bet365

LIVERPOOL F.C.-CRYSTAL PALACE F.C.

A Premeier League 37. Fordulóját rendezik meg Angliában a hét végén. A ma esti mérkőzésen a tabella 12. helyezettje a Crystal Palace látogat az Anfield Road-ra Liverpool otthonába. A hazai együttes a tabella 5.helyét foglalja el s ha csak valami óriási csoda nem történik akkor marad is ebben a pozícióban. Tétje tehát tulajdon képen nincs sok azonban mégis akad egy pikantériája a mérkőzésnek. Steven Gerrard mint az már korábban kiderült az idény végén elhagyja hőn szeretett klubját, s ma játszhat így utoljára a Kopp előtt a veterán focista. A hazaiak mérlege az elmúlt 6 bajnokin 2 győzelem 2 döntetlen és 2 vereség. A sérültek listáján Sakho Flanagan és Sturridge neve szerepel. A vendégek formája amióta kiderült,hogy nem esnek ki megindult a lejtőn lefelé. Az elmúlt 6 találkozóból 2 győzelmet követően zsinórban 4 vereséget szenvedtek el. S sérültek listáján Williams neve szerepel egyedül. A két együttes őszi összecsapását a Crystal Palace nyerte 3:1-re. A mai mérkőzés esélyese a hazai alakulat de a vendég gárdát azért nem szabad fél vállról kezelniük a liverpooliaknak.

Liverpool: Mignolet;Skrtel;Can;Lovren,Ibe,Gerrard;Henderson;Moreno;Coutinho;Sterling,Lallana

Crystal Palace: Hennessey;Ward;Dann;Kelly,Souare;McArthur;Ledley;Puncheon;Lee;Chamakh;Bolasie

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 3.percben Ibe jobb oldali beadását fejelték ki a vendég védők. Az 5.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 15.percben hazai szabadrúgás következett a jobb oldalról melyet Gerrard ívelt középre ahonnét Skrtel fejelt a kapu fölé. A 17.percben Souare bal oldali beadását húzta le a levegőből Mignolet. A 19.percben Kelly mentett hatalmasat Moreno elől a 16-oson belül. Az ezt követő szögletből veszély nem alakult ki. A 23.percben Bolasie megpattanó lövése kerülte el Mignolet kapuját centikkel. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 25.percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 26.percben egy hazai kontra végén Lallana kapott jó labdát s meg sem állt a büntető területig ahonnét magabiztosan lőtt a kapu közepébe 1:0! A 28.percben egy vendég kontra végén Bolasie adta középre a labdát de Ledley a kapu fölé lőtt ajtó-ablak ziccerből. A 31.percben Puncheon passzolt Bolasie elé aki azonban a kapu fölé lőtt. A 32.percben egy hazai kontra végén Lallana lőtt Hennessey ölébe. A 33.percben Puncehon lőtt de Mignolet hárítani tudott.Az ezt követő sarokrúgásból Lee lőtt a kapu fölé. A 42.percben Can sárgult be egy hátulról történő szabálytalanságot követően. A szabadrúgást Puncheon lőtte a bal alsó sarokba 1:1! A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki így maradt az 1:1-es félidei állás.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A 46.percben Puncheon lőtt Mignolet ölébe távolról. A 47.percben  ismét Puncheon lőtt távolról a keresztléc fölé. A 49.percben Henderson kapott jó labdát a 16-oson belül de lövése lecsúszott így a labda Ibe elé került aki az oldalhálóba lőtte a labdát. Az 52.percben egy vendég kontra végén Lee lőtt a kapu mellé 16 méterről, még e percben Coutinho lőtt távolról a keresztléc fölé. Az 56.percben egy balról középre tett labdára Henderson érkeeztt középen s lőtt a kapu mellé. Az 58.percben Ibe lőtt távolról a kapu mellé. Az 59.percben Zaha érkezett Lee helyére,még e percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Bolasie éle került a labda a 16-oson belül aki középre játszotta azt s épp az imént beállt Zaha érkezett s lőtt a szinte üres kapuba 1:2! A 62.percben egy vendég szögletet követően Mignolet ütötte ki a labdát a mezőnybe. A 64.percben Gerrard lövését fogta Hennessey. A 65.percben Lambert érkezett Ibe helyére valamint Lallanát Lucas váltotta a hazaiaknál. A 66.percben Bolasie cselezte magát tisztára majd lőtt a keresztlécre 12 méterről. A 69.percben Henderson lőtt 18 méterről a kapu mellé. A 71.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. a 74.percben Can játszotta középre a labdát de a vendég védők kivágták azt. A szögletből helyzet nem alakult ki. A 76.percben Chamakh helyére Mutch érkezett a vendégeknél. A 77.percben hazai szabadrúgás következett melyet Gerrard lőtt a kapu fölé. A 79.percben Ward sárgult be. A 81.percben Gerrard lőtt csúnyán a kapu mellé. A 82.percben Bolasie helyére Murray érkezett a vendég oldalon. A 83.percben vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki sőt McArthur sárgult be. A 84.percben Mutch sárgult be. A 86.percben hazai szabadrúgás következett melyet követően a labda a vendégek kapusának kezében kötött ki. A 87.percben Sinclair érkezett Moreno  helyére. A 89.perben Mignolet védett hatalmasat. A 90.percben Zaha ment el a bal oldalon majd a 16-oson belül szabálytalanul állították meg így 11-es következett. A büntetőt Murrey lőtte először Mignolet-ba majd az ismétlést a kapuba 1:3! A hosszabbítás 4 perc, a 93.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés.

Rendkívül érdekes összecsapást láthattunk. Az első félidőben a hazaiak játszottak jobban s szerezték is meg a vezetést. Ezt követően úgy tűnt a félidőre marad is ezen állás ám egy Puncheon szabadrúgás egyenlővé tette a mérkőzést. A második játékrészt a vendégek kezdték jobban ám helyzeteiket sorra hagyták ki. Ezt követően a hazaiak is kialakítottak pár helyzetet de gól ezekből sem született. majd a félidő derekán beállt Zaha ami gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést miután rögtön beállása után betalált sőt összehozott egy büntetőt is. A hazaiak igyekeztek Gerrard-ra játszani minden valamicske helyzetüket de ez nem ment túl jól nekik. Összességében a vendégek megérdemelten hozták el a 3 pontot mellyel bebiztosították saját helyüket a közép mezőnyben valamint azt,hogy a Liverpool biztosan lemarad a jövő évi Bajnokok Ligájáról.

bet365

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.