LEICESTER CITY F.C. – SEVILLA F.C.

A Bajnokok Ligája folytatódik a héten a legjobb 16 között a visszavágókkal. A keddi játéknapon két mérkőzést rendeznek melyek közül valódi tétje már csak a Leicester és Sevilla összecsapásnak maradt. Az Angolok miután kikaptak Sevillában menesztették vezetőedzőjüket Claudio Ranieri-t. Az angol nyugodtan mondhatjuk ex-bajnok jelenleg a 15. s mindössze 3 pontra vannak a kieső Hull City-től. Eddigi 27 meccsükből mindössze 7-et nyertek meg 6 döntetlen és 14 vereség mellett, utolsó 5 meccsükön 2 győzelem mellett 3-szor kaptak ki. Hazai pályán 14 mérkőzésből 7-et nyertek meg 3 döntetlen és 4 vereség mellett, utolsó 5 hazai bajnokijukon 3 győzelem mellett 2-szer kaptak ki. Sérültek: Wague. A Sevilla eleddig kitűnő idényt tudhat maga mögött. Először is tovább jutott a BL csoportból így már biztossá vált, hogy 4-ik alkalommal nem nyerheti meg zsinórban az EL-t, emellett jelenleg 3. a spanyol bajnokságban megelőzve 5 ponttal az Atletico Madrid együttesét s mindössze 3 pontra vannak a Barcelona mögött. Eddigi 27 meccsükből 17-et nyertek meg 6 döntetlen és 4 vereség mellett, utolsó 5 bajnokijukon 3 győzelem mellett 2 döntetlent értek el. Idegenben 14 mérkőzésből 7-et nyertek meg 4 döntetlen és 3 vereség mellett. Sérültek: Fernandez. A továbbjutás a Sevilla kezében van miután hazai pályán 2:1-re verték meg a Leicester-t. Jó mérkőzés előtt állunk.

Leicester City: Schmeichel;Fusch;Huth;Morgan;Simpson;Mahrez;Drinkwater;Ndidi;Albrighton;Vardy;Okazaki

Sevilla: Rico;Mercado;Pareja;Rami;Escudero;N’Zonzi;Iborra;Sarabia;Vitolo;Nasri;Yedder

A mérkőzést a Leicester kezdte. 4.perc: Nasri próbálkozását Schmeichel védte bravúrral, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 10.perc: hazai szabadrúgás melyet követen a vendégek hozhatták a labdát. 11.perc: hazai szöglet melyet követően Drinkwater lőtt kapura de a vége bedobás lett. 17.perc: Rami lőtt távolról a kapu fölé. 21.perc: Sarabia lőtt távolról a kap mellé. 26.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Morgan fejelt  a hálóba 1:0! 30.perc: vendég szöglet melyet követően Yedder lőtt távolról a kapu mellé. 32.perc: Iborra lövését Schmeichel védte. 38.perc: Drinkwater lőtt Rico ölébe. 43.perc. vendég szöglet melyet követően hazai kontra következett de helyzet nem alakult ki. 45.perc: hazai szabadrúgás következett melyet követően helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Sevilla kezdte. A félidőben Mariano érkezett Mercado helyére a vendégeknél. 550.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 53.perc: Escudero távoli lökete a keresztlécen landolt. 53.perc: Okazaki lövését még blokkolták a vendégek ám az ismétlést Albrighton lőtt a hálóba 2:0! 64.perc: Okazaki helyére Silmani állt be a hazaiaknál. 67.perc: Mahrez adta középre a labdát melyet Vardy lőtt végül jó helyzetből  a kapu mellé. 68.perc: Yedder helyére Correa állt be a vendégeknél. 69.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 70.perc: vendég támadás bontakozott ki ám a hazai védelem jóvoltából Vardy-ék mehettek kapura ám az utolsó passzba hiba csúszott. 73.perc: Schmeichel védte Correa próbálkozását. 74.perc: Vardy és Nasri kakaskodtak majd Nasri lefejelte Vardy-t, az eset következtében előbb mindkét játékos besárgult ám a fejelésért Nasri piros lappal hagyta el a játékteret. 79.perc: egy hazai kontra végén Correa lövését a kapu elől vágták ki a védők ám Schmeichel szabálytalankodott így vendég büntető következett s a kapus besárgult. A büntetőt N’Zonzi lőtte Schmeichel-be. 82.perc: vendég szabadrúgás melyet követően vendég szöglet következett helyzet nélkül. 83.perc: Sampaoli sárgult be. 86.perc. Ndidi sárgult be. 87.perc: Vardy fejelt kapura de Rico hárítani tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 88.perc: Slimani elől mentett óriásit Rico. 88.perc: Vardy hagyott ki óriási ziccert. 89.perc: Mahrez helyére Amarti érkezett. A csere közben Mahrez sárgult be időhúzásért. A hosszabbítás 4 perc, 92.perc. Iborra lőtt a kapu fölé. 94.perc. vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészben a vendégek kezdte jobban ám a hazaiak 15. percet követően átvették a mérkőzést irányítását vezető góljukig. Ekkor megint fordult a kocka s a vendégek támadtak nagy elánnal ám kiegyenlíteniük nem sikerült. A második játékrészben a Sevilla ismét nagy nyomást helyezett a hazai kapura ám vendég gól helyett hazai találat született. A vendégek ezt követően elképesztően az addigiaknál még nagyobb offenzívába kezdtek melynek egy kiállítás lett az eredménye mert Nasri elvesztette a fejét. Amely végül a Leicester továbbjutását eredményezte. Szenzációsan jó mérkőzést láthattunk mely igazi fociélmény volt!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.