MAGYARORSZÁG – ANDORRA

A Világbajnoki selejtezők az Európai színtéren a 4. fordulóhoz érkezett. Hazánk fiai a 3. kört követően a csoport 3. helyén állnak. Az első körben Feröer Szigeteken játszottak 0:0-ás csalódást keltő döntetlent. A második fordulóban Svájc együttese verte meg Storck együttesét a Groupama Arénában 3:2-re. Ezt követően idegenben Lettországot verték meg Dzsudzsákék 2:0-ra. A mai ellenfelünk Andorra jelenleg a csoport utolsó az az 6. helyén áll 0:9-es gólkülönbséggel és egyetlen szerzett pont nélkül. Sorozatban Lettországtól,Portugáliától és Svájc együttesétől kaptak ki. Érdemes megemlíteni, hogy mindössze egyetlen profi labdarúgó szerepel az Andorrai keretben a többiek félprofiként játszanak. A magyar válogatott amennyiben komolyan gondolja,hogy kijut a VB-re abban az esetben ezt a mérkőzést kötelező megnyerni sőt a tabella szempontjából egy több gólos győzelem lenne az igazi a 3 pont megszerzése mellett, főként, hogy ez az utolsó tétmérkőzés ebben az évben s jövőre idegenben az Európa Bajnok Portugálokhoz utazik válogatottunk. A mai meccs esélyese a Magyar válogatott.

Magyarország: Gulácsi;Korhut;Guzmics;Lang;Bese;Gyurcsó;Nagy;Gera;Dzsudzsák;Kleinheisler;Szalai

Andorra: Gomes;Rubio;Garcia;Llovera;Vales;Nicolas;Martinez;Vieira;Rodrigues;Pujol;Aalez

A mérkőzést a Magyar válogatott kezdte. 8.perc: Rubio beadását Guzmics menti ballal. A sarokrúgást követően Pujolo lőtt 23-ról a kapu fölé. 11.perc: Kleinheisler passzolt sarokkal Bese elé ám Vieira mentett a 16-os sarkánál hatalmasat. 15.perc: Kleinheisler sárgult be, így lemarad a Portugália elleni összecsapásról. 20.perc: Dzsudzsák lövését blokkolták. 27.perc: Dzsudzsák passzát követően Szalai lőtt gyatrán a kapu fölé. 28.perc: szabadrúgás melyet követően Dzsudzsák lőtt a sorfalba. 29.perc: Korhut lőtt 12-ről a bal alsó mellé. 33.perc: Dzsudzsák jobb oldali beadását a rosszul kijövő Gomes Gera elé ütötte aki az üres kapuba lőtte a labdát. 35.perc: Gera sárgult be.  39.perc: szöglet melyet követően Szalai fejelt mellé. 42.perc: Dzsudzsák szögletét Garcia fejelte majdnem a saját kapujába. 43.perc: Dzsudzsák szögletét követően Lang lőtt a kapu jobb alsó sarkába 2:0! A hosszabbítás 2 perc: Llovera blokkolta Kleinheisler bombáját. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt Andorra válogatottja kezdte. 48.perc: szabadrúgás melyet Gera lőtt a kapu mellé. 51.perc: szalai elől szögletre mentett a vendég védelem, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 56.perc: Korhut lövését blokkolták majd a kipattanót Kleinheisler lőtte a kapu mellé. 59.perc. Kleinheisler lőtt 14-ről Gomes hárította. 60.perc. Gyurcsó maradt le Dzsudzsák jobb oldali beadásáról. 62.perc: Kleinheisler nyesett középre majd Bese fejelt a bal felső felé de Gomes könnyedén fogta a próbálkozást. 66.perc: Dzsudzsák szabadrúgása a sorfalban landolt az ismétlés pedig Gomes kapus ölében. 67.perc: Korhut balos beadását Gera lőtt az 5-ösről a kapu mellé. 67.perc: Martinez  ment le Alex Martinez be. 73.perc: Korhut beadását Gera passzolta Gyurcsó elé aki 5 méterről a kapuba lőtt 3:0! Stieber állt be Kleinheisler helyére. 76.perc: Stieber lőtt kapura de Gomes vetődve hárított, ezt követően Dzsudzsák lőtt a kapu mellé. 80.perc: Gyurcsó szabadrúgását Gomes húzta le. 81.perc: Gyurcsó helyére Németh állt be. 82.perc: Szalai lőtt de Garcia ismét blokkolt. 83.perc: Teixeira állt be Rodriguez helyére. 84.perc: Böde állt be Gera helyére. 87.perc: Sanchez állt be Pujol helyére. 88.perc: Stieber egy bal oldali beadását követően Szalai sarkazott s a labda Nicolas lábáról vágódott a kapuba. A hosszabbítás 3 perc melyben már helyzet nem alakult ki, így véget is ért az összecsapás.

Az első játékrészben a magyar válogatott nehezen indult be oly annyira, hogy az első helyzet Andorra válogatottjához fűződik igaz ez is volt az utolsó a félidőben. Válogatottunk a az első 15 perc után teljesen átvette az irányítást s a félidő végéig egyre csak fokozta a nyomást. A vezető gól teljesen megérdemelt volt sőt a második is. A második félidőben a magyar válogatott hatalmas nyomást helyezett Andorrai válogatottra s egyre több és több helyzetet dolgozott ki, melynek újabb két találat lett a gyümölcse. Andorra gyakorlatilag nem is volt veszélyes a hazai kapura. A magyar válogatott szépen helyt állt ám egy harmat gyenge andorrai válogatottat vert meg 4 góllal. A portugálok elleni összecsapás nem lesz sétagalopp.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.