MALAGA C.F.-F.C. BARCELONA

A Spanyol Bajnokság 5. hétközi fordulóját rendezik Kedden és Szerdán és Csütörtökön. A ma esti mérkőzésen a tabella 11. helyezettje a Malaga fogadja az eddig hibátlan így élen álló Barcelonát. A hazaiak eddigi mérlege 2 döntetlen 1 vereség és 1 győzelem még az első fordulóból. A vendégek mind a négy mérkőzésüket megnyerték így egyedüliként állnak a tabella tetején. A két együttes eredményeit figyelembe véve 2008. óta nem tudtak a hazaiak diadalmaskodni a ma esti ellenfél ellen. Az előző körben a hazaiak döntetlent értek el az Espanyol otthonában míg a vendégek idegenben  5:0-ás győzelmet arattak a Levante otthonában. Az esélyek egyértelműen a Barca mellett szólnak és ha nem katalánok nyernek úgy minden bizonnyal ez lesz a forduló meglepetése.

Malaga: Cameni;Rosales;Sanchez;Welington;Torres;Azuaga;Camacho;Duda;Darder;Acosta;Amrabat

Barcelona: Bravo;Douglas;Pique;Bartra;Alba;Rakitic;Busquets;Iniesta;Pedro;Messi;Neymar

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 2.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 7.percben vendég szöglet melyet Rakitic ívelt középre de Cameni lehúzta a labdát,a kontratámadást követően Amrabat lőtt Bravo kapus ölébe. A 15.percben vendég szabadrúgás a 16-os előteréből,melyet Messi lőtt centikkel a keresztléc fölé. A 19.percben Darder lőtt a kapu mellé egy lecsorgó labdát. A 24.percben Neymar ugratta ki Pedrót hosszan így helyzet nem alakult ki. A 25.percben egy bal oldali Barca beadás ment el keresztbe a kapu előtt de senki sem ért bele. A 26.percben egy újabb bal oldali beadás után Pedro fejelt kicsivel a kapu mellé. A 31.percben Pedrót buktatták a 16-os jobb oldalánál,a pontrúgást Cameni húzta le a levegőből. A 40.percben vendég szöglet következett ám ebből sem alakult ki helyzet. A 42.percben egy Neymar lövést követően Pedro elé pattant a labda aki egy hazai védőt talált telibe. A 43.percben Alba játszotta középre a labdát ahol Messi érkezett de a labda centikkel a lába előtt ment el. Ezzel véget ért az első félidő melynek állása 0:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 48.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet végül nem alakult ki. A 49.percben újabb hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. Az 58.percben Amrabat kapott jó indítást  de Bravo kapus ezúttal is útját állta a támadó lövésének. Az 58.percben Rakitic lőtte Neymarba a labdát a hazai 16-oson belül. Az 59.percben ismét Bravonak kellett kijönnie kapujából s fognia a játékszert. A 61.percben vendég szöglet melyet Rakitic ívelt Bartra fejére de a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret. A 64.percben Munir és Sandro érkezett a vendégeknél pályára Pedro illetve Neymar helyére. A 66.percben vendég szöglet következett melyet megint Rakitic ívelt a kapu elé de cameni ismét lehúzta a labdát. A 67.percben Duda helyére Luiz Alberto érkezett a hazai oldalon. A 68.percben Rosales lőtt 16 méterről erőből a kapu mellé. A 70.percben hazai szabadrúgás a 16-os bal oldaláról az alapvonalhoz közel,az eset miatt Douglas sárgult be. A pontrúgást Luiz Alberto tekerte kapura de a labda csak a kapufán csattant. A 72.percben vendég szabadrúgás szinte pont onnét mint a túloldalon,az eset miatt Rosales sárgult be. A 73.percben Douglas helyére Adriano érkezett. A pontrúgást Messi végezte le de helyzet nem alakult ki belőle. A 76.percben újabb vendég szöglet melyet Pique fejelt kapura de lökés miatt a hazaiak hozhatták  a labdát. A 77.percben Juhanmi állt be Azuaga helyére. A 80.percben vendég szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 81.percben egy szép barca kontra végén Rakitic lőtt egy hazai védő lábába. A 82.percben megint Barca szöglet de előtte Welington és Pique is sárga lapot kapott kakaskodásért. a sarokrúgást egy újabb követte de helyzet egyikből sem alakult ki. A 85.percben Juhanpi helyére Racio érkezett. A 87.percben egy gyönyörű hazai passzjátékot követően Ambramat lőtt Pique lábába. A hosszabbítás 3 perc a mérkőzés végén. A hosszabbításban helyzet nem alakult ki így maradt a 0:0-ás döntetlen.

Megszületett hát a forduló meglepetése de sajnos nem egy elképesztő iramú találkozón hanem egy elég unalmas kevés helyzettel tarkított mérkőzésen. A hazaiak megérdemelték az 1 pontot épp úgy ahogy a vendégek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.