LIVERPOOL F.C. – VILLAREAL C.F.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében szintén egy angol és egy spanyol együttes feszül egymásnak. E párosítás egyértelmű esélyese a liverpooli együttes. A hazaiak jól állnak a Premier League-ben ahol mindössze 1 pont a lemaradásuk a Manchester City mögött. A Villareal  mindössze a 7. helyen áll a spanyol pontvadászatban. E párosításban a támadó foci találkozik a védekező játékstílussal ami ugyanakkor pikantéria, hogy a támadó focit az angoloktól várhatjuk. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Liverpool: Alisson;Robertson;Van dijk;Konate;Alexander-Arnold;Henderson;Fabinho;Thiago;Diaz;Mane;Salah

Villareal: Rulli;Foyth;Albiol;Torres;Estupian;Coqulein;Capoue;Parejo;Chukwueze;Lo Celso;Danjuma

A mérkőzést a  Liverpool kezdte. 8.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 16.perc: ismét hazai szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 24.perc: liverpooli szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 31.perc: Diaz hagyott ki ziccert. 32.perc: Van Dijk sárgult be. 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 35.perc: Salah hagyott ki helyzetet. 42.perc: Thiago lőtte telibe  a keresztlécet. 

A második játékrészt a Villareal kezdte. 47.perc: Estupian sárgult be. 50.perc: Alexander-Arnold szögletét követően született lesgól. 53.perc: szerencsétlen mozdulat Estupian lőtt saját kapujába 1:0! 55.perc: Salah lőtt a hálóba 2:0! 62.perc: Lo Celso sárgult be. 64.perc: újabb lesgól. 68.perc: Diaz hagyott ki helyzetet. 69.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 71.perc: hazai szöglet gólveszély mentesen. 71.perc: Aurier állt be Parejo helyére majd Estupiant váltotta Trigueros illetve Chukwueze helyére Dia állt be ezt követően Henderson helyére Keita majd Mane helyére Jota. 74.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 81.perc: Alexander-Arnold helyére Gomez állt be majd Klopp helyére Origi és Alcacer helyére Danjuma. Több helyzet már nem alakult ki. 

Az első félidőben a Liverpool irányította a mérkőzést. Sok helyzetet dolgoztak ki ám csupán kapufáig jutottak. A vendégek egy szögletig jutottak el. A második játékrészben góllá érett a liverpooli nyomás. Egy öngól és egy Salah találat lehet a továbbjutás kérdését is eldöntötte. A visszavágó esélyese is inkább az angol együttes lesz. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.