INTERNACIONALE F.C. – S.S.C. NAPOLI

Az Olasz Bajnokság 19. az az őszi záró fordulóját rendezik meg az óév utolsó hétvégéjén. A forduló rangadóját Milano-ban rendezik ahol az Inter együttese fogadja a Lazio gárdáját. A hazaiak nemi meglepetésre kitűnően kezdték a bajnokságot s több fordulón keresztül vezették is. A nyári bevásárlásnak köszönhetően úgy fest a keret kellően megerősödött ahhoz, hogy a nemzetközi színtérre vissza jusson. A Lazio a bajnokság másik meglepetés együttese ugyanis a szűkebb büdzsé ellenére kitűnően tartják magukat a tabella 5. helyén szorosan a városi rivális Róma mögött. A hazaiak mérlege 18 meccset követően 12 győzelemmel 4 döntetlennel és 2 vereséggel állnak a Juventus mögött a 3. helyen. Hazai pályán eddig 9 meccset játszottak 7 győzelem 1 döntetlen és 1 verség a mutatójuk. A vendégek 18 meccset követően 11 győzelemmel 3 döntetlennel és 3 vereség-el állnak az 5. helyen. Idegenben 10 meccset követően 7 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség. A két együttes múltja és közelmúltja is a milánoi együttesnek kedvez ám jelenleg a döntetlen tűnik a legvalószínűbb eredmények.

Inter: HAndanovic;santon;Ranocchia;Skriniar;Cancelo;Gagliardini;VEcino;Perisic;Valero;Candreva;Icardi

Lazio: Strakosha;Bastos;De Vrij;Radu;alberto;Lulic;Parolo;Leiva;Marusic;Savic;Immobile

A mérkőzést a Lazio kezdte. 10.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 13.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 14.perc: Handanovic védett nagyot Alberto lövésénél. 17.perc: vendég szöglet ám gólveszély nem alakult ki. 20.perc: Savic lőtt a 16-osról kapura ám Handanovic ezt is bravúrral hárította. 21.perc: vendég szöglet melyet követően Bastos lövése szállt centikkel a kapu fölé. 28.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Perisic kapott jó passzt majd lőtt kapura de lövését Strakhosa könnyedé a kapu fölé tolta, az ezt követő két szögletből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc, 47.perc: Alberto lőtte telibe a keresztlécet!  Több helyzet ár nem alakult ki a félidőben.

A második félidőt az Inter kezdte. 57.perc: Valero kapott kitűnő kiugratást majd lőtt kapura ám lövését Strakhosa bravúrral hárította. 58.perc: Lulic helyére Lukaku érkezett. 65.perc: Alberto helyére Anderson érkezett. 65.perc: két szöglet a két oldalon ám helyzet egyikből sem alakult ki. 67.perc: Santon sárgult be. 72.perc: Vecno sárgult be. 73.perc: Candreva helyére Mario érkezett. 74.perc: Anderson tört a 16-oson belülre majd lőtt kapura ám lövését Handanovic védte bravúrral. 74.perc: vendég szöglet melyet követően Parolo csap le a labdára majd lő kapura ám ismét Handanovic védett nagyot. 76.perc. újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Radu sárgult be. 80.perc: Anderson lőtt a kapu mellé. 82.perc: Cancelo helyére Dalbert állt be. 83.perc: Savic helyére Nani állt be illetve Valero helyére Brozovic. A hosszabbítás 4 perc, 93.perc: két hazai szöglet következett helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás!

Az első játékrészben az Inter kezdett aktívabban majd a jöttek a veszélyesebbnél veszélyesebb vendég rohamok. Hanadnovic-nak tudása legjavát kellett nyújtania, hogy az eredmény 0:0 maradjon. A második játékrészben a hazaiak több helyzetet alakítottak ki mint az első játékrészben ám a vendégek mintha hazai pályán játszottak volna ontották a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol mindkét együttes 1 1 ponttal gyarapodott de az eredmény a hazaiakra nézve hízelgő.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.