MAGYARORSZÁG – OROSZORSZÁG

A Nemzetek Ligája második mérkőzését hazai pályán játssza válogatottunk Oroszország ellen. Az első forduló meglepően magabiztos magyar együttest tárt fel a szurkolók szeme előtt. Törökországban mezőnyfölényben és ami még fontosabb jobb és pontosabb játékkal tudtak a válogatott tagjai diadalmaskodni. Az Orosz válogatott aznban keményebb diónak ígérkezik, még hazai pályán is. Az utóbbi időben az Orosz védelem még gólt sem kapott szinte és minden tétmérkőzését meg is nyerte. Az esélyek így vendég győzelmet jósolnak.


Magyarország: Gulácsi;Orban;Lang;Szalai;Holender;Szoboszlai;Nagy;Sigér;Bese;Szalai


Oroszország: Shunin;Fernandes;Semenov;Dzhikiya;Kudyashov;Ionov;Zobnin;Ozdoev;Miranchuk;Dzuyba;Kuzyayev


A mérkőzést a vendégek kezdték. 5.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 6.perc: vendég kontra melynek végén a labda kevéssel ment a kapu mellé. 15.perc: Miranchuk köszönt be a kapuba 0:1! 25.perc: Zobnin sárgult be. 26.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 34.perc: Ozdoev lőtt közelről a hálóba 0:2! 42.perc: Sigér sárgult be. 43.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.Ezzel ért véget az első játékrész.


A második félidőt Magyarország kezdte. A félidőben Sigér helyére Korcsmár állt be. 46.perc: Fernandes kapott jó labdát Dzuyba-tól s lőtt a hálóba 0:3! A mérkőzés úgy fest eldőlt. 54.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Zobnin lőtt kevéssel ziccerből a kapu mellé. 58.perc: Kuzyayev helyére Zhirkov állt be. 61.perc: hazai szöglet melyet követően Sallai lőtt a hálóba 1:3! 67.perc: Szalai helyére Nikolics állt be majd Miranchuk helyére Gazinski érkezett. 70.perc: Nikolics talált a hálóba 2:3! 75.perc: Ionov helyére Karavaev állt be. 82.perc: Szoboszlai helyére Cseri állt be. 87.perc: Hazai szöglet helyzet nélkül. Több ziccer nem alakult ki.


Az első játékrészben az orosz válogatott nem kegyelmezett s minden hibát gólra váltott. A hazaiak távol jártak a találattól. A második félidőben A vendégek egy gyors góllal eldöntötték a találkozót. Szerencsére a magyarok nem törtek össze s két szép alálattal legalább szorossá tudták tenni a mérkőzést. Összességében jó mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.