LENGYELORSZÁG – MAGYARORSZÁG

A Vb selejtező immár az utolsó köréhez érkezett. Hazánk válogatottja már korábban kiderült VB pótselejtezőre sem lesz esélye. A Lengyel válogatott ugyanakkor már az előző fordulóban kiderült, hogy VB pótselejtezőt játszhat. A két együttes Magyarországon elképesztően izgalmas mérkőzést játszottak a felek amely 3:3-as döntetlennel ért véget. A mai összecsapás már szinte tét nélküli ám így is jó mérkőzés előtt állunk.

Lengyelország: Szczesny;Puchacz;Bendarek;Dawidowicz;Kedziora;Cash;Klich;Linetty;Moder;Swiederski;Piatek

Magyarország: Dibusz;Hiola;Lang;Szalai;Nagy;Schafer;Nagy;Nego;Varga;Schon;Szalai

A mérkőzést a magyar válogatott kezdte. 6.perc: Nagy sárgult be. 20.perc: Bendarek helyzete maradt ki. 22.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: egy hazai majd egy vendég szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Schafer fejelt a hálóba 0:1! 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 41.perc: Klich illetve Schon sárgultak be. 46.perc: Moder sárgult be. 47.perc: Cash is besárgult. 

A második félidőt a Lengyel válogatott kezdte. A félisőben Cash helyére Jozwiak érkezett illetve Moder helyére Zielinski. 50.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 54.perc: Scho lőtt kevéssel a kapu mellé. 58.perc: Puchaz sárgult be. 59.perc: hazai szöglet melyet követően Swiederski lőtt a hálóba 1:1! 60.perc: Gazad állt be Varga helyére. 64.perc: Milik állt be Piatek helyére illetve Frankowski állt be Lynetti helyére. 67.perc: Kedziora sárgult be. 72.perc: Kiss ált be Scho helyére. 76.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 80.perc: magyar szöglet melyet követően Gazdag lőtt a hálóba 1:2! 83.perc: Puchacz helyére Placheta állt be. 85.perc: két lengyel szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Szalai helyére Hahn állt be illetve Nagy helyére Vécsei. Ezzel véget is ért a találkozó érdemi része.

Az első játékrészben a lengyel válogatott játszott jobban ám hatékonyabban a magyar. Így a vezetés megszerzése ugyan meglepetés volt magyar részről ám a focit gólra játsszák. A második játékrészben szintén a lengyel válogatott irányított. Ki is tudtak egyenlíteni ám a magyar válogatott remek helyzetkihasználásának köszönhetően ismét megszerezte a vezetést sőt meg is nyerte a meccset. Összességében a játék képéhez mérten nem született igazságos eredmény.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.