tudott. 71.perc: Ospina sárgult be. 72.perc: Insigne szabálytalankodott a 16-oson belül így piros lappal hagyta el a játékteret. A büntetőt Lukaku lőtte a hálóba. 74.perc: Zielinski helyére Ruiz állt be illetve Politano állt be Bakayoko helyére. 75.perc: Lozano sárgult be. 77.perc: Hakimi állt be Martinez helyére. 80.perc: Lukaku sárgult be. 81.perc: Politano hagyott ki nagy helyzetet. 85.perc: Demme állt be Elmas helyére illetve Rui érkezett Ghoulam helyére. 86.perc: Skririnar sárgult be. 87.perc: Young helyére D’Ambrossio állt be. 88.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 89.perc: D’Ambrossio sárgult be. 90.perc: Politanoo zseniális lövését Handanovic védte óriási bravúrral. 91.perc: Handanovis sárgult be. 92.perc: Petagna lőtt a kapufára.Ezzel ért váget az összecsapás. 


Az első játékrészben inkább a hazai együttes alakított ki kisebb helyzeteket ám a vendégek is egy valamire való helyzetig eljutottak. A játék színvonala talán a várt szint alatt volt a félidőben. A második játékrészben egy büntő döntötte el az összecsapást amely sok eseményt s fordulatot hozott az első játékrészhez képest. A piros lap eldöntötte az összecspás sorsát. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.