JUVENTUS F.C. – S.S. NAPOLI

A Serie A 2. fordulóját rendezik meg a hétévégén. Az őszi szezon talán legjobban várt mérkőésére melyet a Juventus és a Napoli vív meg már most sor kerül. Mindkét együttes erősített s úgy fest idén is e két együttes közt dőlhet el a Bajnokság. Természetesen a tavalyi év ismeretében idén is a Juve a bajnokság s a mai meccs esélyese is, ám a Napoli mindent meg fog tenni az egész szezonban így ma is, hogy elvegye a zebrák bajnoki címét. Mindkét együttes gyakorlatilag a legerősebb felállításáben tud ma este pályáre lépni. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.


Juventus: Szczesny;Sandro;De Ligt;Bonucci;De Sciglio;Khedira;Pjanic;Matuidi;Ronaldo;Huguain;Costa

Napoli: Meret;Lorenzo;Manolas;Koulibaly;Ghulam;Insigne;Zielinski;Allan;Callejon;Ruiz;Mertens


A mérkőzést a Napoli kezdte.4.perc: Ronaldo lövését védte braúrral Meret. 14.perc: Allan pontps lövését Szczesny védte nagy braúrral az ezt követő szögletből helyzet nema lakult ki.15.perc: előbb De Sciglio sérült meg majd helyére Danilo állt be majd gyakorlatilag első labdaérintéséből a kapuba lőtt egy vendég szöglet utáni kontrából 1:0! 19.perc: beindult a hazai henger Matuidi játszott Higuain elé aki a kapuba lőtt 2:0! 21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Khedira lövését Meret nagy bravúrral tudta csak hárítani. 31.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 33.perc: ismét Khedira lövését védte Meret bravúrral. 40.perc: Ghoulam sárgult be. 44.perc: Lorenzo is besárgult. A hosszabbításban vendég szöglet következett helyzet nélkül. 


A második félidőt a Juventus kezdte. A félidőben Insigne helyére az új szezemény Lozano érkezett illetve Ghoulam helyére Rui állt be. 52.perc: Mertens lövése kerülte el a kapufát. 52.perc: Matuidi sárgult be. 53.perc: két ahzai szöglet helyzet nélkül. 56.perc: Mertens lőtt kapura de Szczesny hárítani tuott bravúrral. 56.perc. vendég szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Khedira helyére Can állt be. 62.perc. Costa játszott Ronaldo elé aki a kapuba lőtt 3:0! Úgy fest elsőlt a mérkőzés. 66.perc: Manolas fejelt a hazai kapuba 3:1! 68.perc: Lozano Zielinski labdáját lőtte a hálóba 3:2! Újra mérkőzésben a Napoli. 69.perc: Costa próbálkozása kerülte el kevéssel a kaput. 71.perc: Ruiz próbálkozását Szczesny védte szép mozdulattal. 74.perc: Allan helyére Elmas állt be illetve Higuain helyére Dybala. 80.perc: De Ligt sárgult be. 81.perc: Lorenzo fejelte a kapuba Callejon labdáját 3:3!! Szenzációs mérkőzés. 83.perc: Costa sárgult be. 90.perc: Costa lőtt közelről a kapu fölé. A hosszabbítás 4 perc, 91.perc: Elmas sárgult be. 92.perc: egy beadást követően Koulibaly testéről pattant be a labda saját kapujába 4:3! Óriási dráma!! Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játéktrészben a Juventus kézben tartotta a mérkőzést s gyakorlatilag esélyt sem adva két gólt is begyötört a vendég kapuba. A vendégeknek nem sok momentumuk akadt. A második játékrészben a Napoli kezdeményezett többet s helyzeteket is kialakított ám Ronaldo gólja úgy tűnt mindent eldöntött. Majd 10 perc alatt felállt a napoli sőt a 81.percben úgy tűnt meg tudják legalább az egyik pontot is szerezni. A végjáték azonban a Juve javára döntötte el a 3 pont sorsát. Összességében a Juventus a mérkőzés nagy részén jobban játszott ám a Napoli ennek ellenére kitűnő második félidőt produkállt. Óriási mérkőzést láthattunk!

Mentes a vírusoktól. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.