LEICESTER CITY F.C. – MANCHESTER UNITED F.C.

A Premier League 8. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadóját a Leicester játssza a Manchester United ellen. A Leicester City nehezen kezdte a szezont ellenben a vendégekkel akik néhány fordulón keresztül a tabellát is vezették. Ezt követően a Leicester elkezdett egyre jobban játszani ellenben a vörös ördögökkel akik sorra kezdték el szórni a pontokat. A mai mérkőzésnek nincs valódi esélyese. Jó mérkőzés előtt állunk.

Leicester City: Schmeichel;Soyuncu;Evans; Amartey;Pereira;Tielemans;Soumare;Castagne;Maddison;Icheancho;Vardy

Manchester United : De Gea;Wan-Bissaka;Maguire;Lindelöf;Shaw;Matic;Pogba;Sancho;Fernandes;Greenwood;Ronaldo

A mérkőzést  a Manchetser United kezdte. 17.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 19 perc: Greenwood szánta el magát lövésre s lőtt elképesztő nagy gólt 0:1! 24.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 27.perc: Pereira lőtt kevéssel a kapu mellé. 30.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Tielemans kapott jó labdát majd lőtt a hálóba 1:1! 40.perc: Icheanacho lőtt kevéssel a kapu mellé. 

A második félidőt a Leicester City kezdte. 52.perc: Lindelöf sárgult be. 54.perc: Maddison hagyott ki helyzetet. 61.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 65.perc: Sancho helyére Rashford állt be. 73.perc: Perez állt be Maddison helyére. 77.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Daka állt be Icheanacho helyére. 79.perc: hazai szöglet melyet követően Soyuncu talált a kapuba 2:1! 80.perc: Matic helyére McTominay állt be majd Greenwood helyére Lingard állt be. 82.perc: szinte a semmiből Rashford kapott jó labdát majd lőtt ziccerből a hálóba 2:2! 83.perc: a középkezdést követően Vardy lőtt a hálóba 3:2! 85.perc: Wan-Bissaka illetve Pogba is besárgultak. 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Evans helyére Vestergard állt be. A hpsszabbítás 5 perc, 91.perc: egy szögletet követően Daka tudott a hálóba lőni 4:2! Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben mindkét együttes kevés helyzet alakított ki. A vendégek vezetését követően a hazaiak kiegyenlítettek sőt át is vették a mérkőzés irányítását. a második játékrészben a United előbb meddő mezőnyfölénybe került majd hátrányba. Igaza az egyenlítés még sikerült a vörösöknek ám ezt követően gyorsan ismét gólt kaptak majd a legvégén egy újabbat. Így megszakadt a rekordot jelentő idegenbeli veretlenségi sorozat. A Leicester megérdemelten nyert. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.