JUVENTUS F.C. – CROTONE F.C.

A Serie A utolsó előtti fordulóját rendezik meg a hét végén. A sorozatban 5-ször bajnok Juventus történelmi tett előtt áll ugyanis ha ma nyer akkor zsinórban 6. alkalommal lehet bajnok. A torinóiak eddig 36 mérkőzésükből 27 győzelmet arattak valamint 4 döntetlent játszottak s 5 vereséget szenvedtek el. Utolsó 5 meccsükön 2 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak egy vereség mellett. Hazai környezetben 18 mérkőzésből 17-et nyertek meg 1 döntetlen mellett, utolsó 5 meccsükön 4 győzelem mellett 1 döntetlent játszottak. A vendég Crotone jelenleg hatalmas küzdelemben áll a kiesés elkerülése végett, eddigi 36 meccsükből 8-at nyertek meg 2 döntetlen és 21 vereség mellett, utolsó 5 meccsükön 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 1 vereséget szenvedtek el. Idegenben 18 mérkőzésből 3 győzelem és 3 döntetlen mellett 12-szer kaptak ki. Utolsó 5 idegenbeli meccsükön 3 győzelem mellett 1 döntetlen és 1 vereség szerepel. A mérkőzés esélyese a Juventus.

Juventus: Buffon;Sandro;Benatia;Bonucci;Alves;Pjanic;Marchisio;Mandzukic;Dybala;Cuadrado;Higuain

Crotone: Cordaz;Rosi;Ceccherini;Ferrari;Martella;Nalini;Crisetig;Barberis;Rohden;Falcinelli;Tonev

A mérkőzést a Crotone kezdte. 7.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Pjanic lőtt a kapu mellé. 8.perc: Sandro lövését blokkolta a vendég védelem. 9.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 12.perc: Mandzukic lőtt laposan Cuadrado passzát követően a kapuba 1:0! 17.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 23.perc: Higuain lőtt a kapu mellé. 34.perc: Rosi helyére Samprisi érkezett. 35.perc: hazai szöglet melyet követően Mandzukic lövését blokkolták, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 39.perc: Dybala lőtt tökéletes mozdulattal a kapuba 2:0! Eldőlni látszik a mérkőzés. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Juventus kezdte. 46.perc: Cuadrado lőtt kapura ám lövését Cordaz hárítani tudta. 55.perc: Higuain elől mentett a vendég védelem, az ezt követő szögletből Dybala lőtt gólt ám les címén érvénytelenítették, jogosan. 56.perc: Tonev helyére Simy érkezett a vendégeknél. 68.perc: hazai szöglet melyben helyzet nem alakult ki. 70.perc: Barzagli állt be Cuadrado helyére. 74.perc: Lemina állt be Marchisio helyére. 76.perc: Martella sárgult be. 78.perc: Acosty helyére Rohden érkezett. 83.perc: hazai szöglet melyet követően Sandro lőtt a hálóba 3:0! 84.perc: Pjanic helyére Rincon érkezett a hazaiknál. 89.perc: Alves sárgult be. A hosszabbítás 3 perc, 92.perc a hazai védők tisztáztak majd vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki. 94.perc: hazai szöglet melyből nem alakult ki helyzet. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a hazaiak az egész pályán domináltak s gyorsan megszerezték a vezetést. Ezt követően további helyzeteket dolgoztak ki s a félidő vége felé Dybala révén megkettőzték előnyüket. A vendégek valódi veszélyt nem jelentett Buffon kapujára. A második játékrészben a meccs ott folytatódott ahol az első abba maradt. A vendégek veszélyt nem jelentettek s a kérdés is csak az volt, hogy mekkora lesz a különbség. A hazaiak sok helyzetet dolgoztak ki s ezek közül egy be is akadt. Összességében a jobb együttes győzött megérdemelten. A Juventus az egész bajnokságot tekintve kiegyensúlyozott volt a egy héten belül a Kupa mellé begyűjtötte  a Bajnoki címet is immáron zsinórban 6. alkalommal.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.