JUVENTUS F.C. – F.C. BARCELONA

A Bajnokok Ligája G csoportjának második játéknapja talán az ősz legnagyobb mérkőzését hozza amikor is a Juventus hazai pályán fogadja a Barcelona együttesét. A hazaiak meglepetésre csupán 5. helyen állnak az olasz bajnokságban s legutolsó mérkőzésükön döntetlent játszottak. A vendégek szintén némi megleptésre hazai pályán kaptak ki igaz a Real Madridtól 3:1-re. A két együttes győzött az előző fordulóban, a Barcelona éppen a fradi ellen aratott 5:1-es győzelmet a Juventus pedig 2:0-ra verte a Dinamo Kijevet. A két együttes jelenlegi formája alapján nehéz megjósolni melyik együttes szerezheti meg ma a három pontot. Talán a döntetlen lehet a legvalószínűbb eredmény. Érdekesség, hogy Ronaldo és Messi először néz farkasszemet egymással mióta Ronaldo eligazolt Madridból. 


Juventus: Szczesny;Danilo;Bonussi;Demiral;Cuadrado;Bentancour;Rabiot;Kulusevski;Dybala;Morata;Chiesa


Barcelona: Neto;Roberto;Araujo;Lenglet;Alba;Jong;Pjanic;Griezmann;Pedri;Dembele;Messi


A mérkőzést a Barcelona kezdte. 2.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 11.perc: ismét vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 14.perc: Dembele megpattanó lövése a kapuban kötött ki 0:1! 15.perc: Morata szinte a kezdő kört követően azonnal kiegyenlített ám les címén érvénytelenítették találatát. 23.perc: Messi lőtt centikkel a kapu mellé. 30.perc: Morata szerzett ismét lesgólt a VAR szerint. 35.perc: Dembele hagyott ki nagy ziccert. 46.perc: Kulusevski sárgult be. Így ért véget a játékrész. 


A második félidőt a Juventus kezdte. A félidőben Busquets állt be Araujo helyére. 51.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Morata lőtt újabb lesgólt. 60.perc: Roberto sárgult be. 62.perc: Messi lőtt kevéssel a kapu mellé. 65.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 66.perc: Fati állt be Dembele helyére. 70.perc: demiral sárgult be. 72.perc: Messi hagyott ki helyzetet. 74.perc: Cuadrado sárgult be. 75.perc: Kulusevski helyére McKennie állt be. 75.perc: Griezman lőtt kevéssel a kapu mellé. 79.perc: Rabiot sárgult be. 83.perc: Arthur állt be Bentancour helyére illetve Rabiot helyére Bernardeschi állt be. 85.perc: Demira sárgult be ismét  piros lap. 89.perc: Firpo helyére Griezmann állt be. 90.perc: vendég 11-es melyet Messi lőtt a hálóba 0:2! Eldőlt a mérkőzés. 92.perc: Pedri helyére Braithwait állt be. 93.perc: Hazai szöglet helyzet nélkül.

Az első játékrészben a vendégek domináltak. Dembele révén meg is szerezték a vezetést, majd ugyan Morata több gólt is szerzett ám azokat érvénytelenítették les miatt. A második félidőben folytatódott Morata vesszőfutása, mert ismét lesről lőtt gólt. A Barcelona végül még egy gólt lőtt s eldöntötte a 3 pont sorsát. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.