JUVENTUS F.C.-U.C. SAMPDORIA

Az Olasz bajnokság is elérkezett a hétvégén a 38. az az utolsó fordulójához. A pontvadászatot már korábban eldőlt,hogy a Juventus nyerte a Napoli és a Roma előtt. A héten nyilvánosságra került,hogy Maximiliano Allegri szerződést hosszabbított a zebrákkal. A záró fordulóban a bajnok a Sampdoria együttesét fogadja hazai környezetben. Eddigi 37 mérkőzésükből 28-at nyertek meg 4 döntetlen és 5 vereség szerepel. Az utolsó 5 mérkőzésükből 4-et nyertek meg 1 vereség mellett. Hazai közönség előtt 18 mérkőzésből 15 győzelmet arattak 3 döntetlen mellett. Utóbbi 5 hazai mérkőzésüket megnyerték. A vendég együttes jelenleg a 15. helyen áll, eddigi 37 mérkőzésükből 10-et nyertek meg 10 döntetlen és 17 vereség mellett. Utolsó 5 mérkőzésükből 1 nyertek meg 1 döntetlen és 3 vereség mellett. Idegenben 18 mérkőzésből mindössze 2-őt nyertek meg 6 döntetlen és 11 vereség mellett. A két együttes utóbbi 15 mérkőzéséből a Juventus  5 mérkőzést nyert meg 7 döntetlen mellett mindössze 3 Sampdoria győzelem mellett. Az utóbbi 5 mérkőzésből 4 Juventus siker született 1 döntetlen mellett. Hazai környezetben a Juventus az utóbbi 5 mérkőzésen 2-őt nyert meg 2 döntetlen és 1 Sampdoria siker mellet. A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai együttes főként,hogy az már korábban eldőlt,hogy a Sampdoria biztosan az élvonalban folytatja a jövő szezonban is.

Juventus: Neto,Bonucci;Chiellini;Bonucci;Barzagli;Lichtsteiner;Pereyra;Hernanes;Pogba;Evra;Mandzukic;Dybala

Sampdoria: Brignoli;Diakite;Silvestre;Skriniar;Dodo;Barreto;Kristicic;Correa;Sala;Alvarez;Quagliarella

A mérkőzést a Juventus együttese kezdte. Az 5.percben hazai szabadrúgás következett melyet Dybala végzett el, Evra fejére ívelt aki közelről a kapuba juttatta a labdát 1:0! A 7.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 14.percben Skrinair csúszott be gólhelyzetben a 16-oson belül így a kiállítás sorsára jutott. A büntetőt Dybala lőtte a kapuba 2:0! A 21.percben Chiellini sárgult be. A 22.percben hazai sarokrúgás következett de helyzet ebből nem alakult ki. A 29.percben Dybala egy szép összjátékot követően lőtt kapura de Brignoli hárítani tudott. Az ezt követő két szögletből helyzet nem alakult ki. A 32.percben Lichtsteiner fejelt a keresztlécre. A 34.percben Mandzukic lövését blokkolták így szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 35.percben Hernanes sárgult be. A 37.percben Sala is a sárga laposok sorsára jutott. A 37.percben Dybala kapott jó labdát majd lőtt a hálóba 3:0! A 41.percben Pogba lövése csattant a felső lécen. A 45.percben Barreto lőtt a kapu mellé. Ezzel véget is ért a félidő.

A második félidőt a vendég együttes kezdte. A 49.percben hazai szöglet következett egy blokkolást követően, helyzet nem alakult ki. Az 52.percben Chiellini lövését Brignoli hárította, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Az 55.percben Sala helyére Ranocchia állt be. Az 57.percben hazai szöglet következett be de helyzet ebből sem alakult ki. A 63.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 65.percben Pereyra helyére Sturaro érkezett a vendégeknél. A 67.percben Morata érkezett Dybala helyére. A 72.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki azonban Sturaro besárgult. A 75.percben Zaza váltotta Mandzukicot. A 76.percben Correa helyett Soriano állt be. A 76.percben hazai szöglet érkezett a 16-oson belülre melyet Chellini lőtt a bal felső sarokba 4:0! A 81.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 83.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 84.percben újabb szöglet következett melyet követően Bonucci lőtt a kapuba 5:0! A 85.percben Quagliarella helyére Ponce állt be. A 90.percben újabb szöglet következett de helyzet nem alakult ki. Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első félidőben a hazai együttes egyértelműen éreztette,hogy ezen a mérkőzésen győzelemmel akarnak búcsúzni a szezontól s gyakorlatilag a félidő végére el is döntötték a találkozót. A második félidő szintén ezt a tendenciát hozta s még két gólt. Összességében a hazaiak megérdemelten nyerték ezt a mérkőzést valamint az egész bajnokságot.

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.