LIVERPOOL F.C. – S.S.C. NAPOLI

A Bajnokok Ligája 6. csoportkörét rendezik meg a hét közepén. A keddi játéknap legérdekesebb összecsapásának a C jelű négyes összecsapása a Liverpool és a Napoli összecsapása ígérkezik. A Liverpool kitűnő kezdést követően érthetetlen vereségbe szaladt a Zvezda vendégeként majd a PSG otthonában és a Napoli otthonában is vereségek vártak. Így az utolsó mérkőzés előtt a PSG és a Napoli tűnik továbbjutónak. A Napoli jól teljesített eddig s megérdemelten állnak továbbjutó helyen. A ma esti összecsapás azonban a vörösök javára fordulhat amennyiben nyerni tudnak az Anfield Road-on. Természetesen az esélyek a hazai gárda sikerét vetítik előre.

Liverpool: Alisson;Robertson;Van Dijk;Matip;Arnold;Wijnaldum;Henderson;Milner;Mane;Firmino;Salah

Napoli: Ospina;Maksimovic;Albiol;Koulibaly;Rui;Ruiz;Hamsik;Allan;Callejon;Mertens;Insignie

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 8.perc: Hamsik lőtt kapásból kevéssel a kapu fölé. 9.perc: hazai kontra melynek végén Milner lőtt 11 méterről a kapu fölé. 13.perc: Van Dijk sárgult be így ha továbbjut együttese a kieséses szakasz első mérkőzését minden képen kihagyja. 22.perc: Mane talált a kapuba lesről így maradt a 0:0! 25.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 32.perc: Henderson gyenge lövése kerülte el a kaput. 34.perc: Salah villant 1:0! 37.perc: Ruiz lövése ment a kapu mellé. 40.perc: Koulibaly sárgult be. 41.perc: Arnold lövését blokkolta a védelem. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Napoli kezdte. 47.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 51.perc: Salah lőtt kevéssel a kapu mellé. 57.perc: vendég szöglet melyet követően Albiol fejelt Alisson kezébe. 58.perc: Van Dijk lőtt kevéssel a kapu mellé. 61.perc: Henderson lőtt kapura illetve Ospina kezébe. 62.perc: Ruiz helyére Zielinski érkezett. 67.perc: Mertens helyére Milik érkezett. 69.perc: Firmino kapott jó labdát majd lőtt kapura ám Ospina védeni tudott. 70.perc: Rui helyére Ghoulam érkezett. 71.perc: vendég szöglet melyet követően Zielinski lőtt a kapu fölé. 77.perc: Mane próbálkozását Ospina lábbal hárította. 79.perc: Callejon lőtt a kapu mellé kecsegtető helyzetből. 80.perc: Firmono helyére Keita érkezett. 82.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 83.perc: Salah sárgult be. 85.perc: Milner helyére Fabinho állt be. 87.perc. Salah passzából Mane lőtt a kapu mellé. 90.perc: Arnold helyére Lovren állt be. A hosszabbítás 4 perc, 91.perc: Robertson sárgult be. 92.perc: Milik remek lövését Alisson védte. 93.perc: Mane sárgult be. 94.perc: Mane lőtt kevéssel a apu mellé. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a vendégek kezdte aktívabban, a hazaiak ezt követően fokozatosan vették fel a mérkőzés tempóját majd a kontrollt és Salah révén a félidő végén már a vezetést is meg tudták szerezni. A második félidőben a hazaiak rengeteg kisebb helyzetet dolgoztak ki ám újabb találatig már nem jutottak. A vendégek szintén nem maradtak helyzetek nélkül ám a hazai védelem illetve Alisson megálljt parancsolt a labdának. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol a mélyebb kerettel rendelkező hazaiak jutottak a PSG mellett a legjobb 16 közé!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.