JUVENTUS F.C. – VALENCIA F.C.

A Bajnokok Ligája csoportköre az 5. fordulóhoz ért. Egyre több együttes jut tovább csoportjából, ki a főtáblára ki pedig az Európa Ligába. A keddi játéknap talán legérdekesebbnek ígérkező mérkőzését a H csoport szolgáltatja ahol a Juventus hazai pályán fogadja a Valencia együttesét. A hazaiak a forduló előtt a csoport élén álltak 9 ponttal 4 meccset követően pusztán 1 vereséget szenvedtek el a Manchester United együttesétől. A Valencia együttese 5 ponttal állt a csoport 3. helyén a mérlegük eddig 1 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség. A Juventus hazája bajnokságát magabiztosan vezeti 13 fordulót követően, mindössze 1 döntetlent játszottak 12 győzelem mellett, utolsó 5 bajnokijukból 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. Hazai pályán utolsó 5 meccsükön 4 győzelmet arattak 1 döntetlen mellett. A Valencia a Spanyol Bajnokság 11. helyén áll 13 fordulót követően 3 győzelem 8 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 bajnokijukon 2 győzelem mellett 2 döntetlent értek el egy vereség mellett. Idegenben utolsó 5 meccsükből 2 győzelem mellett 3 döntetlent értek el. A ma esti összecsapás esélyese a Juventus akik győzelmük esetén biztosan továbbjutnak a legjobb 16 közé.

Juventus: Szczesny;Sandro;Chiellini;Bonucci;Cancelo;Bentancour;Pjanic;Matuidi;Ronaldo;Dybala;Mandzukic

Valencia: Neto;Wass;Gabriel;Diakhaby;Gya;Guedes;Parejo;Kondogbia;Coqulein;Rodrigo;Mina

Az első játékrészt a Juventus kezdte. Az első perben Ronaldo lőtt a kapu mellé. 3.perc: ismét Ronaldo lőtt Neto kezei közé. 13.perc: Rodgigo sárgult be. 19.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 20.perc: két hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 22.perc: újabb hazai sarokrúgás melyből helyzet nem alakult ki.29.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Gaya sárgult be. 37.perc: Dybala lövését blokkolta a védelem. 43.perc: Kondogbia sárgult be. 45.perc: vendég szöglet melyből Diakhaby emelkedett a legmagasabbra s fejelt kapura ám Szczesny óriási bravúrral hárított. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második játékrészt a Valencia kezdte. A félidőben Sandro helyére Gameiro érkezett illetve Rodrigo helyére Gameiro állt be. 59.perc: Ronaldo játszott Mandzukic elé aki a kapuba lőtt 1:0! 60.perc: Cuadrado és Diakhaby is besárgult. 63.perc: Mandzukic érkezett egy kipattanóra melyet Neto bravúrral hárított. 67.perc: Mina helyére Batshuayi állt be. 68.perc: Dybala lövését Neto védte bravúrral az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 69.perc: Guedes sárgult be. 72.perc: Kondogbia helyére Soler állt be. 73.perc: hazai szöglet melyet követően Ronaldo fejese ment Neto kezébe. 74.perc: Batshuayi sárgult be. 79.perc: Dybala helyére Costa állt be. 81.perc: Mandzukic hagyott ki nagy helyzetet. 82.perc: vendég szöglet melyet követően nem alakult ki helyzet. 83.perc: Matuidi sárgult be. 90.perc: Costa lőtt távolról a kapu mellé. A hosszabbítás 4 perc melyben nagy helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első félidőben a Juventus jelezte nem a döntetlenért mentek játékosai a pályára. Nagy nyomást fejtettek ki a valenciai védelemre akik azonban kitűnően állták a sarat, sőt a félidő végen centiken és Szczesny kapuson múlt, hogy a vezetést is megszerezzék. A második félidőben rendkívül sok helyzet alakult ki mindkét kapu előtt. A hazaiak Mandzukic révén megszerezték a vezetést s ezt meg is tartották a mérkőzés végéig. A Valencia mindent megtett,hogy egy döntetlent elérjen ám végül nem sikerült. A csoportot így a Juventus 12 ponttal vezeti és már tovább jutott.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.