bet365

Juventus-Inter Milano

Az olasz bajnokság 22. fordulójának rangadójára került sor ma este. A hazaiak a tabella éléről várták a mérkőzést míg a vendég csapat az 5. helyről. A Juve az idei szezonban a bajnokságot tekintve hazai pályán a legbiztosabb csapat. Nagyon kevés gólt kapnak valamint olasz csapathoz mérten sok gólt rúgnak,az utóbbi 10 hazai meccsüket megnyerték. Az Inter Valter Mazzarival jól kezdte az idei szezont de ingadozó játékuk miatt jelentőssé vált lemaradásuk a tabella első négy helyezettjével szemben.

A mérkőzés  előtt meghallgathattuk a hazaiak himnuszát.Pontban 20:45-kor pedig elkezdődött a mérkőzés. Az már az első percekben kiderült,hogy jó iramú meccset fogunk látni.  A Juventus igyekezett nyomás alá helyezni az Inter kapuját.Egy súlyos szabálytalanság történt  a 13. percben melyért sárga lap járt Kuzmanovicsnak az Inter játékosának . Vidal volt a szenvedő alany. A 16. percben a hazaiak fölénye góllá érett mikor is Pirló zseniális labdát juttatott Lichtsteiner elé aki fejjel juttatta azt 10 méterről a kapu bal alsó sarkába 1-0. A kapus tehetetlen volt. A gól után további Juventus rohamok következtek melyet Paul Pogba kapu mellé tartó lövése is mutatott.Az Inter a korai hátrány ellenére is visszahúzódott kapuja elé. Az vendégek a 20. perc után kissé feljebb tolták a védekezésüket ennek köszönhetően a Juve szorványos támadásokkal fenyegette a vendég kaput. Főként Pirló Pogba Lorrente és Tevez által.A vendégek a hazai térfél közepén hamar elvesztették a labdákat és ebből a zebrák könnyed pontos passzokkal jutottak el a vendég kapuig. Tevez lő jobbal a kapu közepébe de Handanovics biztosan védett. 40. perc egy veszélyes Inter kontra mely végén a kapuval szemben Palacio lő fölé.Rögtön viszonozta a támadást a Juve és egy veszélyes kapura tartó lövést védett  Handanovics.Asamoah a figyelmetlen védők között majdnem megszerezte a labdát az Inter 16-osán belül. Az első félidő hosszabbításában  egy Pirlótól induló támadás végén ismét Handanovicsnak kellett nagyot védenie.Ezzel gyakorlatilag véget is ért az első félidő.

A második félidő ugyanúgy folytatódott ahogy az első befejeződött. Egy Juventusz szögletet követő kavarodásból Chiellini lőtt közvetlen közelről a kapu jobb alsó sarkába 2-0. Az 52. percben Palacio veszélyeztetett ismét egy lövéssel mely nem sokkal ugyan d e a kapu mellett húzott  el.Szabadrúgás az Inter 16-osánál melyet Pirló végzett de ,lövése pont a kapu közepére ment ahol a kapus biztosan fogta azt. 55.perc Inter csere Milító jött be Kuzmanovics   helyére. Egy bedobást követően Pogba küzd a labdáért a lecsorgó labdát pedig Vidal lövi a kapu bal alsó sarkába 3:0.  58. perc újabb Inter csere Jonathan helyére érkezett Dambrosio.Pogba szabálytalansága miatt  besárgult és   Inter szabadrúgás következett az 59. percben mely azonban veszélytelennek bizonyult. 63. percben  Juventusz csere Barzagli helyét sérülés miatt Caseres vette át. 66. perc újabb Inter csere  Kovacicot Botta váltja. Inter  szöglet következett  a 71. percben és az ezt követő kavarodásból Rolando talált be a kapuba.3:1. A gólt követően gyorsan visszaszerezte a labdát a vendég alakulat és újabb szöglet következet melyből azonban nem  lett gól. A milánóiaknak nagy lökést adott a gól és kapujuk elé szögezték a hazaiakat. A Juventus kiszabadult kapuja elől és rögtön egy szép támadást követően a vendégek kapuja forgott nagy veszélyben. Újabb hazai lehetőség melyet azonban egy pontatlan lövés követett. A hazaiak a kontra játékot játszották meglehetősen sikeresen így a 82. percben megintcsak a vendégek kapuja közelébe került a labda. Egy középpályán történő labdavesztést követően veszélyezetettek a vendégek, egy jobb oldali beadást követő fejes a keresztléc felett hagyta el a játékteret. A 88. percben Rolando eresztett el egy lövést de az elkerülte Buffon kapuját. Az Inter igyekezett továbbra is birtokolni a labdát de egy a védelemben elhaló beadáson kívül többre nem futotta az erejükből. Gyors Juve kontra Vucsinics szépen kezelte le a labdát és lőtt de végül a bal kapufáról kipattant a labda. A szögletből nem alakult ki veszélyes helyzet. A 3 perces hosszabbítás alatt a hazaiak megtartották a labdát s így egy jó iramú de sima mérkőzésen végülis otthon tartották a 3 pontot.

Mint azt már az utóbbi 2-3 évben megfigyelhettük az olasz bajnokságban mind a tempó mind pedig a gólok száma megemelkedett. Ennek jó példája volt ez a mérkőzés is. Az Inter játéka egy erős középcsapat játékára emlékeztetett melynek oka a hazaiak határozott és jó játéka volt. A két csapat kerete közötti külömbség tökéletesen meglátszódott úgy az első mint a második félidőben. A Juventus előnye így a Rómával szemben 9 pont ,az Inter pedig továbbra is tisztes távolságból követi a Fiorentínát.Összességében egy nagyon jó meccset láthattunk ahol az esélyesebb csapat jobb játékkal győzött.

bet365

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.