LIVERPOOL F.C. – INTERNACIONALE F.C.

A tavaszi BL szezon második játéknapjának slágermérkőzésére a Guzeppe Meazza Stadionabnan kerül sor ahol az Inter a Liverpool gárdáját fogadja hazai pályán. Az Inter vezeti hazája bajnokságát s az idei év legnagyobb várományosa is egyben. A Liverpool kitűnő szezonkezdést követően kissé vissza esett így a Manchester City nagy előnnyel várhatja előttük a PL tavaszi szezonját. A Bajnokok Ligájában mindkét együttes magabiztosan jutott a legjobb 16 közé. Az esélyek egyértelműen a Liverpool továbbjutását jelzik előre. Érdekes mérkőzés ellőtt állunk.

Inter: Hanadfnovic;Bastoni;Vrij;Skriniar;Dumfires;Vidal;Brozovic;Calhanoglu;Perisic;Dzeko;Martinez

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Konate;Van Dijk;Robertson;Elliott;Fabinho;Thiago;Salah;Jota;Mane

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 5.perc: Martinez lőtt a kapu mellé. 8.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.  9.perc: Thiago lövését védte Handanovic. 14.perc: Mane helyzeténél ment a kapu mellé a labda majd a kirúgást követően Calhanoglu lőtt a keresztlécre a túloldalon. 20.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 23.perc: vendég szöglet melyet követően Mane hagyott ki helyzetet. 28.perc: Alaxander-Arnold lőtt kevéssel a bal kapufa mellé. 36.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 40.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 42.perc: Skriniar lőtt kevéssel a kapu mellé. 

A második játékrészt az Inter kezdte. Firmino állt be Jota. 57.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Mane helyére Diaz állt be majd Fabinho helyére Henderson állt be és Elliott helyére Keita állt be. 60.perc. Dzeko lőtt les gólt. 64.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Sanchez állt be Martinez helyére. 72.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Dumfires fejelt a kapu fölé. 75.perc: vendég szöglet melyet követően Firmino fejelt a hálóba 0:1! 79.perc: vendég szöglet helyzet nélkül majd egy kontra végén Perisic lőtt a kapu mellé. 83.perc: Van Dijk passzolt Salah elé aki a kapuba lőtt 0:2! 86.perc: Thiago helyére Milner állt be majd Dumfires helyére Darmian állt be és Vrij helyére Ranocchia állt be, majd Gagliardini állt be Vidal helyett. 91.perc: Bastoni helyére Dimarco állt be. 

Az első játékrészben mindkét együttes nagy elánnal vágott a  mérkőzésnek. Sorra jöttek  a kisebb nagyobb helyzetek melyekből a hazaiak alakítottak ki többet. A második félidőben az Inter mindent megtett, hogy megszerezze a vezetést, ám balszerencséjükre ez nem sikerült sőt a Liverpool előbb a vezetést szerezte meg majd a meccs végén meg is duplázta. Összességében a hazaiak többet tettek a győzelemért. A továbbjutás sorsa úgy fest eldőlt. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.