LEVANTE U.D-F.C.BARCELONA

A Spanyol Bajnokság vasárnap esti mérkőzésén a Levante fogadja a tabella élén 100%-os Barcelonát. A hazaiak a tabella 20. helyét foglalják el egy döntetlen és 2 vereség után. A vendégek mindhárom mérkőzésüket megnyerték,igaz nem a régi fényében tündököl a klub a mutatott játékot tekintve de ettől függetlenül már most orrhosszal előzik a botladozó Atletico és Real Madridot. A ma esti meccs egyértelmű esélyese a vendég alakulat ám mikor minden jel a nagyobb csapat mellett áll,sűrűn előfordul a meglepetés,ebben az esetben meglepetés a Barca győzelmén kívüli eredmény.

Levante: Collado; Lopez;Lodas;Vintra;Tono;Camarasa;Diop;Simao;Victor;Barral;Morales

Barcelona: Bravo;Alba;Mathieu;Alves;Mascherano;Rakitic;Busquets;Iniesta;Messi;Neymar;Pedro

A mérkőzést a hazai csapat kezdte. A 2.percben Alba adott veszélyesen középre de a hazai védők szögletre mentettek. A sarokrúgást követően Neymar kanalazta a labdát Mathieu elé aki azonban egy védő lábába lőtte a labdát. A szögletet követően nem alakult ki helyzet. A 3. percben neymart állították meg a hazai védők. Az 5.percben egy középre adott labdát Pedro próbált lekezelni így a hazaiak hozhatták a labdát. A 7.percben újabb vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 8.percben Diop lőtt a jobb oldalról kapura de Bravo könnyedén fogta a labdát. A 10.percben következhetett az első hazai szöglet melyet követően Morales lőtt távolról a kapu mellé. A 14.percben egy hazai kontrát követően Rakitic-nak kellett mentenie a kapu előtt. a szögletet követően Bravo húzta le a játékszert. A 16.percben Jordi alba elé került a bal oldalon a labda ám a védő a kapu előtt keresztbe lőtte el a labdát. A 20.percben Neymar lőtt 8 méterről kapura egy Iniestától kapott labdát ám Collado lábbal védeni tudott. A 23.percben Messi egy visszapattanó labdát lőtt kapura de az elakadt a védők lábában. A 24.percben Rakitic ívelt egy szabadrúgást a hazai 16-oson belülre de helyzet nem alakult ki,ebből indítottak a hazaiak kontrát ám a középre ívelt labda senkit sem talált meg. A 25.percben Neymar került megint gólhelyzetbe ám nem tudta elfejelni a labdát a kifutó kapus felett. A 28.percben ismét vendég szöglet következett de a kis szöglet et követően helyzet nem alakult ki. A 33.percben Iniesta lőtt borzasztóan el egy felpattanó labdát. A 34.percben Neymar kapott jó kiugratást majd megkerülte a kapust és végül az üres kapuba talált 0:1! A gólpasszt Messi szerezte. A 36.percben Mascherano sárgult be egy szabálytalan belépőt követően. A 39.percben Morales sárgult be Neymar visszarántását követően. A 40.percben Collado mentett nagyot egy röviden haza adott labdát követően. A 41.percben Messi cselezett a 16-oson belül ahol felvágták így büntető következett emellett Vintra kapott piros lapot. A 11-est Messi a kapu mellé lőtte. A 43.percben Busquets sárgult be a vendég oldalon. A szabadrúgást követően helyzet nem alakult ki. A 44.percben rakitic távoli bombája landolt a hazai kapuban s ezzel máris 0:2 az állás. A hosszabbítás 1 perc a félidő végén. Véget ért az első félidő melynek állása 0:2!

A második játékrészt a vendégek kezdték. A 47.percben Iniesta a kapu fölé lőtt 13 méterről. A 49.percben egy hazai kontra akadt el a vendég védők lábaiban. A 51.percben Neymar sérülése miatt Sandro állt be helyére. Az 53.percben hazai szöglet következett melyet egy kezezés követett 16 méterre a kapu előtt,így kecsegtető helyről járt szabadrúgás a hazaiaknak A szabadrúgást Dilop lőtte a sorfalba. Az 57.percben Sandro talált a kapuba egy Messi passzot követően 0:3! Az 58.percben Ivanschitz állt be Morales helyére. A 61.percben Diop helyére Sissoko érkezett,a vendégeknél Xavi érkezett Busquets helyére. A 64.percben Pedro talált az üres kapuba Alba passzát követően 0:4! A 69.percben Messi tört a 16-oson belülre de a hazai védők végül elvették tőle a labdát. A 71.percben Iniesta helyére Sergi Roberto valamint Barral helyett Ruben Garcia érkezett a hazaiaknál. A 77.percben Mathieu lőtt a kapusba majd ezt követően a Barca visszaszerezte a labdát ami Messi elé került és ő higgadtan a kapuba ívelte azt 0:5! A 82.percben Mathieu ért bele rosszul a hazai kapu előtt a labdába így a hazaiak kirúgással következtek. A 89.percben Alves lőtt távolról kapura de Collado könnyedén fogta a labdáját. A hosszabbítás 2 perc a mérkőzés végén,melyben helyzet már nem alakult ki.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.