MAGYARORSZÁG – BELGIUM

A mai nap utolsó ám számunkra mégis legfontosabb nyolcaddöntőén Magyarország csap össze Belgium válogatottjával. A magyar válogatott az F csoportot nyerte meg hatalmas meglepetésre miután az első fordulóban megverte Ausztriát majd Izlanddal játszott 1:1-es döntetlent majd az EB eddigi legjobb meccsén Portugáliával 3:3-as döntetlent játszott. A belga válogatott az első körben Olaszországtól kapott ki majd simán megverte Írországot végül Svédországot is egy góllal legyőzte így 6 ponttal csoport másodikként jutott tovább. Az esti mérkőzés esélyese a belga válogatott akik a világranglistán a második helyen állnak. A válogatottjuk teli s tele van sztárokkal akik a Premier League-ban s Európa top bajnokságaiban játszanak. A magyar válogatott mára már 23 hősből áll akik néhány honfitársunk szerint emberfeletti erővel bírnak s akárkit le tudnak győzni. A fogadó irodák magyar szempontból nem ilyen derűlátóak s meglehetősen kevés esélyt jósolnak hazánk fiainak. De a válogatottunknál azt vallják együtt bármire képesek lehetünk!

Magyarország: Király;Lang;Guzmics;Juhász;Kádár;Nagy;Gera;Lovrencsics;Pintér;Dzsudzsák;Szalai

Belgium: Courtois;Menuier;Alderweireld;Vermaelen,Vertonghen;Witsel;Nainggolan;De Bruyne;Mertens;Lukaku;Hazard

A mérkőzést a belga válogatott kezdte. Az 5.percben De Bruyne lőtt a kapu fölé. A 6.percben Lovrencsics lövését Courtois fogta. A 7.percben vendég szöglet következett de a védelem tisztázta De Bruyne beadását. A 8.percben De Bruyne lőtt ezúttal kapura de a védelem tisztázni tudott. A 10.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Alderweireld fejelt 7 méterről a kapuba 0:1! A 15.percben De Bruyne lőtt kapura de Király bravúrt mutatott be. A 16.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 16.percben magyar szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 20.percben belga szöglet következett de a helyzet ezúttal is elmaradt. A 24.percben Dzsudzsák lövését Courtois hatástalanította. A 30.percben De Bruyne fejesét fogta Király. A 31.percben Lovrencsics lőtt a kapu mellé. A 32.percben Lukaku lövése kerülte el Király kapuját. A 34.percben Kádár sárgult be így ha továbbjutunk kihagyja a következő összecsapást. A 35.percben De Bruyne lövését védte Király s eközben valószínűleg eltörött Király ujja. A 39.percben Lovrencsics lőtt távolról a kapu fölé centikkel. A 41.percben Dzsudzsák lőtt a kapu mellé. A 42.percben Mertens lövését Király hárította. A 43.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a félidő.

A második játékrészt a magyar válogatott kezdte. A szünetben Gera helyére Elek érkezett. A 46.percben Hazard lövését Király védte bravúrral, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 48.percben Lang sárgult be. Az 51.percben Szalai lőtt a kapu mellé. Az 53.percben magyar szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. Az 54.percben magyar szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. Az 59.percben belga szöglet következett melyet követően Mertens lőtt a kapu fölé. A 60.percben Király húzta le De Bruyne szögletét. A 61.percben Elek sárgult be. A 66.percben Pintér lövését védte Courtois melyet követően magyar szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 67.percben Vermaelen sárgult be így ha továbbjutnak kihagyja a következő kört. A 69.percben Juhász lövése ment el a kapu mellett. A 70.percben Carrasco állt be Mertens helyére. A 75.percben Nikolic állt be Pintér helyére. a 76.percben Batshuayi állt be Lukaku helyére. A 77.percben vendég szöglet következett melyet követően Hazard passzolt az üresen érkező Batshuayi elé aki 5 méterről lőtt az üres kapuba 0:2! A 79.percben Juhász helyére Böde állt be. A 80.percben Hazard vert át 3 védőnket majd lőtt a kapu bal oldalába 0:3! Szép találat mellyel minden eldőlt. A 83.percben két magyar szöglet következett de helyzet egyikből sem alakult ki. A 89.percben Batshuayi sárgult be. A hosszabbítás 2 perc, a 91.percben Elek lövését Courtois fogta majd a kontrát követően Carrasco lőtt a jobb alsóba 0:4! A 92.percben Fellaini és Szalai is besárgult. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a belga válogatott nagy nyomást helyezett a mieinkre s ennek következtében a vezetést is hamar megszerezték. Ezt követően a 20.perctől éledtek a mieink s alakítottak ki kisebb-nagyobb helyzeteket de sajnos találatig nem jutottak. A félidő végét megint megnyomták a belgás így Királynak akadt dolga rendesen. A második játékrészben a magyar válogatott irányított egészen a 75.percig, innét jött a belga henger s három gólt lőttek. A fiainknak a szépítő találat sem jött össze. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk melyen a jobb válogatott jutott tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.