Magyarország – Horvátország 20:30 (M1 20:20 ; Eurosport2 20:30)

Tét nélkül ugorhat a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda medencéjébe Benedek Tibor együttese a csoportkör utolsó mérkőzésén. A hazai együttes, a mai végeredménytől függetlenül már az elődöntőbe (07.25.) jutott az eddig bezsákolt 4 győzelmével. A mai ellenfél az olimpiai bajnok horvát csapat lesz. A horvátok részéről befolyásolja a mérkőzést a 16:00-kor (Eurosport2) kezdődő szerb – spanyol összecsapás, ahol, ha valamelyik csapat begyűjti a 3 pontot és a horvátok kikapnak, akkor biztos harmadik helyezettként várhatják a következő összecsapásukat, melyet 23.-án játszhatnak az elődöntőbe jutásért. DE, egy esetleges magyar győzelem + szerb-spanyol döntetlen + kedvezőbb gólkülönbség esetén (szerbek, spanyolok) akár kiesést érő 4. helyen is találhatják magukat a csoportban.

Összegezve, szoros mérkőzés vár ránk, magyar részről önfeledt pólót láthatunk, amely könnyen átcsaphat rápihenésre a következő létfontosságú összecsapásra, bár 3 napjuk így is lesz készülni.

További fontos mérkőzések a mai a Póló EB-ről:
-Montenegró-Grúzia montenegró csapatának minél több góllal kellene legyőznie a várakozásoknak megfelelően eddig nem túl jól muzsikáló grúz együttest , mivel olaszország jelenleg megelőzi őket 4 góllal az első helyet illetően (az olaszok a görögökkel találkoznak ma)

A továbbjutásban még érdekelt csapatok :
A csoport:  1. hely Olaszország 10p  +22 gk
2. hely Montenegró 10p +18gk
3.hely Görögország  9p  +11gk

B csoport: 1. hely Magyarország 12p +18gk
2. hely Horvátország 8p +8gk
3.hely Szerbia 7p +14gk

*(gk:gólkülönbség )
**( egy esetleges győzelem 3pontot, a döntetlen 1pontot ér)

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.