KAMERUN – AUSZTRÁLIA

A B csoport a Kamerun Ausztrália mérkőzéssel folytatódik. Kimondva kimondatlanul e csoport két egyértelműen gyengébb együtteseinek találkozója nem vonzza talán annyi drukker figyelmét mint adott esetben két Európai vagy épp két Dél-Amerikai gigász összecsapása. Mindkét a már említett két kontinens jeles képviselőjétől kapott ki az első fordulóban, Ausztrália egy fordulatos mérkőzésen Németországtól míg Kamerun egy sima mérkőzésen Chile együttesétől. A két válogatott egyforma erőt képvosel így a legvalószínűbb eredmény a döntetlen.

Kamerun: Ondoa, Fai, Teikeu, Ngadeu-Ngadjui, Mabouka, Zambo Anguissa, Siani, Djoum, Moukandjo, Aboubakar, Bassogog

Ausztrália: Ryan, Wright, Sainsbury, Degenek, Leckie, Mooy, Milligan, Gersbach, Rogic, Kruse, Juric

Az első félidőt a vendégek kezdték. 3. perc: Kruse vette át a labdát a 16-oson, majd lőtte kapura, de a kapus könnyedén védte. 6. perc: Hazai szabadrúgás következett, Moukandjo lőtte a labdát a kapu elé, de a védők tisztáztak. 11. perc: Vendég szabadrúgás, Kruse ívelte a labdát a 16-oson belülre, de a védők kivágták azt. 14. perc: Moukandjo végzett el szabadrúgást, lövése elakad a sorfalban. 20. perc: Hazai szabadrúgás következett, Bassagog beadásából helyzet nem alakult ki. 21. perc: Gersbach lőtte a labdát Juric elé, ám Ondoa jól lépett ki, és lehúzta azt. 23. perc: Vendég szabadrúgás, Rogic lövése ment a kapu mellé. 25. perc: Bassogog adta középre a labdát, de a védők tisztáztak. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. 31. perc: Gersbach lőtte a labdát a kapu elé, ahonnan Leckie lőtte azt magasan a kapu fölé. 33. perc: Vendég szöglet, melyből gólveszély nem alakult ki. 35. perc: Fai elé érkezett a labda, aki 32 méterről lőtte a labdát kapura, de Ryan védeni tudta. 38. perc: Moukandjo szerezte meg a labdát, majd lőtt kapura, de a kapus ismét könnyedén védeni tudott. 39. perc: Hazai szöglet következett, melyet egy újabb követett, ám egyikből sem alakult ki gólveszély. 40. perc: Djoum beadását követően a védők szögletre védtek. 41. perc: Bassogog beívelését követően Ryan védett, majd egy újabb szöglet következett, a beívelt labdára Bassogog érkezett és lőtte azt laposan kapura, de egy védő blokkolta. 44. perc: Moukandjo ívelte be a labdát szögletből, de helyzet nem alakult ki. 1 perc a hosszabbítás. 46. perc: Ngadeu-Ngadjui tálalt Anguissa elé, aki Ryan fölött átemelve a labdát szerzett találatot, 1:0! Ezzel véget ért az első félidő.

A második félidőt a hazaiak kezdték. 47. perc: Juric helyzkedett jól, majd egy középre érkező labdát a kapu fölé fejelt. 57. perc: Anguissa lőtte a labdát a kapu bal oldala mellé. 59. perc: Mabouka szabálytalanságának köszönhetően büntetőhöz jutott Ausztrália. 60. perc: Milligan tudta értékesíteni a büntetőt, magabiztosan lőtte a labdát a kapu bal alsó sarkába, 1:1! 65. perc: Bassogog tálalt Aboubakar elé, aki a kapu fölé lőtt. 65. perc: Kruse helyére Troisi érkezett. 70. perc: Juric helyére Cahill lépett pályára. 72. perc: Djoum lőtte a labdát Aboubakar felé, de nem érte el a labdát. 77. perc: Ekambi váltotta Moukandjot. 78. perc: Mabouka adta középre a labdát, ahonnan Aboubakar fejelte azt a kapu mellé. 79. perc: Rogic helyére Irvine érkezett. 81. perc: Wright sárgult be. 84. perc: Hazai szöglet következett, melyből nem alakult ki helyzet. 87. perc: Siani sárgult be. 89. perc: Aboubakar jutott be a 16-oson belülre, majd lő, de egy védő blokkolni tudta, az ezt követő szögletből nem született gól. 3 perc a hosszabbítás. 91. perc: Mabouka sárgult be. 92. perc: Vendég szöglet következett, melyből nem alakult ki helyzet. Ezzel véget ért a második félidő.

Az első félidő első 20 percében szabadrúgást szabadrúgásra halmoztak a csapatok. Ausztrália első, nagyobb helyzetére Kamerun egy gólszerzéssel reagált a hosszabbításban. A második félidő elején Ausztrália erőre kapott, ami Kamerunnak nem volt ínyére, és egy szabálytalanságnak köszönhetően büntetőhöz juttatták az Ausztrálokat, amit értékesítettek, így kiegyenlítettek. A második félidő második felében a Kameruni játékosok igyekeztek visszaszerezni a vezetést, ám ez már nem sikerült nekik. Összességében egy érdekes mérkőzést láthattunk, ahol döntetlen eredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.