JUVENTUS F.C. – A.S. ROMA

Az Olasz Bajnokság 18. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadójára a szombati játéknapon kerül sor amikor is a Juventus látja vendégül a Roma együttesét. A hazaiak kissé nehezen lendültek játékba ám egyre magabiztosabb játékkal rukkolnak elő. Jelenleg a tabella második helyén állnak a Napoli mögött. Eddigi 17 mérkőzésükből 13-at nyertek meg 2 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 bajnokijukon 3 győzelem mellett 1 döntetlent értek el és 1-szer kaptak ki. Hazai pályán 9 meccsből 7-et nyertek meg 1 döntetlen és 1 vereség mellett. A Bajnokok Ligájában a második helyen jutott tovább a Juventus a Barcelona mögött. A Roma kitűnően kezdte a szezont majd egy kisebb hullámvölgybe került emiatt is a tabella 4. helyére csúsztak vissza. Eddigi 16 meccsükből 12-őt nyertek meg 2 döntetlen és 2 vereség mellett tehát vesztett pontok tekintetében ugyan úgy állnak. Utolsó 5 meccsükön 3 győzelem mellett 2 döntetlent játszottak. Idegenben 7 meccsből 5-öt nyertek meg 2 döntetlen mellett. A Napoli csoportjából kiesett a Bajnokok Ligájában ám az Európa Ligában még folytathatja az együttes a tavasszal. A két együttes sok parázs csatát vívott meg eddig melyből a Juventus jött ki jobban, főképp az utóbbi években. A mérkőzés esélyese a haza gárda.

Juventus: Szczesny;Alex Sandro;Chiellini;Benatia;Barzagli;Matuidi;Pjanic;Khedira;Cuadrado;Higuain;Mandzukic

Napoli: Allison;Florenzi;Manolas;Fazio;Kolarov;Strotman;De Rossi;Nianggolan;El Shaarawy;Dzeko;Perotti

A mérkőzést a Roma kezdte. 6.perc: Khedria lőtt kitűnő helyzetből a kapu mellé. 8.perc: Mandzukic fejelhetett közelről kapura de fejese végül elkerülte a hálót. 13.perc: Florenzi lőtt a kapu fölé. 18.perc: hazai szöglet melyet követően Chiellini fejese ment el a kapu mellett, a kipattanót Benatia lőtte 11 éterről a keresztlécre, majd a jobb alsó sarokba 1:0! 23.perc: De Rossi sárgult be. 26.perc: Higuain lőtt hatalmas helyzetből a jobb kapufa mellé. 27.perc: El Shaarawy lövését Szczesny védte szép mozdulattal. 29.perc: Kolarov szabadrúgása kerülte el a kaput. 37.perc. hazai szöglet helyzet nélkül. 40.perc: Kolarov szabadrúgása tévesztett célt. ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt a Juventus kezdte. 49.perc: hazai szabadrúgás helyzet nélkül. 52.perc: Cuadrado sárgult be. 53.perc. Perotti lövését blokkolták. 54.perc: vendég szöglet majd a kontra végén Higuain hagyott ki újabb hazai helyzetet. 66.perc. El Sharawy szólózott de végül meg tudták állítani.  67.perc: El Shaarawy helyére Schik állt be. 68.perc: Higuain lőtte kevéssel a kapu mellé Mandzukic passzát. 69.perc: Pjanic lőtt a jobb asló felé de Allison hárítani tudott. 71.perc: Strootman helyére Pellegrini érkezett. 72.perc: Dzeko hagyott ki helyzetet. 76.perc: Cuadrado helyére Bernardeschi állt be a hazaiaknál. 78.perc: Matuidi lőtt ziccerből a kapu mellé. 79.perc: Matuidi sérült meg helyére  Marchisio állt be. 80.perc: Florenzi lőtt a keresztlécre. 82.perc: Florenzi sárgult be. 84.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Under érkezett de Rossi helyére. 87.perc: Pellegrini sárgult be. 88.perc: A csereként beállt Under ugrik a legmagasabbra majd fejel kapura á Szczesny hatalmas védést mutat be. 89.perc. két vendég szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 5 perc, 92.perc: Schik lőtt kapura ám Szczesny ismét brilliáns mozdulattal védett. 93.perc: Kolarov sárgult be. 96.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazai együttes elképesztően intenzíven kezdte a mérkőzést melynek a 20. percre meg is lett az eredménye. Több gólszerzési lehetősége is volt a Juventus-nak ám egyenlőre csak egy helyzetet tudtak értékesíteni. A roma is eljutott helyzetekig ám a góltól távol álltak az első félidőben. A második játékrészben kezdetben a hazaiak domináltak ám a félidő második felében feléledtek a farkasok. Sok nagy ziccer maradt ki mindkét oldalon melyből így a Juventus jött ki jobban.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.