LIVERPOOL F.C. – BOURNEMOUTH

A Premier League 4. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Liverpool ezúttal hazai pályán lép fel s a Bournemouth együttesét fogadja. A vörösök nem kezdték túl jól a szezont. Eddig mindössze 2 pontot szedtek össze a 3 forduló alatt, ráadásul az előző körben az ősi rivális Manchester United győzte le őket. A keretben akadnak sérültek s eltiltottak is, igaz ettől függetlenül a mai mérkőzés torony magas favoritja Klopp gárdája. A vendégek győzelemmel kezdték a szezont ám ezt követően két vereség is közbejött. Érdekes összecsapás vár ránk.

Liverpool: Alisson;Robertson;Van Dijk;Gomez;Alexander-Arnold;Henderson;Fabinho;Elliott;Diaz;Firmino;Salah

Bournemouth: Travers;Lerma;Mepham;Senesi;Zemura;Chistie;Cook;Smith;Anthony;Tavernier;Moore

A mérkőzést a Bournemouth kezdte. 3.perC: Firmono talált a hálóba 1:0! 6.perc: Eliott lőtt bombagólt 2:0! A mérkőzés eldőlni látszik. 17.perc: Salah került helyzetbe ám nem tudott a kapuba lőni. 20.perc: Ismét Salah került helyzetbe ám a kapus bravúrral védett így szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. 28.perc: Alexander-Arnold lőtt okos gólt 3:0! 31.perc: Firnimo talált be ismét 4:0! 35.perc: Smith sárgult be. 38.perc: Christie kőtt kevéssel a kapu mellé. 43.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 45.perc: Firmino rontott ziccerből. 45.perc: hazai szöglet melyet követően Van Dijk fejelt a hálóba 5:0! Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Liverpool kezdte. A félidőben Solanke helyére Smith áll be majd Billing állt be Ryan helyére majd Elliott helyére Carvalho állt be. 46.perC: Mepham lőtt saját hálójába 6:0! 52.perc: Firmino lőtt kevéssel a kapu mellé. 60.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 62.perc: Firmino lőtt egy kipattanót a hálóba 7:0! 66.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 67.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Robertson helyére Tsimikas állt be majd Firmino helyére Milner és Henderson helyére Bajtecic állt be. 75.perc: Salah lőtt kevéssel a léc fölé. 77.perc: Cook helyére Pearson állt be. 80.perc: Carvalho lőtt a hálóba Tsimikas passzából 8:0! 82.perc: Pearson helyére Marcondes állt be majd Mepham helyére Brvan és Alexander -Arnold helyére Clark állt be. 85.perc: hazai szöglet melyet követően Diaz fejelt a hálóba 9:0! 91.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészben a hazaiak az első 6 percben gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést. Macska egér párharc alakult ki s a hazaiak kényükre kedvükre rugdosták a gólokat. 5-ig meg sem álltak. A második félidőben újabb 4 találat született így minden bizonnyal az idény legnagyobb arányú gólkülönbségű mérkőzését láthattuk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.