JUVENTUS F.C. – S.S.C. NAPOLI

A Serie A 11. Fordulóját rendezik meg a hét végén. A bajnokság őszi mérkőzései közül az egyik legjobban várt összecsapásra kerül sor ma este a Juventus Stadionban ahol a Napoli vendégeskedik. A zebrák a tabella éléről várták a fordulót, eddigi 10 mérkőzésükből 8-at megnyertek 2 vereség mellett. Utóbbi 5 mérkőzésükből 4-et nyertek meg 1 vereség mellett. Hazai környezetben 5 mérkőzésből 5-öt nyertek meg Allegri fiai. Idegenben 3 győzelem mellett 2 vereség szerepel. A sérültek listáján Dybala;Evra és Pjaca szerepel. A tavalyi tabella 2. helyezettje a Napoli jelenleg a tabella 3. helyén áll mindössze 4 ponttal lemaradva mai ellenfelétől. A kékek eddigi 10 mérkőzésükből 6-ot nyertek meg 2 döntetlen és 2 vereség mellett. Hazai környezetben 5 mérkőzésből 4-et nyert a Napoli együttese 1 vereség mellett, míg idegenben 5 mérkőzésből 2 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség szerepel. A sérültek listáján Albiol;Gabbiadini és Milik szerepel. A mai mérkőzés egyik pikantériája Higuein személye aki a nyáron épp a Napolitól igazolt a Juventus együtteséhez. A két együttes korábbi összecsapásit inkább a Juve nyerte sőt a mai mérkőzés esélyesei is ők ám a vendégek bárhol képesek nyerni.

Juventus: Buffon;Chiellini;Bonucci;Barzagli;Sandro;Khedira;Pjanic;Hernanes;Lichtsteiner;Mandzukic;Higuain

Napoli: Reina;Hysaj;Chiriches;Koulibaly;Ghoulam,Hamsik,Diawara;Allan;Callejon;Mertens;Insigne

A mérkőzést a Juventus kezdte. 7.perc: egy hazai szabadrúgást követően a vendég védők tisztáztak a 16-oson belülről. 13.perc: vendég akció melynek végén Callejon talált Buffon hálójába ám a találatot les címén érvénytelenítették. 18.perc. Sandro beadását Khedira lőtte a kapu mellé egy suta mozdulatot követően. 20,perc. Sandro belőtt labdáját Reina védte Lichtsteiner elé aki a kapu fölé lőtt. 22.perc: Sandro sárgult be. 24.perc: Higuain kapott kitűnő kiugratást ám végül Chiriches mentett előle, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 25.perc: Sandro blokkolta Callejon löketét, az ezt követő szögletből nem alakult ki gólveszély. 30.perc: Allan távoli lövését Buffon védte magabiztosan. 31.perc: Insigne sárgult be, az ezt követő szabadrúgást követően a vendégek hozhatták a labdát. 39.perc: Chiellini helyére Cuadrado érkezett. 43.perc: Pjanic sárgult be s a vendégek következtek szabadrúgással melyből gól nem született. a hosszabbítás 2 perc, melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Napoli kezdte. 47.perc: Buffon szedte fel a labdát Mertens elől. 48.perc. Pjanic fejesét blokkolták a védők védők egy jobb oldali beadást követően. 49.perc: hazai szöglet melyet követően Goulam találta el rosszul a labdát ami Bonucci elé került aki 13 méterről izomból lőtt a keresztléc alá 1:0! 52.perc: Coulibaly beadását a hazai védők vágták ki a kapu torkából, az ezt követő szögletből nem alakult ki helyzet. 54.perc: egy gyors vendég támadás végén Callejon Insigne passzát lőtte a kapuba 1:1! 61.perc: Insigne helyére Giacherini állt be a vendégeknél. 62.perc: Hernanes sárgult be. 68.perc: Pjanic helyére Marchisio állt be a hazaiaknál. 71.perc. egy hazai akció végén Higuain lőtt 17 méterről a bal alsó sarokba 2:1! 73.perc. Merten lőtt távolról a kapu mellé. 75.perc. hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 76.perc. Hernanes helyére Sturaro állt be  illetve Allan helyére Zelinski érkezett. 82.perc: egy jobb oldali beadást Higuain fejelt a kapu mellé. A 83.percben El Khaduri érkezett Hamsik helyére. 85.perc: Mandzukic sárgult be. 86.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Khaduri csúsztatott a kapu fölé ám Mandzukic is a labdába ért így szöglet következett melyet követően Diawara lövését Bonucci vágta ki a gólvonalról a labdát. 89.perc: Zelinski lőtt távolról a kapu fölé. A hosszabbítás 5 perc, 94.perc: hazai szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben mindkét együttes támadólag lépett fel. Eleinte azért a hazaiak voltak veszélyesebbek majd mindkét csapat játékosai elkezdték a közelharcot melybe Chiellini sérült bele. Gól nem de annál több sárga lap született. A második félidőben a mérkőzésen a foci került főszerepbe s a hazaiak szerezték meg a vezetést. Erre rögtön jött is a válasz ám a második hazai gólt követően a vendégek ugyan helyzetet tudtak kialakítani de találatig már nem jutottak. Összességében egy jó mérkőzést láthattunk ahol a Juventus megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.