LEICESTER CITY F.C. – MANCHESTER CITY F.C.

A Premier League 27. fordulójának szombati játéknapja tartogatja a forduló másik nagy rangadóját is ahol a leicester City hazai pályán fogadja a Manchester City gárdáját. A hazaiak egyre rosszabb formát öltenek az eredményeket tekintve, míg a vendégek formája ugyan nem rossz ám a hét folyamán rossz híreket kaptak. Ha a CAS is helyben hagyja az UEFA döntését akkor a City két évre biztosan búcsúzik a Bajnokok lIgájától sőt a Premier League-ben is pontlevonásra számíthat. Természetesen a kékek fellebbezni fognak, kérdés mekkora sikerrel……. A két együttes fej fej mellett haladt a tabellán ám az elmúlt pár fordulóban már a City birtokolta egyedül a tabella 2. heyét. A mai meccs mindkét együttes számára kulcsfontosságú. A mérkőzés esélyese a vendég együttes.


Leicester City: Schmeichel;Fuchs;Evans;Soyuncu;Pereira;Tielemans;Praet;Maddison;Chilwell;Vardy;Iheanacho


Manhester City: Ederson;Walker;Fernandinho;Laporte;Mendy;De bruyne;Rodri;Gündogan;Mahrez;Aguero;Silva


A mérkőzést a Manchester City kezdte. 8.perC: Vardy egy kontra támadás végén lőtt centikkel a kapu mellé. 9.perc: Mahrez lőtt szép kozdulattal kapura ám Schmeichel hárítani tudott. 17.perc: Gündogan lőtt kapura melyet Schmeichel hárítani tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 18.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 34.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 37.perc: Maddison remek lövését védte szögletre ederson, a sarokrúgából helyzte nem alakult ki. 42.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. A hpsszabbítás 2 perc melyben Aguero talált a hálóba lesről így maradt a 0:0!


A második félidőt a Leicester City kezdte. A félidőben Iheanacho helyére Barnes állt be. 53.perc: De Bruyne lövését védte Schmeichel. 58.perc: Laporte helyére Otamendi érkezett. 60.perc: Mahrez szögletét követően Praet ért kézzel a labdáho, a bíró 11-est ítélt a vendégeknek melyet Aguero lőtt Schmeichel kezébe. 64.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 70.perc: hazai szöglet melyből Vardy révén majdnem  aveztés is megszületett ám Ederson hárítani tudott. 74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 77.perc: Aguero helyére Jesus állt be. 80.perc: Mahrez remek labdáját Jesus lőtte a hálóba 0:1! 85.perc: Praet helyére James állt be. A hosszabbítás 4 perc. 92.perc: Perez érkezett Fusch helyére. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben a vendégek kezdtek erősebben ám Vardy révén a hazaiak szerezhették volna meg a vezetést. A félidő túlnyomó többségében a vendégek voltak fölényben ám egy-egy hazai lövés rendre veszélyeztette Ederson kapuját. A második játékrészben  vendégek még nagyobb nyomáyt helyzetek a hazai kapura melynek a meccs legvégén meg is lett az eredménye. A kihagyott büntető nem törte meg a manchesteri gárdát, így mondhatni megérdemlten nyertek egy kiélezett mérkőzésen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.